Σαν σήμερα ψόφησε αυτό το ανθρωπόμορφο κτήνος αλλα μιας και ηταν εβραϊκό δεν τα λένε στα ιστορικά βιβλία  βίντεο
Σαν σήμερα ψόφησε αυτό το ανθρωπόμορφο κτήνος αλλα μιας και ηταν εβραϊκό δεν τα λένε στα ιστορικά βιβλία  vid

«Ο θάνατος ενός ανθρώπου είναι τραγωδία. Ο θάνατος εκατομμυρίων είναι στατιστική».Αυτό το κτήνος υμνούν ακομα μιάσματα στο ελλαδιστάν με παρόμοιες φάτσες! οι λεγόμενοι κομμουνιστές αριστεροί ενώ ειναι φυλή ζωώδες υπανθρώπων, γιαυτό εχουν παρόμοιες φάτσες με αυτόν!(κατα τα αλλα ημαστε όλοι ιδιοι και "ναζιστικές θεωρίες" η αλήθεια! πως θα ειχαν παντού υπηρέτες οι Εβραίοι; η λευκή φυλή θα εξαφανιστεί, γιατί η ανάμειξη με μαύρους σημάνει το τέλος των λευκών ανθρώπων, και του πιο επικίνδυνου εχθρού μας, θα μείνουν μόνο οι αναμνήσεις.Ραβίνος Emanuel Rabbinovich, 1952 .)

Γιαυτό εκαναν γενοκτονίες γιατι ειναι ανώτερη απο τους Εβραίους,και δεν γράφουν καμια γενοκτονία του στα σχολεία! και γιαυτό λεει του πιο επικίνδυνου εχθρού μας! σημερα κανουν γενοκτονία με οικονομικό τρόπο και με ορδες λαθρο, η πλάκα ειναι οτι η μαζα θεωρεί λάθος ολα αυτα που έλεγαν οι "ναζι" που ηταν σωστά 1000%! και πανε σαν τα πρόβατα στην σφαγή! οι ιδιοι οι Εβραίοι θεωρούν κατώτερους ολους τους λαθρο γιαυτό τους κουβαλούν Ευρώπη να γίνουν όλοι ζωα! και αυτα τα μορφώματα τους αριστερούς κομμουνιστες απόγονοι Μογγολικών και αραβικών εισβολέων χρήσιμους ηλίθιους, Λένιν! τι να κάτσεις να εξηγήσει στην ηλίθια μαζα? αφου και το μπαστάρδεμα με αριστερούς δημιουργεί ηλίθιους κατώτερα ανθρωποειδή!

Σαν σήμερα το 1953, πεθαίνει ο Ιωσήφ Βησαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι, κομμουνιστής ηγέτης, που έμεινε στην ιστορία ως Στάλιν. .. Δείτε το απόλυτο (εμετικό) βίντεο με την Τιτίκα Σαριγκούλη σε παλαιότερη σαβουροεκπομπή της Τατιάνας.

Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς (Στάλιν). Ένας από τους μεγαλύτερους μαζικούς δολοφόνους της Ιστορίας. Το καθεστώς που επέβαλε, ήταν υπεύθυνο για το θάνατο τουλάχιστον 40.000.000 ανθρώπων άκρα σιγή γιαυτό μεταξύ αυτών και Έλληνες! ενώ για τον Χίτλερ μέρα νύχτα λένε, και τι λένε; το γνωστο παραμύθι μιας και δεν εχουν κατι άλλο να του προσάψουν! και να που είχε δίκαιο και σε αυτο: θεωρούσε αυτο το κτήνος απειλή για όλη την Ευρώπη! τελικα επικράτησαν με τον επίσης εβραϊκό αριστερισμο "παιδί" του κομμουνισμού! .

Μεγάλο ρόλο στην εξουδετέρωση και το ρουφιάνεμα εκατοντάδων χιλιάδων "αντιπάλων" και αντιφρονούντων, έπαιξε η τρομερή μυστική αστυνομία που δημιούργησε, γνωστή ως NKVD (Λαϊκό Κομισαριάτο Εσωτερικών Υποθέσεων). Όταν αποχαρακτηρίστηκαν & ανοίχτηκαν τα μυστικά αρχεία του Στάλιν τα σχέδιά του να συντρίψει τη Δύση, αποκαλύφθηκαν (επισήμως) για πρώτη φορά.

Αυτή είναι η ιστορία ενός δικτάτορα που κυβέρνησε εν ονόματι του Λαού κι εγκλημάτισε στυγνά εναντίον αυτού του Λαού.Το βιντεο λεει κάποιες ανακρίβειες ο Στάλιν όχι μόνο δεν ήταν αντισημίτης, αντιθέτως, ο ίδιος εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ενεργά απο τους Εβραίους κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου κατά του ΧΊΤΛΕΡ,και ηταν ο κρυφός γιος των Rothschild! СТАЛИН КАК БЛАГОДЕТЕЛЬ ЕВРЕЕВ.. Στάλιν ο ευεργέτης των ΕΒΡΑΙΩΝ.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Σημασια δεν εχει ποιος ειναι ο μπαμπας του
αλλα οτι ειναι ο μπαμπας σας φασιστακια

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications