8 Μαρ 2017

Λίστα με ολους τους Πασοκους που έγιναν ΣΥΡΙΖΑ ! γιατι δεν ξερουν τι ψηφίζουν τα πρόβατα οι Νεοέλληνες!

Λίστα με ολους τους Πασοκους που έγιναν ΣΥΡΙΖΑ !  γιατι δεν ξερουν τι ψηφίζουν τα πρόβατα οι Νεοέλληνες!

Θα δείτε και κάποια ονόματα που δεν είναι σε κυβερνητικά πόστα, αλλά έχουν πάρει μεταγραφή για τη ΝΔ! Δείτε τον πίνακα με υπουργούς, στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που είναι πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ, σε πολλές και διάφορες θέσεις, από ευρωβουλευτές και βουλευτές μέχρι υπουργοί και γενικοί γραμματείς….

Το ΠΑΣΟΚ, το οποίο ειναι δημιουργία καθαρά κομμουνιστών με λεφτα απο την cia,τα πρώτα δε στελέχη ηταν κομμουνιστες του ΚΚΕ ,Το έγγραφο της συμφωνίας με τη CIA που υπέγραψε ο Ανδρέας Παπανδρέου λίγο πρίν ιδρύσει το ΠΑΣΟΚ!,ο ιδρυτής του ΚΚΕ? Εβραίος Αβραάμ Μπεναρόγια! ήταν ο εν Ελλάδι κολλητός του ιδρυτή του Ισραήλ Δαβίδ Μπεν Γκουριόν! ΥΓ Σημίτης (Εβραίος Ααρών Αβουρί!) μετα απο 10 χρονιά θα βγει οτι και αυτο το βλήμα ο Τσίπρας ειναι Εβραίος πέρα του οτι ειναι απο Τουρκιά!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Λίστα με ολους τους Πασοκους που έγιναν ΣΥΡΙΖΑ ! γιατι δεν ξερουν τι ψηφίζουν τα πρόβατα οι Νεοέλληνες!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: