9 Μαρ 2017

Παριστάνουν τους ιερείς με ψεύτικα προφιλ στο facebook με σκοπό να ξεγελάσουν τους πιστούς!

 Παριστάνουν τους ιερείς με ψεύτικα προφιλ στο facebook με σκοπό να ξεγελάσουν τους πιστούς!

Να είστε προσεκτικοί όταν συναντάτε κάποιον ζωηρό ιερωμένο στο facebook.Υπάρχουν εκατοντάδες ψεύτικα προφιλ που παριστάνουν τους ιερείς.Ο σκοπός τους είναι ειτε να ρίξουν λάσπη στην εκκλησία,είτε να αποσπάσουν χρήματα από τους ανυποψίαστους χρήστες.

Συνήθως εμφανίζονται ως υπερπατριώτες για να ερεθίσουν το πατριωτικό αίσθημα των χρηστών,για να γίνονται αρεστοί.Αλλοι δηλώνουν οτι εκδιώχθηκαν από κάποιο μοναστήρι,και οτι δεν έχουν στέγη και λεφτά,και δηλώνουν και τραπεζικούς λογαριασμούς.

Το παίζουν συμπονετικοί και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν και να ξεγελάσουν χρήστες που τους αρέσει η ορθοδοξία.Πολλοί από αυτούς εμφανίζονται και ως μελλοντικοί σωτήρες της ελλάδος.Σε κάποια διαστήματα αρχίζουν να κατηγορούν την εκκλησία με τα χειρότερα λόγια.

Οταν δηλώνουν τραπεζικό λογαριασμό για να τους βοηθηθούν δήθεν,είναι κάτι που δεν το κάνουν συχνά,γιατι είναι παράνομο και φοβούνται.Πιο πολύ δίνουν τον τραπεζικό λογαριασμό τους,στο πριβε του facebook στο inbox.

Η ομάδα του pame.gr παρακολουθεί το προφιλ ενός τέτοιου απατεώνα.Τον ξεμπροστιάσαμε για όσο χρόνο μπορέσαμε στους φίλους του,που έχει στο facebook με διακριτικό τρόπο για να μην μας καταλάβει,και οταν μας κατάλαβε μας μπλοκάρισε το προφιλ.

Ο συγκεκριμένος έχει μπλοκάρει πολλά προφιλ φίλων του στο facebook που τον κατάλαβαν.Μόλις βρούμε όλες τις πληροφορίες,θα κοινοποιήσουμε το προφιλ του,και θα τον καταγγείλουμε.Πολύ πιθανόν να κρύβεται ολόκληρη σπείρα απατεώνων από πίσω.

Να είστε πολλοί φειδωλοί,και πολλοί προσεκτικοί όταν βλέπετε παπάδες ζωηρούς και με πολύ ενεργητικότητα στο facebook.Σας παρακαλούμε βοηθήστε την έρευνα μας! Κοινοποιήστε το η αν πέσει κάτι στην αντίληψη σας επικοινωνήστε μαζί μας στο info@pame.gr

πηγήpame.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Παριστάνουν τους ιερείς με ψεύτικα προφιλ στο facebook με σκοπό να ξεγελάσουν τους πιστούς!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats