24 Μαρ 2017

Παραιτήθηκε η εισαγγελέας «κατά της διαφθοράς» Ελένη Ράϊκου λόγω... διαφθοράς;

Παραιτήθηκε η εισαγγελέας «κατά της διαφθοράς» Ελένη Ράϊκου λόγω... διαφθοράς;

Παραιτήθηκε η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένης Ράικου μετά τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν σε βάρος της ότι έκρυψε στοιχεία προκειμένου αρχικά να αποφυλακιστεί ο έμπορος όπλων Θωμάς Λιακουνάκος, σε βάρος του οποίου έχουν ασκηθεί διώξεις ικανές να τον στείλουν πέντε φορές πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και συνεχεία να του αφαιρέσουν τον αισθητήρα ("βραχιολάκι") εντοπισμού θέσης, έτσι ώστε να μπορεί να κινείται ελεύθερα και χωρίς επιτήρηση.

Η εισαγγελική λειτουργός, η οποία χαρακτηρίζει παραιτήθηκε με αφορμή την υπόθεση της Novartis αλλά είχε υπάρξει δημοσίευμα στην φιλοκυβερνητική κυριακάτικη εφημερίδα "Ντοκουμέντο" με τίτλο: "Αποκάλυψη: Ανακρίτρια κατηγορεί γνωστή εισαγγελέα για απόκρυψη στοιχείων σε δικογραφίες για Γιάννο Παπαντωνίου και Θωμά Λιακουνάκο", όπου αποκαλυπτόταν ότι η ανακρίτρια των εξοπλιστικών σκανδάλων του Θωμά Λιακουνάκου, ο οποίος κατηγορείται ότι είχε λαδώσει τον υπουργό Εθνικής Α,μυνας Γιαννο Παπαντωνίου σε σειρά υποθέσεων, παραιτήθηκε γιατί η Ράϊκου απέκρυψε στοιχεία!

Η Ε.Ράικου στην αναφορά της χαρακτηρίζει "ανυπόστατο, άκρως συκοφαντικό και υποβολιμαίο" το επίμαχο δημοσίευμα, λέγοντας ότι ο επιχειρηματίας Θ. Λιακουνάκος προφυλακίστηκεκαι θα δικαστεί μετά από ποινική δίωξη που άσκησε η εισαγγελία διαφθοράς, "εκκρεμούν δε , σε βάρος του ακόμα τρεις ποινικές διώξεις που έχουν ασκηθεί επίσης από το γραφείο μας".

Βέβαια, δεν απαντά, το γιατί αποφυλακίστηκε αφού εκκρεμούν όλες αυτές οι κατηγορίες σε βάρος του και εν τέλει του αφαιρέθηκε και το βραχιολάκι εντοπισμού, επιτρέποντάς του να κινηθεί εκτός του σπιτιού του και πιθανόν να αποκρύψει σειρά στοιχείων ή "να κλείσει στόματα".

Αυτή η εξέλιξη, η αποφυλάκιση και η άρση του περιοριστικού μέτρου του αισθητήρα εντοπισμού, είναι από μόνη της σκάνδαλο και λόγω του οποίου παραιτήθηκε η ανακρίτρια, αφού η Ράϊκου, όπως λέει η ανακρίτρια, απέκρυψε από το δικαστικό συμβούλιο στοιχεία για το πόσο επικίνδυνος φυγής είναι Θωμάς Λιακουνάκος.

Η υπόθεση αυτή αγγίζει το "σκληρό" ΠΑΣΟΚ της εποχής Σημίτη, αλλά και στελέχη της ΝΔ, τα οποία βρίσκονται κοντά στον Θ.Λιακουνάκο, μεταξύ των οποίων μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Παραιτήθηκε η εισαγγελέας «κατά της διαφθοράς» Ελένη Ράϊκου λόγω... διαφθοράς;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats