ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ! ΟΛΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!
ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ! ΟΛΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!

Στην βαρέως πολυπολιτισμική και πολιτικώς ορθή Σουηδία, δημιουργήθηκε «σάλος» επειδή ένας αστυνομικός, ο Peter Springare (φώτο), πρώην επικεφαλής του τμήματος για τα βαριά εγκληματικότητα στο αστυνομικό τμήμα του Örebro, τόλμησε να εξηγήσει στην σελίδα του στο Facebook, ποιοι είναι πίσω από τα σοβαρά εγκλήματα στη χώρα του.

Ο Springare έγραψε εν περιλήψει: «Είμαι αηδιασμένος και δεν με νοιάζει εάν αυτά που θα πω δεν είναι πολιτικώς ορθά. Βλέπετε, απαγορεύεται εμείς οι κρατικοί υπάλληλοι να λέμε σε εσάς τους πολίτες τέτοια πράγματα. Αλλιώς δεν θα έχουμε καλή σταδιοδρομία και θα χάσουμε μισθούς.

Εμένα δεν με νοιάζει, γιατί έτσι και αλλιώς θα συνταξιοδοτηθώ σύντομα, μετά από 47 χρόνια σε αυτήν την υπηρεσία. Τα στατιστικά στοιχεία που θα σας δείξω για την βαριά εγκληματικότητα δεν εναρμονίζονται με τις «επίσημες» στατιστικές ή άλλες που παρουσιάζουν αριστεροί εγκληματολόγοι.

Οι συνταξιούχοι έχουν γονατίσει, στα σχολεία επικρατεί ένα χάος, η υγειονομική περίθαλψη είναι μια κόλαση, η αστυνομία έχει καταστραφεί ολοσχερώς, κλπ, κλπ όλοι τα ξέρουν αυτά, αλλά κανείς δεν τολμά ή δεν θέλει να μιλήσει, διότι η Σουηδία ζούσε στο μύθο της απόλυτα υπέροχης κοινωνίας.

Ορίστε λοιπόν: Οι βιασμοί, οι εκβιασμοί, οι ξυλοδαρμοί, οι απειλές, η βία ενάντια αστυνομικών, η διακίνηση ναρκωτικών, οι απόπειρες δολοφονίας, και πάλι οι βιασμοί και οι εκβιασμοί και πάλι οι ξυλοδαρμοί ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κατηγορούμενοι: Ali Mohamad Mahmod, Mohammed, Mohammed Ali, και ξανά και ξανά και ξανά… Christoffer …ωπ, νάτο και ένα σουηδικό όνομα σε μία υπόθεση ναρκωτικών, και μετά ξανά Mohammed Ali Mahmod, και ξανά και ξανά.

Οι χώρες προέλευσης των δραστών αυτής της εβδομάδας: Ιράκ, Ιράκ, Τουρκία, Συρία, Αφγανιστάν, Σομαλία, Σομαλία, Συρία και πάλι, Σομαλία, άγνωστη χώρα, άγνωστη χώρα, Σουηδία. Για τους μισούς από τους υπόπτους δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με βεβαιότητα την χώρα προέλευσης επειδή δεν έχουν νόμιμα έγγραφα. Και όλα αυτά μόνο για το Örebro».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications