17 Μαρ 2017

Φαλμεράϋερ: Ο μεγαλύτερος ανθέλληνας όλων των εποχών για όσους εχουν αυταπάτες!για όσους εχουν το γνώθι σαυτόν σωστά έλεγε!

Φαλμεράϋερ: Ο μεγαλύτερος ανθέλληνας όλων των εποχών για όσους εχουν αυταπάτες!για όσους εχουν το γνώθι σαυτόν σωστά έλεγε!

Εκατόν πενήντα χρόνια μετά τη συγγραφή του βιβλίου «Περί της καταγωγής των σημερινών Ελλήνων» τα λεγόμενα του μεγαλύτερου "ανθέλληνα" … συνεχίζουν να προκαλούν (κατα τους "αφελείς" αν ηταν όλοι Έλληνες θα ηταν μια όμοια ράτσα όλοι με κοινά χαρακτηριστικά! εκτός αυτού μετα την τουρκοκρατία σταμάτησαν οι φιλόσοφοι και οι εφευρέτες εκτός μικρών εξαιρέσεων, και έγινε δουλικός λαός ).

Σε αυτό το βιβλίο όπως και στο βιβλίο «Ιστορία της χερσονήσου της Πελοποννήσου κατά τους Μεσαιωνικούς Χρόνους», που γράφτηκαν στη δεκαετία του 1830, ο αυστριακός δημοσιογράφος, πολιτικός και ιστορικός διατυπώνει την άποψη πως οι Έλληνες της νεότερης εποχής δεν κατάγονται από την φυλή των αρχαίων Ελλήνων.

Κατά την άποψή του οι Έλληνες προέρχονται από Σλάβους που εισέβαλαν στην Ελλάδα κατά την περίοδο του Μεσαίωνα και Αλβανούς που εξαπλώθηκαν κατά τον ύστερο Μεσαίωνα και τους νεότερους χρόνους και οι οποίοι αναμίχθηκαν με Ελληνόφωνους, αλλά μη Έλληνες πρόσφυγες, δημιουργώντας τον λαό των νέων Ελλήνων.

Το έργο έγινε ιδιαίτερα γνωστό στο εξωτερικό όταν παρουσιάστηκε στην Βαυαρική Ακαδημία Επιστημών. Ο Φαλμεράιερ απέδειξε πως το πάλαι ποτέ ένδοξο αρχαίο ελληνικό έθνος εκμηδενίσθηκε το 589 μΧ στα χρόνια του Ρωμαίου αυτοκράτορα Μαυρικίου (582-602), με την γενικευμένη επιδρομή των Αβαροσλάβων που κατέκλυσαν την Βαλκανική, όπως διαβεβαιώνει ο ιστορικός του 6ου αιώνα Ευάγριος.

Το τελειωτικό χτύπημα που εξολόθρευσε τον Ελληνικό πληθυσμό ήρθε το 746 μ.Χ με την σαρωτική επιδημία της πανούκλας που θέρισε τους εναπομείναντες Έλληνες. Το αιρετικό αυτό έργο δέχτηκε τα πυρά Ελλήνων λόγιων οι οποίοι προσπάθησαν να αποδείξουν ως αβάσιμους τους ισχυρούς του με συγκριτικές μελέτες της γλώσσας, των ηθών και των εθίμων των Ελλήνων διαχρονικά. Αρκετές εφημερίδες δημοσίευσαν πολεμικές και γελοιογραφίες εναντίον του και διάφοροι ρήτορες τον απαξίωναν σε διαλέξεις, ενώ τα παιδιά τον αποδοκίμαζαν στο δρόμο.

Στο εξωτερικό βρήκε πολλούς υποστηρικτές που δημιούργησαν Ιστορική Σχολή. Χαρακτηριστικός είναι ο επίλογος του βιβλίου στον οποίον ο Φαλμεράϋερ αναφέρει επιγραμματικά: «Ας αφήσουμε τους σημερινούς κάτοικους αυτής της χώρας στην πλάνη τους πως κατάγονται από τους αρχαίους έλληνες. Αρκεί πως ο ίδιος ήλιος που φώτισε κάποτε τον Περικλή λάμπει ακόμα πάνω από τα κεφάλια τους».

Σε άλλο σημείο του το βιβλίο αναφέρει:
«Η Ελληνική φυλή έχει τελείως εξολοθρευθεί από την Ευρώπη. Η φυσική ομορφιά, το μεγαλείο του πνεύματος, η απλότητα των συνηθειών, η καλλιτεχνική δημιουργία, οι αθλητικοί αγώνες, οι πόλεις, τα χωριά, το μεγαλείο των μνημείων και των αρχαίων ναών, ακόμα και το όνομα του λαού, έχουν εξαφανισθεί από την Ελλάδα»

«Ένα διπλό στρώμα από ερείπια και ο βόρβορος δύο νέων διαφορετικών λαών σκεπάζει τους τάφους των αρχαίων Ελλήνων. Τα αθάνατα έργα του αρχαίου ελληνικού πνεύματος και μερικά ερείπια, που βρίσκονται στην Ελλάδα, αποτελούν τώρα την μόνη απόδειξη πως πριν από πολλά χρόνια υπήρχε ένας λαός σαν τους Έλληνες» διαβάζει κανείς στο βιβλίο.

«Ούτε μία απλή σταγόνα αίματος, γνησίου ελληνικού αίματος, δεν τρέχει στις φλέβες των χριστιανών κατοίκων της σημερινής Ελλάδας. Μία τρομερή καταιγίδα διασκόρπισε έως την πιο απόμακρη γωνιά της Πελοποννήσου μία νέα φυλή συγγενή προς την μεγάλη φυλή των Σλάβων.

Οι Σκύθες-Σλάβοι, οι Ιλλυριοί-Αρβανίτες, οι συγγενικοί με τους Σέρβους και τους Βουλγάρους λαοί, είναι εκείνοι που τώρα ονομάζουμε Ελληνες. Ενας λαός με σλαβικά χαρακτηριστικά , τοξοειδείς βλεφαρίδες και σκληρά χαρακτηριστικά Αλβανών βοσκών του βουνού, που φυσικά δεν προέρχεται από το αίμα του Νάρκισου, του Αλκιβιάδη και του Αντίνοου. Μόνο μία δυνατή ρομαντική φαντασία μπορεί να ονειρεύεται ακόμα μιά αναγέννηση των αρχαίων Ελλήνων» αναφέρει ο συγγραφέας, μπορεί να υπερβάλει αλλα αυτο δεν αναιρεί την πικρή αλήθεια! ενα απλο παράδειγμα αυτού ειναι οτι θα ηταν όλοι εθνικιστές, η οπως οι αρχαίοι Σπαρτιάτες που δεν πήγαινε κανείς σε πόλεμο αν δεν εχει απόγονους για να μην χαθεί η φυλή! ηταν "ναζι" με αλλα λογία!εκεί να δεις τι φυλετική καθαρότητα είχαν!

Διάφοροι δωσίλογοι ψευτογενετιστές λένε οτι ειναι καθαρό το ελληνικό DNA! και βγάζουν ανθέλληνα τον Φαλμεράϋερ, γιατι αυτές τις εντολές εχουν! αν εχουν τα κότσια και ειναι "ανεξάρτητοι" να κανουν ανάλυση σε εναν της Χ.Α και σε ενα κομμουνιστή αριστερό καθώς ειναι φυλή ! να δούμε ποιοι εχουν περισσότερη νοημοσύνη! αν και η απάντηση ειναι γνωστη ! οι αριστεροι κομμουνιστες εχουν ελάχιστη νοημοσύνη γιαυτό ακολουθούν τον μαρξισμό το πιο ηλίθιο δόγμα κοινός ζώα, γιαυτό ειναι πλήρως ελεγχόμενοι και υποστηρίζουν το σύστημα, σε συνδυασμό οτι ειναι αδίσταχτη φάρα(μη Έλληνες), όσοι νομίζουν οτι τα κόμματα δεν παίζουν ρόλο ειναι γελασμένοι, ας δούμε μερικά στοιχειά ετσι πρόχειρα:

Εκφυλισμένοι νεοέλληνες άλλοι πολύ άλλοι λιγότερο χωρις πολλά πολλά κατα προσέγγιση :
Όλοι με ύψος κάτω του 1.70 (όλοι οι αρχαίοι ειχαν ύψος άνω του 1.80) κοντοί ειναι εξ Αφρικής βλέπε λαθρο
Όλοι οι αδίσταχτοι ανεξαίρετος οι Έλληνες ηταν ευγενές φυλή.
Όλοι οι κολλημένοι με ομάδες έως αηδίας κτλ, κοινός δογματικοί κάπου! οι Έλληνες δεν ηταν δογματικοί.
Όλοι οι έντονα δουλικοί σε δόγμα,κόμμα κτλ(ετσι ειναι και οι μουσουλμάνοι)θα τους βρείτε σε αριστερές funpage
Όλοι αυτοι που για να κάνουν κατι πρέπει να το εχουν σπουδάσει(δεν μπορουν να ειναι αυτοδίδακτοι!εφευρετικοί)
Όλοι που δεν εχουν έμφυτο το στοιχείο της ερευνάς.
Άβουλη υιοθέτηση..
Όλοι αυτοι που απορρίπτουν τα πάντα που δεν τους έμαθαν στα σχολεία =χαμηλή νοημοσύνη (συνήθως αριστεροι και κανουν αυτα τα χαζά σχόλια τι πίνεις κτλ!) οι ιδιοι πήγαν να κάψουν ζωντανό τον Γαλιλαίο που είπε οτι η Γη γυρίζει! οι ίδιοι λένε σήμερα θεωρίες συνωμοσίας οτι ξεφεύγει απο το Μάτριξ τους ..

Εκφυλισμένοι νεοέλληνες επιστημονικά κατα προσέγγιση ,καί αλλοι που δέν είναι έλληνες:
Όλοι που δεν εχουν ανοιχτού χρώματος μάτια.
Όσοι εχουν αφρικάνικο γονιδίωμα e1d1(26% επίσημα στο ελλαδιστάν κατα τα αλλα καθαρό το ελληνικό DNA!).
Ομάδα αίματος original 0 άντε και Α,όσοι εχουν ΑΒ και Β (μπασταρδεμένοι με τους Τούρκους με Μογγόλους και Εβραίους) (πως είπατε καθαρό το ελληνικό DNA?).
Όλοι οι μελαχρινοί ανεξαίρετος εχουν εκφυλιστεί.
Όλοι με μικρό κεφάλι = χαμηλή νοημοσύνη (δεν υπήρχε ούτε ένας αρχαίος με στενό κεφάλι, βλέπε αγάλματα κτλ) καθόλου εντύπωση που οι κομμουνιστες εχουν μικρό κεφάλι οι πιο πολλοι! συν αλλα .
Όλοι με λεπτά κοκάλα.
Όλοι οι μαυριδεροί δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε.
Όλοι που ειναι υπέρ τον λαθρο!(μυστικό στον εγκέφαλο)
Όλοι που λενε οτι δεν υπάρχουν εξωγήινοι !(μυστικό στον εγκέφαλο και προγραμματισμός , υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος που το λένε αυτο)
Όλοι οι κομμουνιστες ανεξαίρετος !(μυστικό στον εγκέφαλο, αν και εχουν ολα τα στοιχειά που δείχνει οτι δεν εχουν καμία σχέση με Έλληνες πλην ορισμένων εξαιρέσεων )θα τους βρείτε σε κομμουνιστικες ιστοσελίδες και funpage και μαλιστα δηλώνουν ανθέλληνες!(και να φύγουν απο την σελίδα μας facebook! ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΎΜΗΤΟΙ ΕΔΏ) αυτοι ειναι μια μίξη απο λαθρο, και εχουν έντονα υποσυνείδητα σύνδεση με Εβραίους άκρως επικίνδυνοι βάρβαροι και αδίσταχτη φάρα σε ολους τους τομείς , (αυτοι ηταν και οι σκοταδιστές του μεσαίωνα που κατάσφαζαν κόσμο ως αιρετικούς ,οι ιδιοι ηταν και οι χασάπηδες στην Ελλαδα 1945-1950 ΚΚΕ ΕΛΑΣ ΟΠΛΑ, έως και σημερα κατεβαίνουν με κουκούλες και καίνε σημαίες και μαγαζιά.. )
Όσοι εχουν φυσική απέχθεια στον δωρικό χαιρετισμό ναζιστικό(γονιδιακή μνήμη) δεν ειναι Έλληνες αλλα απόγονοι εισβολέων.

Όλοι αυτοι οι αριστεροι γενετιστές αναφέρουν τον Φαλμεράϋερ μονο!! γιατι αριστεροί? γιατι αυτοι λένε ψέμματα χωρις το αίσθημα της ντροπής και αυτοι ειναι σε ολα τα πόστα εδω και χρονιά!(πριν ηταν πασοκοι και πιο πριν κομμουνιστές), για τις τόσες αναφορες απο τον μεσαίωνα οπως το παρακάτω λέξη δεν λενε:

Σύμφωνα με τον Λόρδο Βύρωνα, η Ελλάδα, αν και «θλιβερό απομεινάρι περασμένων μεγαλείων», παρέμενε ‘ιερή γη’. Συνώνυμο της ομορφιάς, της αλήθειας, της λογικής και της ελευθερίας απ’ τη μία αλλά και σπιλωμένη από το μίασμα του τουρκικού πολιτισμού!! απ’ την άλλη.Στις περισσότερες ταξιδιωτικές αφηγήσεις του 18ου και 19ου αιώνα και περιγραφές της εποχής διαφαίνεται πως η συνάντηση με τους σύγχρονους κατοίκους της αρχαίας Ελλάδας προκαλεί από αμηχανία έως δυσφορία. Οι Γερμανοί που δούλεψαν ή εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα συνάντησαν μια χώρα με τρομερή φτώχια και επιδημίες και – κυρίως– με έναν λαό που δεν είχε καμία σχέση με τους Έλληνες του Hölderlin, του David και του Winckelman!.

Άλλα και αναφορες οπως: Πριν από τα ελληνικά φύλα τον ελλαδικό χώρο κατοικούσαν οι λεγόμενοι Προέλληνες. Πελασγοί, Θράκες, Κάρες κλπ. οι οποίοι δεν μιλούσαν ελληνικά αλλά ανήκαν στην ινδοευρωπαϊκή γλωσσική οικογένεια. Το ξέρουμε πρώτα-πρώτα από τον Ηρόδοτο που ξεκαθαρίζει ότι μιλούσαν βαρβαρική γλώσσα («…ήσαν οι Πελασγοί βάρβαρον γλώσσαν ιέντες…»). Δεν ήταν λοιπόν Έλληνες αλλά ξένοι.Το ίδιο και οι Θράκες, οι Φρύγες, οι Κάρες, οι Ιλλυριοί κλπ Ο Στράβων λέει ότι όλοι συμφωνούν ότι οι Πελασγοί ήταν αρχαίο μή ελληνικό φύλο και είχαν απλωθεί σ'όλον τον ελλαδικό χώρο. Σιγά σιγά, συγχωνεύτηκαν με τα ελληνικά φύλα.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ και εγω "ανθέλληνας" ειμαι τοτε που δεν εχω αυταπάτες! συν που εχω τα στοιχειά των αρχαίων !

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Φαλμεράϋερ: Ο μεγαλύτερος ανθέλληνας όλων των εποχών για όσους εχουν αυταπάτες!για όσους εχουν το γνώθι σαυτόν σωστά έλεγε!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Κοίτα να δεις, η αλήθεια είναι ότι οι καθαροί χαρακτηριστικών τύπου Αχιλλέα, είναι λίγοι, γύρω στο 5-10% και είναι αυτοι που κατάγονται από την υπερβόρεια-αρεια προϊστορική εισβολή εδώ. Οι υπόλοιποι είναι οι προελληνες-πελασγοι, ετεοκρητες, Λέλεγες, κ.λ.π., οι οποίοι έχουν κυρίως τα μεσογειακά χαρακτηριστικά που βλέπουμε π.χ. στις μινωικές τοιχογραφίες, και πρέπει να είναι γύρω στο 35-40%. Οι υπόλοιποι περίπου μισοί που μένουν είναι τελείως εισβολείς στην περιοχή κυρίως προσωασιατικων φύλων από ανατολικά της Μ. Ασίας, καθώς και Αραβογενεις, εβραιογενεις, άλλοι μεσανατολιτες και κάποιες βαλκανικές φυλες.

Son Of Zeus

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications