18 Μαρ 2017

Οι Αλβανοί στην Ελλάδα καταθέτουν τα χρήματά τους στην χώρα τους- Αγοράζουν εδώ σπίτια με μετρητά γιατι οι νεοέλληνες ειναι ρατσιστές προς νεοέλληνες μονο!

Οι Αλβανοί στην Ελλάδα καταθέτουν τα χρήματά τους στην χώρα τους- Αγοράζουν εδώ σπίτια με μετρητά

Μερικά προνομία που ειχαν μονο οι Αλβανοί εντός Ελλάδας όσοι δεν τα ξερουν μάλλον ζουν στο μικρόκοσμο τους, και στην πλύση εγκεφάλου :Δωρεάν σπίτι και φαγητό , ένσημα,0 έξοδα 100% κέρδος, λεφτα ίσα με τους Έλληνες η και πιο πολλά, προτεραιότητα σε δουλείες, ρουφιάνεμα κατα Ελλήνων για να φέρνουν δικούς τους σε δουλείες! εκεί να δεις ρατσισμός κατα Ελλήνων, κατα τα αλλα είσαι "ναζι" αν λες για τα αυτονόητα για λαθρο! για να καταλάβει κανεις τι βρωμοέλληνες εχει αυτη η χωρα, που το παίζουν και απόγονοι αρχαίων :

Δείτε πως εκμεταλλεύονται Έλληνες στο εξωτερικό που πανε τάχα σε Έλληνες "πατριώτες" να δουλέψουν!! οι εξαιρέσεις ειναι λίγες,τέλος σε μεγάλο έργο στην Ελλάδα το 3/4 ηταν πάσης φύσεως αλλόφυλου! εν έτη 2011, αναμενόμενο ηταν να έβγαζαν και το ΣΥΡΙΖΑ (που πάντα ηταν υπέρ λαθρο ), αφου απο παλιά ηταν υπέρ των "αδελφών" τους οι ψευτο-Έλληνες και πάσης φύσεως αλλοφύλων, που εχουν το θράσος να το παίζουν και γνήσιοι Έλληνες! ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι τιμωρία σας!(οι τουρκομογγολοι αλλιώς: πασοκοι αριστεροι κομμουνιστες) το κακό ειναι οτι μαζί με τους ηλίθιους και ψευτο-Έλληνες την πληρώνουν όλοι!

Η αγορά ακινήτων, ιδιαίτερα στο κέντρο της Αθήνας, κινείται λίγο, λόγω των Αλβανών που ψάχνουν να αγοράσουν σπίτι, πληρώνοντας μάλιστα με μετρητά. Αυτό είναι μία πραγματικότητα που όσοι πουλάτε διαμερίσματα σε περιοχές κοντά στο κέντρο, θα το έχετε και από μόνοι σας διαπιστώσει.

Μία διαπίστωση που επιβεβαιώνει το κέντρο ερευνών Pew (Pew Research Center), αφού δημοσιεύει πως το 2015, τη χρονιά που η χώρα «υποδέχτηκε» τα capital controls, οι Αλβανοί μετανάστες που μένουν στην Ελλάδα έστειλαν εμβάσματα ύψους... 480 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το ποσό αυτό είναι ίσο με το 4,5% του ΑΕΠ ή το 62% του δημόσιου χρέους της Αλβανίας και η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα σε αποστολή εμβασμάτων στην Αλβανία, ενώ, με διαφορά 100 εκατομμύρια δεύτερη είναι η Ιταλία

Στην τρίτη θέση οι ΗΠΑ με 81.000.000 δολάρια και πολύ παρακάτω είναι η φίλη της Αλβανίας, η Τουρκία, με μόλις 4 εκατομμύρια. Και αν ακόμα δεν έχετε σοκαριστεί, εκτιμάται ότι το 2016 το ποσό θα είναι μεγαλύτερο λόγω της χαλάρωσης των αναλήψεων.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


1σχόλια:

Οι Αλβανοί στην Ελλάδα καταθέτουν τα χρήματά τους στην χώρα τους- Αγοράζουν εδώ σπίτια με μετρητά γιατι οι νεοέλληνες ειναι ρατσιστές προς νεοέλληνες μονο!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

τι να σου πω εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια. τωρα πανυγηριζουν που ο κουμπαρος εστειλε φυλακη τον Σωρρα, και χαιρονται ασυστολως. Ειχαμε τις χρυσαυγιαδες τωρα εχουμε σωρριαδες, ασε ειναι να βγαινεις απο τα ρουχα σου. χανουμε την πατριδα μας ηλιθιοι το πηρατε χαμπαρι, βοδια!!!!

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: