26 Μαρ 2017

ΡΟΚΦΕΛΕΡ: Ο άνθρωπος… που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ!

ΡΟΚΦΕΛΕΡ: Ο άνθρωπος…  που ίδρυσε το  ΠΑΣΟΚ!

Για τις θεωρίες συνωμοσίες που αφορούν τον θανόντα Ντέιβιντ Ροκφέλερ, επανερχόμαστε εκ νέου. Την επομένη του θανάτου του δισεκατομμυριούχου Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ερχόμαστε να σας μεταφέρουμε μερικές ακόμα θεωρίες συνωμοσίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου....

Μια από αυτές, όπως είχαμε γράψει και στο προηγούμενο μας άρθρο, είναι ότι ήταν ηγετικό στέλεχος των Πεφωτισμένων (Illuminati). Συγκεκριμένα η οικογένεια Ροκφέλερ φημολογείται ότι ήταν μία από τις 13 οικογένειες που απαρτίζουν τα «Royal Bloodlines» (βασιλικές γενιές) των Πεφωτισμένων.

Το συμβούλιο των «13″ θεωρείται ότι αποτελεί την αφρόκρεμα της ελίτ που κυβερνά τον κόσμο. «Κάρτα μέλους» αποκτούν μόνο όσοι γεννιούνται μέσα σε αυτό. Οι «13″, βάσει της θεωρίας, υποστηρίζουν ότι δικαιούνται να κυβερνούν τον κόσμο καθώς είναι απόγονοι των αρχαίων θεών της Αιγύπτου (Ίσιδα, Όσιρις και Ώρος), οι οποίοι, όπως πιστεύουν οι Πεφωτισμένοι, προήλθαν από το… διάστημα.

Μια άλλη θεωρία θέλει τον Ροκφέλερ να μην είναι άνθρωπος αλλά… ερπετοειδής εξωγήινος με ικανότητες μεταμόρφωσης και μακροζωίας… H θεωρία των ερπετοειδών ή ερπετόμορφων, είναι αρκετά διαδεδομένη στον συνωμοσιολογικό κόσμο. Η θεωρία λέει ότι υπάρχει μια ολόκληρη φυλή ερπετοειδών που μπορούν να παίρνουν την μορφή ανθρώπου και ότι ο σκοπός τους είναι να καταλάβουν την Γη και να την κυβερνήσουν με τους δικούς τους όρους.

Και ίσως η πιο περίεργη θεωρία(που μονο θεωρία δεν ειναι μάλλον ) είναι ότι ο Ροκφέλερ ίδρυσε το… ΠΑΣΟΚ και ότι ήταν ο βασικός χρηματοδότης του Ανδρέα Παπανδρέου! Η θεωρία βασίζεται σε ένα έγγραφο που «διέρρευσε» από το Αμερικανικό Γραφείο Στρατιωτικής Συνεργασίας» και φέρεται να υπέγραψε ο Ανδρέας Παπανδρέου τον Αύγουστο του 1974 προκειμένου να του καταβληθεί από την Chase Manhattan Bank (ιδιοκτησίας των Ροκφέλερ) το ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων για την ίδρυση νέου κόμματος.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΡΟΚΦΕΛΕΡ: Ο άνθρωπος… που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats