31 Μαρ 2017

Ο απίστευτος μετεωρίτης με ιερογλυφικά που έπεσε στον Καναδά το 1908

Ο απίστευτος μετεωρίτης με ιερογλυφικά που βρέθηκαν στον Καναδά το 1908

Σε ένα πρωτοσέλιδο άρθρο εφημερίδας το Σεπτέμβριο του 1908, με τίτλο «Ένα μήνυμα από τον Άρη» ανέφερε ότι ο πατέρας Γουίλι McKinnon,έχασε τον 14χρονο γιο του, με το όνομα Angus McKinnon,με πολύ περίεργο τρόπο, βρήκε τον θάνατο το πρωί, όταν σχεδόν χτυπήθηκε από μια πετρά που έπεσε από το διάστημα, και είχε ιερογλυφικά χαραγμένα στην επιφάνειά της.

Ενώ εργαζόταν στον κήπο του πατέρα του, κοντά στο Valley Cowichan στο νησί του Βανκούβερ στον Καναδά, τον κτύπησε ένας μετεωρίτης περίπου 25 εκατοστά σε διάμετρο που έπεσε απο τον ουρανό, μάλιστα η δύναμη που έπεσε στο έδαφος ηταν τοσο μεγάλη που θάφτηκε περίπου 3 μέτρα βαθιά.

Η Πτώση ηταν σε γωνία περίπου 45 μοιρών με βορειοδυτική κατεύθυνση κατά την πρόσκρουσή του στο έδαφος.
Έκανε θόρυβο καθώς "έσχιζε" τον αέρα για αρκετά λεπτά πριν πέσει στο έδαφος, αλλά το αγόρι νόμιζε ότι ήταν ένα περαστικό τρένο απο κοντινή γραμμή,και δεν έδωσε σημασία,μεχρι που έπεσε κοντά του, εκσφενδονίζοντας θραύσματα προς όλες τις κατευθύνσεις, και προκαλώντας ενα μικρο σεισμό στην εν λόγω περιοχή.

Ο μετεωρίτης ήταν έντονα ζεστός για περισσότερο από μισή ώρα, δεν μπορούσε να τον πιάσει κάνεις. Ο μετεωρίτης είχε σαν μια μαρμάρινη επιφάνεια απο την μια πλευρά του με σχήματα που μοιάζουν με ιερογλυφικά.

Ο κ McKinnon στην συνεχεία πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής του, να προσπαθεί να ερμηνεύσει τα ιερογλυφικά πάνω στην πέτρα, και ρωτώντας αρχαιολόγους και ειδικούς να τον βοηθήσουν . Το τι έγινε με αυτη την πετρά παραμένει ένα μυστήριο, καθώς και που βρίσκεται σήμερα είναι άγνωστο,και οτι δεν συμβαδίζει με το κατεστημένο εξαφανίζεται για ευνοήτους λογούς. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο απίστευτος μετεωρίτης με ιερογλυφικά που έπεσε στον Καναδά το 1908
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: