28 Μαρ 2017

Ο μέσος Ελληνάρας στη εξουσία Μαγκιά, κλανιά και απόστημα.

Ο μέσος Ελληνάρας στη εξουσία Μαγκιά, κλανιά και απόστημα.

Ο Πολάκης δεν είναι παρά ο καθρέφτης του μέσου Ελληνα, του τζάμπα μάγκα, του ψαροντουφεκά, του αούα, του κυνηγού ανυπεράσπιστων ζώων και πουλιών.

Είναι το λαικό παιδί-πρότυπο με την μαλμποριά στην κωλότσεπη, ο μάγκας που παραδέχθηκε ότι κρατούσε διπλά και τρίδιπλα βιβλία, ο τσαμπουκάς του καφενείου, ο ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;

Ο Πολάκης είναι ο μέσος Ελληνας που καθώς ρουφούσε τη φραπεδιά στο καφενείο έλεγε μέσα στο αούα ξεσπασμά του: “Ρε αν γινόμουνα πρωθυπουργός θα σας έδειχνα εγώ…Κάντε με μια μέρα πρωθυπουργό και θα τους δείξω εγώ…”

Πράγματι ο τεμπέλης Θεός των απανταχού φραπεδιάρηδων εισάκουσε τον Πολάκη και αντί πρωθυπουργό τον έκανε υπουργό. Ο μέσος Ελληνας, ο αούα, ο καραμπουζοκλής, ο μέσα σ΄όλα, ο θα σε θάψω 3 μέτρα κάτω από τη γη, έγινε υπουργός.

Ο Πολάκης είναι το εξαγώγιμο προιόν, ο άνδρας-πρότυπο της μεταπολίτευσης. Ο συνεχιστής του οράματος του Ακη Τσοχατζόπουλου- ο σοσιαλισμός είναι τρόπος ζωής, για τον σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι.

Σαν τον γίγαντα Πολάκη είναι πολλοί-όλοι αυτοί που βγήκαν στον αφρό χάρη στον Ανδρέα Παπανδρέου που μοίραζε με ευκολία τα δανεικά.Την ώρα που ο Ανδρέας χρέωνε την Ελλάδα μοίραζε λεφτά στους απανταχού καφενόβιους κηφήνες-“Τη βλέπεις αυτή;-Αυτή τη πηδάω από το κώλο…”

Με αυτή τη λογική ο Ανδρέας Παπανδρέου και όσοι τον διαδέχθηκαν ανέδειξαν την τάξη των κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών που νομίζουν ότι είναι Ελληνες Ζούκεμπεργκ τη στιγμή που δεν είναι τίποτε άλλο από κρατικοδίαιτοι και άχρηστοι μανατζαρέοι που φεσώνουν τις τράπεζες και το κράτος και στην συνέχεια γλείφουν τον εκάστοτε πρωθυπουργό για να μην τους ζητήσει πίσω τα θαλασσοδάνεια.

Αυτή είναι η επιχειρηματική ελίτ της χώρας. Κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες-γλείφτες του εκάστοτε πρωθυπουργού.
Το τρίγωνο των υποστηρικτών της εξουσίας συμπληρώνει ο πνευματικός κόσμος της χώρας, δηλαδή ο Γιώργος Κουρής και ο Λάκης Λαζόπουλος. Η εγχώρια διανόηση που στηρίζει τον Τσίπρα και την εκάστοτε Τσίπρα αρκεί να τους προσέχει και άμα λάχει να τους καλεί στα δείπνα με τον Ολάντ-τον Γάλλο αποτυχημένο κρατιστή.

Λοιπόν έχουμε και λέμε: Kαφενόβιοι κηφήνες, κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες, πνευματική ελίτ (Κουρής-Λαζόπουλος) και δημόσιοι υπάλληλοι (ο στρατός του πελατειακού κράτους), αποτελούν το μεταπολιτευτικό σύστημα εξουσίας στην Ελλάδα.
Αυτοί είναι που στηρίζουν τους λαδιάρηδες πολιτικούς όλου του φάσματος που εναλλάσονται στην διακυβέρνηση της Κολομβίας των Βαλκανίων.

Ο Πολάκης είναι ο καθρέφτης σου, κι αν δεν είναι ο δικός σου, είναι ο καθρέφτης του μέσου Ελληνάρα τέλος πάντων, ο οποίος δεν μπορούσε να έχει παρά αυτή την τύχη. Του χρεοκοπημένου μαλάκα που καλείται να πληρώσει πλέον ακόμη και για τον εμετό του. Και δυστυχώς καθυστέρησε πολύ η τιμωρία των ηλιθίων….

kourdistoportocali
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο μέσος Ελληνάρας στη εξουσία Μαγκιά, κλανιά και απόστημα.
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats