6 Μαρ 2017

Νέα Έρευνα:Τι πιστεύουν οι Έλληνες για τους χημικούς αεροψεκασμούς !

Νέα Έρευνα: Τι πιστεύουν οι Έλληνες για τους χημικούς αεροψεκασμούς δείτε πόσους ανάπηρους στο μυαλό κοινός ανθρωποειδή ζωα γκοϊμ εχει η Ελλάδα για να καταλάβετε πολλά!

Πρόκειται για την τρίτη έκδοση της έρευνας «Τι πιστεύουν οι Έλληνες» του ερευνητικού οργανισμού «διαΝΕΟσις» και θίγει πολλά θέματα όπως, παραμονή στην Ε.Ε., Ευρωζώνη, Μεταναστευτικό, Εργασιακό (δημ. υπάλληλοι + ιδιωτικοί), Αγορές κ.λ.π.Η «διαΝΕΟσις» αυτοπροσδιορίζεται ως “ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός ερευνητικός οργανισμός, με στόχο να συμβάλλει στον κοινωνικό διάλογο και να προτείνει λύσεις, μέσα από μία σειρά μελετών και ερευνών που αφορούν τα σημαντικότερα οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα της χώρας […] και δεν συνδέεται με κανένα κόμμα ή πολιτική παράταξη, κυβέρνηση ή κυβερνητική επιλογή, δεν αποτελεί οργανισμό lobbying ή μοχλό πίεσης, δεν οριοθετείται από οποιοδήποτε πολιτικό ή ιδεολογικό στίγμα, δεν εκφράζει τα συμφέροντα κανενός επιχειρηματικού κλάδου ή άλλου φορέα”.

Ό,τι δηλώσεις, είσαι. Επίσης όπως ρωτήσεις παίρνεις και την ανάλογη απάντηση. π.χ.: Ποιο χρώμα είναι το αγαπημένο σας, μπλε, πράσινο, κίτρινο ή κόκκινο; Κι ο κόσμος επιλέγει ανάμεσα στις προτάσεις. Μωβ, καφέ, γκρι, μαύρο,άσπρο, πορτοκαλί κ.λ.π. εκτός απαντήσεων. Οπότε στην ερώτηση αν είμαστε κερδισμένοι ή ζημιωμένοι από την ένταξη στην Ε.Ε. αναφέροντας συγκεκριμένους τομείς, οι Έλληνες απαντούν αυτό που “πιστεύουν” καθοδηγούμενοι από την ίδια την ερώτηση. Μια ορθότερη ερώτηση θα μπορούσε να είναι: Πως πιστεύετε ότι χειρίστηκε η ντόπια πολιτική και οικονομική ελίτ την ένταξη στην Ε.Ε., υπέρ των δικαιωμάτων και ευκαιριών του λαού ή μόνο της ίδιας της ελίτ; Αλλά μια τέτοια ερώτηση είναι μάλλον αφυπνιστική και άρα και απαγορευτική. Κι εκεί που τα θέματα είναι κοινωνικά και οικονομικά, ξαφνικά στα ξεκούδουνα, πέφτει και η ερώτηση:

Η δε ανάλυση σπάει κόκαλα:
Ένα αποτέλεσμα που προφανώς ενδιαφέρει πολλούς και θα συζητηθεί, είναι το ότι 8 στους 10 Έλληνες πιστεύουν ότι “υπάρχουν μυστικές οργανώσεις που δρουν στο παρασκήνιο και κινούν τα νήματα”. Ένα άλλο, ακόμα πιο αξιοσημείωτο είναι το ότι 26,5% των συμπολιτών μας πιστεύουν πως τα ίχνη που αφήνουν τα αεροπλάνα στον ουρανό είναι “αέρια ψεκασμού”. Το ποσοστό αυτό φτάνει στο 48% ανάμεσα στους αποφοίτους Δημοτικού, στο 42% στους αγρότες και στο 76% σε αυτούς που αυτοτοποθετούνται στην “άκρα δεξιά”. Αν παρατηρήσει κανείς τις απαντήσεις όσων απάντησαν ότι “μας ψεκάζουν” στις υπόλοιπες ερωτήσεις της έρευνας-, θα διαπιστώσει πως απαντούν πολύ πιο “αντιευρωπαϊκά” από τον γενικό πληθυσμό, πιο συντηρητικά σε θέματα μετανάστευσης και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ωστόσο, το συμπέρασμα που προκύπτει από τις απαντήσεις τους είναι πως αυτοί οι άνθρωποι δεν ζουν σε άλλο κόσμο. Οι απαντήσεις τους δεν είναι τόσο διαφορετικές από της πλειοψηφίας ώστε να συνιστούν εντελώς ξεχωριστή κατηγορία. Αν μη τι άλλο, υπογραμμίζουν την έντονη διαχωριστική γραμμή που εμφανίζεται κρίσιμη σε πολλές από τις ερωτήσεις: Την παιδεία.

Έβγαλαν, λοιπόν, ελαφρά τη καρδία το συμπέρασμα ότι οι μισοί απ’ όσους λένε ότι μας ψεκάζουν είναι… χρυσαυγίτες και ακροδεξιοί, γιατί διαφωνούν στα θέματα μετανάστευσης και “ανθρωπίνων δικαιωμάτων”. Παλιοφασίστες, με λίγα λόγια, που θέλουν η πατρίδα να μείνει στους Έλληνες και να μην γίνεται προφανώς διαφήμιση των σ#ξουαλικών προτιμήσεων. Κι αυτοί οι παλιοφασίστες, που δεν λέγονται πια πατριώτες και Έλληνες και παλιών ηθών και αρχών, αλλά “άκρα δεξιά” είναι το 50% του 25% εκείνων που πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν. Με πολύ απλά μαθηματικά είναι το 1/8 των ερωτηθέντων της έρευνας! Πω πω! Γεμίσαμε παλιοφασίστες, αποδεικνύει “δημοκρατική” έρευνα που, με εντελώς φασιστικές μεθόδους, χαρακτηρίζει ομάδες με συγκεκριμένη άποψη που δεν συμφωνεί με εκείνη της παγκοσμιοποιημένης νεοφιλελέ-αριστεράς!!!

8 μάλιστα στους 10 Έλληνες πάσχουν από “συνωμοσιολογικό” σύνδρομο και πιστεύουν στην ύπαρξη μυστικών συμφωνιών. Οπότε, και το άρθρο των Ελληνικών Hoaxes ότι όσοι πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας είναι “Οι χαζοί του χωριού” που θριαμβεύουν στα κοινωνικά δίκτυα ΚΑΤΑΡΡΊΠΤΕΤΑΙ!

Συγκεκριμένα γράφει ο αρθρογράφος:
Σε κάθε γειτονιά, κάθε χωριό, κάθε σόι υπάρχει και ένας «ιδιόρρυθμος» χαρακτήρας, πιστός σε θεωρίες συνωμοσίας και οπαδός εκκεντρικών ιδεών. Στις μικρές κοινωνίες (χωριά) αυτός ο άνθρωπος αντιμετωπίζεται ως ο «χαζός του χωριού», ένας μάλλον σκληρός χαρακτηρισμός. Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν, από τη χλεύη και την αφάνεια του κύκλου του, χάρη στα κοινωνικά δίκτυα μπορεί σήμερα να έχει τεράστια απήχηση και επικοινωνία με άτομα με ανάλογες «ανησυχίες».
Ωστόσο η έρευνα αποδεικνύει ότι τα χωριά τελικά κατοικούνται μάλλον από… “τρελούς” και απλά εκείνοι που ξεχωρίζουν είναι οι ρουφιάνοι και τα καθοδηγούμενα τσιράκια. Απλά τα πράγματα…πηγήnea.allnewz.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Νέα Έρευνα:Τι πιστεύουν οι Έλληνες για τους χημικούς αεροψεκασμούς !
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: