Μυστηριώδης ελεύθερος σκοπευτής εκτελεί διαδοχικά τους ηγέτες στο Ισλαμικό Κράτος
Μυστηριώδης ελεύθερος σκοπευτής εκτελεί διαδοχικά τους ηγέτες στο Ισλαμικό Κράτος

Ο Al Ansari έπεσε νεκρός από τις σφαίρες κάποιου ελεύθερου σκοπευτή όταν έστριβε τη γωνία σε δρόμο της Σύρτης στη Λιβύη.

Παρά το ότι τον πήγαν άμεσα στο νοσοκομείο, η σφαίρα του διέλυσε την καρδιά και υπέκυψε σχεδόν επί τόπου, συνεπώς το χτύπημα μοιάζει «επαγγελματικό». Έκτοτε οι τζιχαντιστές κυριολεκτικά λύσσαξαν να ψάχνουν τον δολοφόνο!

O Σουδανός τζιχαντιστής Abu Anas al Muhajer, έπεσε ομοίως νεκρός από ίδιου τύπου σφαίρα χωρίς να προλάβει να πει… Αλλάχ.

Ο τρόμος έχει εγκατασταθεί για τα καλά μεταξύ των ηγετικών στελεχών στο Ισλαμικό Κράτος καθώς μέσα στη σιωπή μια σφαίρα έρχεται να τους κάνει να σιωπήσουν, ένας προς έναν…

O Abu Mohamed al Dernawi, παρέλαβε… μια σφαίρα στο δόξα πατρί και το κεφάλι του εξερράγη λίγο έξω από τη Σύρτη, σε περιοχή ελεγχόμενη από το Ισλαμικό Κράτος.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Daniele Raineri υποστηρίζει πως οι τρεις τζιχαντιστές έπεσαν νεκροί από το ίδιο χέρι και θυμάται παράλληλα πως πέρσι το καλοκαίρι δολοφονήθηκε ο Husein al Karami, ένας ιεροκήρυκας του Ισλαμικού Κράτους με τον ίδιο τρόπο, μόλις το κεφάλι του βρέθηκε στο οπτικό πεδίο του μυστήριου ελεύθερου σκοπευτή…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications