19 Μαρ 2017

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΥΝΉΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΠΕΙΡΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΛΟΚΆΜΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ! Μέ δικαστική απόφαση κιόλας!

Ο ΠΟΥΤΙΝ   ΚΥΝΉΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΠΕΙΡΑ  ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΛΟΚΆΜΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ! Μέ δικαστική απόφαση κιόλας!

Ῥωσσία : Νά ἀναγνωριστοῦν ὡς ἐ ξ τ ρ ε μ ι σ τ ι κ ή ὀργάνωση, οἱ Μάρτυρες τοῦ Ἰεχωβᾶ !!! Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

Υπόμνημα για την απαγόρευση της λειτουργίας των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη χώρα, κατέθεσε το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ρωσίας, στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Οι αρχές μάλιστα ζητούν, να αναγνωριστεί η θρησκευτική αίρεση ως «εξτρεμιστική οργάνωση». Οκτώ περιφέρειες της Ρωσίας, ήδη έχουν απαγορεύσει σε μέλη της αιρέσεως, να λειτουργούν ενώ έχει επίσης απαγορευθεί και η κυκλοφορία 80 βιβλίων σχετικών με την αίρεση.

Οι «Μάρτυρες του Ιεχωβά» είναι μια αιρετική ομάδα η αιρετική ομάδα ,ιδρύθηκε στης Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής το 1884 από τον Κάρολο Ρώσελ (Εβραίος!).
Ωστόσο, η τελευταία αυτή απόφαση του υπουργείου έχει στόχο, να περιορίσει τη δράση του κεντρικού πυρήνα των Μαρτύρων του Ιεχωβά που εδρεύει στην Αγία Πετρούπολη, τον οποίο από τις αρχές του 2016 οι αρχές είχαν προειδοποιήσει, να σταματήσει την όποια «εξτρεμιστική δραστηριότητα».

Η αίρεση άσκησε έφεση στην απόφαση, η οποία απορρίφθηκε τον Ιανουάριο του 2017. Οι ρωσικές αρχές εστιάζουν τη δράση τους στη λογοτεχνία και τα βιβλία της αιρέσεως, αφού, όπως αναφέρουν, παραβιάζει το ρωσικό νόμο, καθώς «απεικονίζει τις άλλες θρησκείες με αρνητική χροιά», ή επιχειρεί να πείσει τους άνδρες της χώρας, να αποφύγουν τη στρατιωτική τους θητεία.

( …’Ωστε ΠΑΙΖΕΙ έναν ορισμένο «ρόλο» η συγκεκριμένη ΑΙΡΕΣΗ, όπως και άλλες αιρέσεις, αποδομώντας και καταστρέφοντας τα Έθνη-κράτη! Το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ, δεν γίνεται δεκαετίες και ΕΔΩ;;;) Η απαγόρευση αυτή, εφόσον τεθεί σε ισχύ, θα εμποδίσει 175.000 Μάρτυρες του Ιεχωβά, να συναντώνται και να διανέμουν τα βιβλία τους νόμιμα.

ingossip.gr
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΥΝΉΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΠΕΙΡΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΛΟΚΆΜΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ! Μέ δικαστική απόφαση κιόλας!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: