30 Μαρ 2017

Κωνσταντοπούλου: Στη φυλακή ο Τσίπρας και οι μνημονιακοι πρωθυπουργοί

Κωνσταντοπούλου: Στη φυλακή ο Τσίπρας και οι μνημονιακοι πρωθυπουργοί

Όπως είπε, «τα μνημόνια, από την πλευρά του διεθνούς ποινικού δικαίου, συνιστούν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».

«Το μνημονιακό προσωπικό που ανέλαβε την υλοποίηση των μνημονίων θα πρέπει να λογοδοτήσει και να πάει στη φυλακή» ανέφερε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον Real FM.

Ερωτηθείσα αν αυτό ισχύει και για τον Αλέξη Τσίπρα, η κ. Κωνσταντοπούλου απάντησε ότι «ισχύει για όλους τους μνημονιακούς Πρωθυπουργούς». «Βεβαίως. Παπανδρέου, Παπαδήμος, Σαμαράς, Τσίπρας είναι οι μνημονιακοί πρωθυπουργοί και βεβαίως υπάρχουν οι μνημονιακοί υπουργοί και ένας μακρύς κατάλογος προσωπικού που υπηρετεί τα μνημόνια» πρόσθεσε.

Όπως είπε, «τα μνημόνια, από την πλευρά του διεθνούς ποινικού δικαίου, συνιστούν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, γιατί εξαϋλώνουν τον πληθυσμό και από την πλευρά του εσωτερικού ποινικού δικαίου εσχάτη προδοσία, γιατί παραβιάζουν το πολίτευμα. Γι’ αυτά τα κακουργήματα προβλέπεται η φυλακή».

Υποστήριξε ακόμη ότι και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος θα έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή, σημειώνοντας: «Ο κ. Στουρνάρας είναι εκπρόσωπος της τρόικας, αποδεδειγμένα, στη χώρα μας. Έχει ο ίδιος ομολογήσει ότι συνωμοτούσε το καλοκαίρι του ’15, προκειμένου να αποτρέψει την υλοποίηση της δημοκρατικής εντολής του λαού. Είναι υπόλογος και για πάρα πολλά πράγματα που διέπραξε ως υπουργός Οικονομικών, μεταξύ των οποίων και του άκυρου συμβιβασμού με τη Siemens».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Κωνσταντοπούλου: Στη φυλακή ο Τσίπρας και οι μνημονιακοι πρωθυπουργοί
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

ΝΑΙ ΝΑΙ!ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠ ΤΟΥΣ ''ΚΑΚΟΥΣ''!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.ΑΦΟΥ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΘΤΣΙΛΝ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΩΡΑ;ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;ΑΓΓΟΥΡΙΑ
ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
ΞΕΝΙΑ

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: