17 Μαρ 2017

H συριακή αεράμυνα κατέρριψε ισραηλινό μαχητικό…

 H συριακή αεράμυνα κατέρριψε ισραηλινό μαχητικό…

Όπως μεταδίδει τώρα το συριακό πρακτορείο SANA η συριακή αεράμυνα ανταπάντησε στις συνεχόμενες παραβιάσεις και επιδρομές ισραηλινών μαχητικών κατά θέσεων εντός συραικού εδάφους και κατέρριψε ένα ισραηλινό μαχητικό σύμφωνα με το συριακό ΓΕΣ έπληξε ένα άλλο και ανάγκασε τα υπόλοιπα να εγκαταλείψουν το συριακό εναέριο χώρο.Σύμφωνα με το RT η Συρία διατείνεται ότι τα ισραηλινά αεροσκάφη χτύπησαν θέση του στρατού.

Σύμφωνα με άλλη πηγή το ισραηλινό μαχητικό συνετρίβη εντός του κατεχόμενου Golan. 4 ισραηλινά αεροσκάφη επιτέλεσαν πολλά χτυπήματα εντός συριακού εδάφους και ο συριακό στρατός απάντησε με πυραύλους εδάφους αέρος.Ο συριακός στρατός ανέφερε νωρίτερα την Παρασκευή ότι 4 μαχητικά του Ισραήλ έπληξαν ένα στρατιωτικό στόχο κοντά στην Παλμύρα.Το Ισραήλ αναφέρει ότι επλήγησαν πολλοί στόχοι.

« Διείσδυσαν στο συριακό ενάειο χώρο στις 02h40 (0040 GMT) μέσω του εναέριου χώρου του Λιβάνου κοντά στην περιοχή Al-Bureij και χτύπησαν στρατιωτικό στόχο πλησίον της Παλμύρας , » αναφέρει το συριακό ανακοινωθέν που μεταφέρει το SANA. Την ίδια στιγμή ο ισραηλινός στρατός διαψεύδει την κατάρριψη και δηλώνει ότι όλα τ΄αεροσκάφη του επέστρεψαν σώα μετά την επειχείρηση στη Συρία ενώ παραδέχεται ότι πολλοί πύραυλοι εδάφους αέρος εκτοξεύθηκαν από τη συριακή αεράμυνα. Τα ισραηλινά μίντια αναφέρουν ότι η αποστολή των ισραηλινών μαχητικών στόχευε κονβόι της Hezbollah που ωστόσο μάχεται κατά της Daesh ως σύμμαχος του συριακού στρατού. Σύμφωνα με το ισραηλινό ανακοινωθέν όπως μεταδίδει το sputnik

« Τη νύχτα της 17ης Μαρτίου ισραηλινά μαχητικά έπληξαν πολλούς στόχους στη Συρία.Έχοντας ολοκληρώσει την αποστολή τους δέχθηκαν επίθεση από πυραύλους εδάφους αέρος από τη Συρία. Οι δυνάμεις του DCA κατέρριψαν έναν από αυτούς»,αναφέρει. O ένας από τους πυραύλους καταρρίφθηκε στη Β Ιερουσαλήμ και τα συντρίμμια του πιθανόν είναι σε ιορδανικό έδαφος αναφέρουν ισραηλινά μέσα.

«Σε καμιά φάση δεν απειλήθηκε η ασφάλεια των πολιτών και ισραηλινών αεροσκαφών », προσθέτει. Η le monde αναφέρει ότι το Ισραήλ ανέπτυξε το σύστημα Arrow για να καταρρίπτει συριακούς πυραύλους.Πρόκειται για την ά χρήση του συτήματος αυτού του πολύ σοφιστικέ που χρησιμοποιείται για να εξουδετερώσει πυραύλους βαλιστικούς μεσαίου βεληνεκούς σε μεγάλο ύψος. Το Arrow 3, είναι στη διάθεση της Τσαχάλ από το Γενάρη σε συνεργασία με ΗΠΑ για αντιμετώπιση της απειλής ιρανικών βαλιστικών πυραύλων.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

H συριακή αεράμυνα κατέρριψε ισραηλινό μαχητικό…
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications