Π.Καμμένος προς Θ.Θεοχαρόπουλο: «Κάτσε κάτω ρε – Ληστέψατε την Ελλάδα και μιλάτε για εξοπλιστικά»
Π.Καμμένος προς Θ.Θεοχαρόπουλο: «Κάτσε κάτω ρε – Ληστέψατε την Ελλάδα και μιλάτε για εξοπλιστικά»
Σκληρή απάντηση έδωσε ο Έλληνας ΥΕΘΑ Π.Καμμένος στους κύκλους που ζητούν τον αφοπλισμό της χώρας διαμέσου του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαροπούλου λέγοντάς του χαρακτηριστικά «κάτσε κάτω ρε, ληστέψατε την Ελλάδα (αναφέρεται στα χρόνια ΠΑΣΟΚ) και μιλάτε για τους εξοπλισμούς».
 
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έκανε ερώτηση για την πιθανότητα νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων. Η συζήτηση επεκτάθηκε και έφτασε τις ευθύνες της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ για την κρίση στον Κώστα Σημίτη αλλά και στον Γιάνη Βαρουφάκη. 
 
Ο κύριος Καμμένος επετέθη με σφοδρότητα κατά  του κυρίου Θεοχαροπούλου και του ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως όποια δικογραφία και αν ανοίξει κανείς για εξοπλιστικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι μέσα. «Ληστέψατε την Ελλάδα πρέπει να ντρέπεστε και να απολογείστε» φώναζε σε έντονο τόνο ο κύριος Καμμένος.
 
Μάλιστα ο υπουργός άμυνας επιτέθηκε κατά του Γιάνη Βαρουφάκη λέγοντας ότι κι εκείνος από το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε «και ο Βαρουφάκης στέλεχος ΠΑΣΟΚ ήταν, όπου ανοίγει δικογραφία όλο το ΠΑΣΟΚ είναι μέσα»
 
Ο Θ.Θεοχαρόπουλος κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο για τη στάση του και τις δηλώσεις του το τελευταίο διάστημα όσον αφορά τα εθνικά θέματα. «Είστε  απρόβλεπτος παράγοντας, οι αντιδράσεις σας  προκαλούν περισσότερο όξυνση,πρέπει να  σοβαρευτείτε, τα εθνικά θέματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία». 
 
Τοπροχώρησε ακόμα πιο πέρα και κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο για την υπουργική του θητεία επί κυβερνήσεων  Καραμανλή (η κυβέρνηση που τελικώς αποδεικνύεται από τις πιο αγαπητές στους Έλληνες πολίτες με βάση τα όσα συνέβησαν μετέπειτα ενώ και ο πρώην πρωθυπουργός χαίρει ακόμη μεγάλης δημοφιλίας σε όλους τους χώρους): «Ήσασταν υπουργός της ΝΔ  και του Καραμανλή  που εκτόξευσε τα χρέη  της χώρας που έφερε  την κρίση και  τα μνημόνια, μην τα ξεχνάτε αυτά».
 
Τοτε ο ΥΕΘΑ απάντησε άμεσα στον κ.Θεοχαρόπουλο ότι το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που καταλήστευσε τη χώρα και ο ίδιος πια συνεργάζεται μαζί του.
 
Ο κύριος Θεοχαρόπουλος όρθιος από το έδρανο του φώναζε, ενώ ο κύριος Καμμένος από το υπουργικό έδρανο του απαντούσε «Κάτσε κάτω ρε, κάτσε κάτω».
 
Μάλιστα ο κύριος Καμμένος με αφορμή παλαιότερη συνέντευξη του κυρίου Θεοχαροπούλου που χαρακτήρισε τους Ανεξάρτητους Ελληνες τσόντα απάντησε στον ίδιο τόνο.
 
«Εμείς κατεβήκαμε πολλές φορές στις εκλογές και ο ελληνικός λαός μας τίμησε και μας έφερε στη Βουλή. Τσόντα προεκλογική είναι αυτό  που κάνατε  εσείς να κολλήσετε προεκλογικά με το  ΠΑΣΟΚ. Είστε οι απόγονοι τους Σμπώκου, του Τσοχατζόπουλου, του  Παπαντωνίου και του Σημίτη και  να μην ξαναπιάσετε στο στόμα σας τον Καραμανλή».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications