4 Μαρ 2017

Φρικιαστική ανακάλυψη ομαδικού τάφου με πάνω από 800 παιδιά και βρέφη στην Ιρλανδία απο κομμουνιστές!

Φρικιαστική ανακάλυψη ομαδικού τάφου με πάνω από 800 παιδιά και βρέφη στην Ιρλανδία απο κομμουνιστές!

Μία ιστορία που ξεπερνά σε φρίκη ακόμη και τις θηριωδίες του Αδόλφου Χίτλερ λεει υποκριτικά το protothema.gr κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ετσι κανουν πλύση εγκεφάλου! αυτα ειναι μαρξιστικές θηριωδίες τύπου NKVD". "Holodomor" "Κατύν" ολα με στοιχειά και οχι ψέμματα οπως ειναι για Χίτλερ γιατι ετσι βολεύει τους Εβραίους! οι μεγαλύτερες θηριωδίες ειναι απο αυτούς! που εκτελούν τα σκυλια τους οι κομμουνιστες!σήμερα την Ιρλανδία την κανουν ισλαμ!θα εχουν σκοτώσει χιλιαδες και εκεί, οπως στην Γερμανία καθώς η Ιρλανδία ηταν αδελφικός λαος με τους Γερμανούς τοτε, οπως δολοφόνησαν πάνω απο 15 εκατομμύρια Γερμανούς μετα τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο...Και οποιος λεει τα αυτονόητα τι λενε; είσαι ναζι! και με αυτο καλύπτουν τις θηριωδίες τους ακομα και στην Ελλάδα!αυτα τα κτήνη ανθρωπόμορφα τέρατα οι κομμουνιστες!

Βγήκε στο φως της δημοσιότητας, μετά την ανακάλυψη ενός μεγάλου ομαδικού τάφου σε κρυφό σημείο στην πίσω αυλή ενός παλαιού ορφανοτροφείου.Οι ερευνητές υπέστησαν ολοκληρωτικό σοκ όταν διαπίστωσαν πως στο σημείο αυτό είχαν ταφεί τουλάχιστον 800 νεογέννητα, βρέφη και παιδιά. Η ανακοίνωση έγινε από την αρμόδια κυβερνητική υπηρεσία, ενώ έχει ξεκινήσει η διαδικασία αναζήτησης των γυναικών που γέννησαν και «έχασαν» ή εγκατέλειψαν τα παιδιά τους στο καθολικό ορφανοτροφείο στην πόλη Τουάμ, στην επαρχία Γκάλγουεϊ.

Η ανακάλυψη έγινε όταν φανερώθηκαν τουλάχιστον 20 θάλαμοι με ανθρώπινα οστά. Μετά από ανάλυση του DNA αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για νεογέννητα και μικρά παιδιά, τα οποία γεννήθηκαν μετά τη λήξη του Παγκοσμίου πολέμου, τις δεκαετίες του ’50 και του ’60. Οι ηλικίες των περισσοτέρων παιδιών ήταν από 35 εβδομάδες έως τριών χρόνων. Στο καθολικό αυτό ορφανοτροφείο στρέφονταν γυναίκες που έμεναν έγκυες εκτός γάμου, εγκαταλείποντας τα παιδιά τους, ώστε να συνεχίσουν τη ζωή τους δίχως να υποστούν την κοινωνική κατακραυγή. Το ορφανοτροφείο έκλεισε το 1961.

Το σπίτι λειτουργούσε υπό την καθοδήγηση μίας θρησκευτικής καθολικής οργάνωσης, ονόματι Bon Secours Sisters, η οποία είχε δώσει εντολή στις καλόγριες να εντοπίζουν τις ανύπαντρες μητέρες και να αναλαμβάνουν να τις «βοηθούν» στη γέννα. Οι απελπισμένες γυναίκες δέχονταν να παραδώσουν τα παιδιά τους, με την προϋπόθεση ότι θα δοθούν προς υιοθεσία.

Σύμφωνα με την έρευνα, η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών απεβίωσαν και ενταφιάστηκαν σε ανώνυμους τάφους, μία συνηθισμένη τακτική των φανατικών καθολικών οργανώσεων την εποχή εκείνη. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το 2014, η αρμόδια υπηρεσία εντόπισε τουλάχιστον 800 πιστοποιητικά θανάτου παιδιών, αλλά μόλις δύο πιστοποιητικά ταφής.

«Η έρευνα θα συνεχιστεί, ώστε να αναδειχθούν όλες οι λεπτομέρειες της φρικιαστικής αυτής ιστορίας», ανέφερε η επικεφαλής της αρμόδιας υπηρεσίας, τονίζοντας πως θα αναζητηθούν μέσω του DNA οι οικογένειες των παιδιών, ώστε να τους αποδοθούν τιμές, όπως τους αρμόζουν.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Φρικιαστική ανακάλυψη ομαδικού τάφου με πάνω από 800 παιδιά και βρέφη στην Ιρλανδία απο κομμουνιστές!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .

Κόσμε το μόνο που κάνουνε οι άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη είναι να δίνουνε τροφή στο θηρίο ❗
Και ο πρώτος και ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος ήτανε οι μεγαλύτερες νίκες του θηρίου μ.χ❗

Οι σκελετοί που βρέθηκαν (δεν είναι τίποτα )σε σύγκριση με αυτό που γίνετε κάθε ημέρα εκατοντάδες παιδιά
εξαφανίζονται σχεδόν κάθε μήνα σε όλον τον κόσμο απο ανέκαθεν .

Μόνο τα μικρά αυτά παιδιά που τα βάζουνε και παίζουνε στα πορνό είναι αρκετό να καταλάβει και ο πιο κουτός
τη πραγματικά συμβαίνει ❗

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats