27 Μαρ 2017

Το Ισλαμικό Κράτος έδεσε βόμβα πάνω σε νήπιο και το έστειλε να ανατιναχτεί (βίντεο)

Το Ισλαμικό Κράτος έδεσε βόμβα πάνω σε νήπιο και το έστειλε να ανατιναχτεί (βίντεο)

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στη δυτική Μοσούλη φόρεσε σε ένα μικρό παιδί ηλικίας νηπιαγωγείου ζώνη με εκρηκτικά και το έστειλε να ανατιναχτεί πάνω σε Ιρακινούς στρατιώτες.

Η επίθεση αυτοκτονίας δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Live Leak βλέπουμε έναν Ιρακινό αξιωματικό να αφοπλίζει τη βόμβα, που ήταν δεμένη πάνω στο κορμάκι του παιδιού και να λύνει από πάνω του τα εκρηκτικά. Πρόκειται για τον νεώτερο βομβιστή αυτοκτονίας που χρησιμοποίησε το Ισλαμικό Κράτος στη Μοσούλη.

Το αγόρι που θα δείτε στο βίντεο και ονομάζεται Ουντάι φορούσε μια αθλητική φόρμα και κινούνταν ανάμεσα σε αμάχους που είχαν διαφύγει από τη Μοσούλη αναζητώντας προστασία στις γραμμές του ιρακινού στρατού. Το παιδί είπε ότι ένας θείος το διέταξε να ανατιναχτεί πάνω σε Ιρακινούς στρατιώτες.

Κίνησε τις υποψίες επειδή ήταν μόνο του. Το παιδί πλησίασε οικογένειες που απομακρύνονταν από τα σπίτια τους στη δυτική Μοσούλη και περπατούσε μαζί τους. Το γεγονός ότι ένα τόσο μικρό αγόρι ήταν μόνο του, δίχως συγγενείς, ακολουθώντας αγνώστους έγινε αντιληπτό και μόλις οι πολίτες έφτασαν στο πρώτο μπλόκο του στρατού το ανέφεραν στους στρατιώτες.

Φρόντισαν να τους επισημάνουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον μικρό, διότι συνεχώς έπιανε το στομάχι του ενώ δεν απαντούσε σε καμία ερώτηση για την οικογένειά του.

Το παιδί είπε στους στρατιώτες ότι τον έστειλε ένας «θείος», που και στα αραβικά αποκαλείται έτσι οποιοσδήποτε μεγαλύτερος σε ηλικία και όχι αποκλειστικά ο συγγενής. Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το Ισλαμικό Κράτος έδεσε βόμβα πάνω σε νήπιο και το έστειλε να ανατιναχτεί (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: