Η σύγχρονη ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ  οτι άφορα τον  αιθέρα και το ανελέητο κυνήγι του  Βίλχελμ Ράιχ !!!
Η σύγχρονη ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ  οτι άφορα τον  αιθέρα και το ανελέητο κυνήγι του  Βίλχελμ Ράιχ !!!

Το ημερολόγιο της αθλιότητας !!Δυστυχώς για ακόμη μια φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας το φαινόμενο οργόνη και Βίλχελμ Ράιχ δημιούργησε πολλά προβλήματα στη ομαλή ροή και κυριαρχία του καπιταλιστικού – τραπεζο – οικονομικού - κομματικού και επιστημονικού κατεστημένου. Ο Ράιχ δυστυχώς αποκάλυψε επώδυνες πραγματικότητες και μεγάλες αλήθειες τις οποίες δεν δέχεται εύκολα ο άνθρωπος, πόσο μάλλον σε μια περίοδο όπου ο ναζισμός και φασισμός γνώριζε έξαρση και αιματοκυλούσε τον πλανήτη.

Η τακτική της νεοφερμένης τότε νέας τάξης πραγμάτων και “ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης” μετά την εξόντωση της ναζιστικής Γερμανίας και των συμμάχων κρατών όπου και εκεί βασίλευε η βαθιά μάστιγα του τραπεζο – οικονομικού κατεστημένου κυνήγησε, πολέμησε, συκοφάντησε και εν τέλει φυλάκισε και σκότωσε τον Βίλχελμ Ράιχ, αντί να του απονέμει τα λαμπρότερα παράσημα και εύσημα για τη δουλειά του! Αρκεί να σκεφτούμε ότι έστω και μία από τις ανακαλύψεις του να ήταν αληθινή θα έπρεπε ήδη να έχει τιμηθεί με το βραβείο Νόμπελ. Η χιλιόχρονη και παγιωμένη θωράκιση της ανθρωπότητας δεν κατάφερε να κατανοήσει την ενέργεια της ζωής – τις χρήσεις της και τη συμπαντική πάνω από όλα προέλευσή της.

Παραθέτουμε εδώ μια συλλογή άρθρων που γράφτηκαν για τις περιπέτειες που είχε ο Ράιχ σχεδόν από την αρχή της καριέρας του. Τα κείμενα είναι λεπτομερέστατα και εμπεριστατωμένα με τα κατάλληλα στοιχεία και θα σας βάλουν εις βάθος στην κατανόηση του συνόλου της πολεμικής που δέχθηκε και των συκοφαντιών, τις οποίες η συγκινησιακή πανούκλα εξαπέλυσε εναντίον ενός από τα πιο λαμπρά μυαλά του 20ού αιώνα, με τραγική κατάληξη τον θάνατο του ίδιου μετά από την φυλάκισή του στις ΗΠΑ.

Ακολούθησε η γνωστή μας από τον Μεσαίωνα ιερατική τακτική απύθμενης “αγάπης” και “στοργής” που περιελάμβανε την διάλυση με τσεκούρια των συσσωρευτών οργόνης, και το κάψιμο όλων των βιβλίων, συγγραμμάτων, περιοδικών και όποιου άλλου γραπτού υλικού ακόμα και εάν δεν περιείχαν τη λέξη οργόνη, η οποία κατά το δικαστήριο χρησιμοποιείτο από τον Ράιχ για να διαφημίζει και να πουλάει τους συσσωρευτές του! Μια επιχειρηματολογία δηλαδή απίστευτης αθλιότητας και μια πρακτική που αποδεικνύει ότι ο στόχος της ήταν να εξαφανίσει όλο το έργο του, με την καύση βιβλίων που είχαν γραφεί πολύ πριν ανακαλύψει ο Ράιχ την οργόνη. Δηλαδή μιλάμε για κανονική και με τον νόμο σύγχρονη ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ με όλους τους συντελεστές τις επί τω έργω.

Ο Βίλχελμ Ράιχ είναι ο μόνος επιστήμονας της σύγχρονης εποχής ο οποίος κυνηγήθηκε από πολλά κράτη, συκοφαντήθηκε από μέσα μαζικής ε(ξ)ημέρωσης, πολιτικά κόμματα, δημόσιους και επιστημονικούς οργανισμούς διαφόρων κρατών, κυνηγήθηκε από μυστικές υπηρεσίες με μεσαιωνικούτύπου τακτικές και υπηρέτες, καταδιώχθηκε με μανία από αδύναμα και λυσσασμένα ανθρωπάρια πιόνια της ελίτ της εποχής (η οποία δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα) τα οποία δεν μπορούσαν να τον ακούν – δεν άντεχαν καν στην ιδέα της ύπαρξής του. (Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ανθρώπινης βλακείας και μικρότητας της εποχής του είναι ότι οι Ρώσοι και στη συνέχεια τα κομουνιστικά κόμματα τον κατηγορούσαν ως φασίστα και πράκτορα των Γερμανών.

Τη σκυτάλη η Υπηρεσία Μετανάστευσης των ΗΠΑ και να τον φυλακίσει επειδή τον θεωρούσε έμμισθο πράκτορα των Γερμανών κομουνιστών αν ειναι δυνατόν. Είχε προηγηθεί έρευνα του FBI, για δύο χρόνια με τον περιβόητο αρχηγό του, τον Χούβερ, να ανησυχεί για τη δράση του Ράιχ και να ετοιμάζει τη σύλληψή του επειδή… (εδώ γελάνε! έστησαν ολόκληρο σενάριο ) ο Ράιχ δίδασκε πολιτική οικονομία στο Σχολείο Κομουνιστών Εργαζομένων της Νέας Υόρκης και εξέδιδε κομουνιστικά έντυπα για να αποδειχθεί στη συνέχεια, ότι… πράγματι τα έκανε αυτά, αλλά αυτός που τα υλοποιούσε ήταν κάποιος άλλος Βίλχελμ Ράιχ , που περίεργος είχε το ίδιο όνομα, μάλλον πράκτορας δικός τους. Πάντως ο Ράιχ της ιστορίας μας δεν απέφυγε τελικά τη σύλληψη και τη φυλάκιση..

Δεν θα ήταν πιο εύκολο να τον άφηναν να εξευτελιστεί μόνος του;;;
Εμείς ως λογικοί άνθρωποι και μετά από χρόνια από αυτά τα άθλια που συνέβησαν, έχοντας πληροφορηθεί την κατάσταση αναρωτιόμαστε: Αφού υποτίθεται η Οργόνη δεν υπάρχει(!) σύμφωνα με τα λεγόμενα των “επιφανών” επιστημόνων της εποχής εκείνης.. Για ποιο λόγο μια δημόσια υπηρεσία της Αμερικής ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) διέθεσε 10 χρόνια ερευνών και τεράστια χρηματικά ποσά για να κλείσει τον Ράιχ στην φυλακή;

Αφού η Οργόνη δεν υπάρχει και η οργονοθεραπεία είναι τσαρλατανισμός, προς τι όλο αυτό το άγριο χρονοβόρο και πολυδάπανο κυνήγι; Ας άφηναν το ζήτημα να κριθεί από τους καταναλωτές οργόνης. Αυτοί θα έριχναν τον Ράιχ στον Καιάδα εάν δεν έμεναν ευχαριστημένοι από τις συσκευές του. Βεβαίως το απίστευτο που συνέβη είναι ότι η FDA δεν κατάφερε να βρει έστω κι έναν δυσαρεστημένο χρήστη αν και έψαξε απεγνωσμένα να βρει κάποιον μεταξύ των 300 περίπου Αμερικανών καταναλωτών οργόνης, που είχαν συσσωρευτή.

Πραγματικά έτσι και ασχοληθείς σε βάθος με το θέμα δεν το χωράει ο νους σου ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ το μασονικό τον λεει κομμουνιστη οταν κομμουνιστες ηταν οι δικοί τους! και οτι έκανε ψευδοεπιστημονικές μελέτες επίσης δεν ήταν παρά μεγαλομανής, παρανοϊκός!!αυτα γράφει η εβραϊκή wikipedia.org για όσους δεν ξέρουν σε ποιους ανήκει . Σίγουρα οι ανακαλύψεις του ενόχλησαν πολύ κόσμο, ή μάλλον ενόχλησαν πολλά συμφέροντα(!) οπως πολλές ανακαλύψεις και το τεχνολογικό άλμα που έγινε επι ναζιστικής Γερμανίας, οπως ελεύθερη ενεργεία κτλ, που επίσης εχει συκοφαντηθεί με λυσσά επι χρονιά, και ο μέσος θνητός δεν ξέρει καν οτι υπήρχε η μονή χωρα που ελευθερώθηκε απο την μασονία μετα απο τόσα εκατοντάδες χρονιά, ούτε καν γιατί έγινε ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος και απο ποιους! πάντως οχι απο το Χίτλερ που είχε στείλει συνθήκες ειρήνης στον μασόνο Τσόρτσιλ, που τις απέρριψε, γιατι ενεργούσε για το εβραϊκό καπιταλισμό, πίσω από κάθε σκάνδαλο έχει ένα αίτιο και αφορμή.. Το χρήμα και μόνο το χρήμα!!! (Καθώς και η διατήρηση της ύπνωσης του κοσμάκη.. )

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications