14 Μαρ 2017

Η NASA ψέκασε (ξανά) με αλουμίνιο για να φτιάξει τεχνητά σύννεφα!

Η NASA ψέκασε (ξανά) με αλουμίνιο για να φτιάξει τεχνητά σύννεφα!

Το ότι μας ψεκάζουν με αλουμίνιο είναι μύθος. Το ότι με αυτό φτιάχνουν τεχνητά νέφη είναι μύθος. Όταν όμως γίνεται επίσημα από την NASA, αυτό λέγεται έρευνα ή επιστήμη!

Η NASA εξαπέλυσε πυραύλους στις 2 Μαρτίου από το Poker Flat Research Range, της Αλάσκας, εκεί που βρίσκεται και το HAARP, προκειμένου να δημιουργήσει τεχνητά σύννεφα κατά τη διάρκεια της δεκάλεπτης πτήσης, για να εξερευνήσει το σέλας και τις αλληλεπιδράσεις του με την ανώτερη ατμόσφαιρα και ιονόσφαιρα της Γης – πόσα χρόνια πια το… “εξερευνούν”αυτοί και οι άλλοι στο HAARP και οι άλλοι στη Νορβηγία!

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, δημιουργήθηκε ένα σύννεφο από Τριμεθυλο-αργίλιο (αλουμίνιο) ή TMA για να επιτρέψει στους επιστήμονες από τη γη να παρακολουθήσουν οπτικά τους ανέμους στο εσωτερικό της σέλας.

Το Τριμεθυλο-αργίλιο αντιδρά με το οξυγόνο όταν εκτίθεται στην ατμόσφαιρα. Τα προϊόντα της αντίδρασης είναι το οξείδιο του αργιλίου, διοξείδιο του άνθρακα και υδρατμοί, τα οποία επίσης εμφανίζονται φυσικά στην ατμόσφαιρα. Η ποσότητα του ΤΜΑ που χρησιμοποιήθηκε στη δοκιμή είναι πολύ μικρότερη από αυτή που χρησιμοποιείται σε ένα τυπικό σόου πυροτεχνημάτων της 4ης Ιούλιου. Θα κυκλοφορήσει σε υψόμετρο 60-100 μίλια και δημιουργεί απολύτως κανένα κίνδυνο για την κοινότητα, λέει η NASA.

Μόνο που όταν πέφτουν με τα κιλά από τα αεροπλάνα, παύουν να ισχύουν τα όρια!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η NASA δημιουργεί “chemtrails” στην ιονόσφαιρα με την αιτιολογία της έρευνας. Μάλιστα μια ανάλογη επιχείρηση είχε προγραμματίσει το 2014, την οποία επιπλέον είχε το θράσος να ονομάσει… GREECE!

Η ονομασία προέρχεται από τα αρχικά Ground-to-Rocket Electrodynamics-Electrons Correlative Experiment και… μην μου πείτε ότι δεν νιώθετε συγκινημένοι;

Μια άλλη φορά που ψέκασαν με λίθιο, κάποια ανήσυχη πολίτης στις ΗΠΑ τους πήρε τηλέφωνο για να μάθει λεπτομέρειες και ο υπάλληλος της NASA της μίλησε για τα δικά τους chemtrails που… είναι πέραν πάσης υποψίας και θεωρίας συνωμοσιών! Είπαμε… τα μεγάλα μυστικά κρύβονται σε κοινή θέα, με ή χωρίς λίθιο για τον… ηλίθιο!........nea.allnewz.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η NASA ψέκασε (ξανά) με αλουμίνιο για να φτιάξει τεχνητά σύννεφα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats