19 Μαρ 2017

Η απάντηση του Αρτέμη Σώρρα στην καταδικαστική απόφαση (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απάντηση του Αρτέμη Σώρρα στην καταδικαστική απόφαση (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ένα βίντεο 21 λεπτών και 22 δευτερολέπτων που ανέβηκε στo κανάλι του στο Υoutube λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και στη συνέχεια αναρτήθηκε στη σελίδα του στο facebook

ο Αρτέμης Σώρρας, την ώρα που αναζητείται από την ελληνική αστυνομία με ένταλμα σύλληψης, σχολιάζει την απόφαση του δικαστηρίου που τον καταδίκασε σε κάθειρξη οκτώ ετών.

ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ :Ακόμα και αν δεν τον συμπαθείς δεν γίνεται να μην βλέπεις πως δουλεύει το σύστημα! μαλιστα οποιος δει ειρωνικά σχόλια στο youtube σε βίντεο του συστήματος, δίνει την εντύπωση οτι όλοι ειναι πληρωμένοι απο το σύστημα! ειναι ετσι; οχι άπλα υιοθετούν τα πληρωμένα troll για τοσο μυαλό μιλάμε! η ηλιθιότητα της μάζας με ξεπερνάει! σε σημείο να λες οτι καλα τους κανει το σύστημα!δεν κανει εντύπωση που η ίδια η μάζα στηρίζει το σύστημα !αυτο μπορούμε να το δούμε απο τι ιστοσελίδες διαβάζει! ακόμα και αν δεν εχει δις, που σίγουρα κατι θα έχει(η είχε ) αλλιώς δεν είχε κανένα λόγο να τα κάνει όλα αυτά, αλλα αυτα ειναι λεπτομέρειες στο μυαλό της άβουλης μάζας.

Όπως οτι το σύστημα θα πολεμήσει με λυσσά οποιους πανε κόντρα! ολόκληρους πολέμους έχουν κάνει γιαυτό τον λόγο! η ιστορια δεν διδάσκει την μάζα γιατι άπλα δεν μαθαίνει αληθινή ιστορια! τι να πει κανεις? ,τραγική χώρα τραγικοί άνθρωποι άξιοι της μοίρας τους, ο εχθρός της λογικής και της Ελλάδας ειναι ο ίδιος ο λαος της!!και ολα αυτα απο μη οπαδό του,και ούτε με ιδιαίτερη συμπάθεια αλλα απο σκεπτόμενο, η αδικία ειναι αδικία! εξάλλου τα ίδια έκαναν και κάνουν ακόμα με την Χ.Α και έβγαλαν το ΣΥΡΙΖΑ.ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Πηγή: ΥοuTube channel: Sorras T.V
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η απάντηση του Αρτέμη Σώρρα στην καταδικαστική απόφαση (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: