Σοκαριστικό βίντεο: Γονείς «σπρώχνουν» το παιδί τους στις ρόδες αυτοκινήτου για να πάρουν αποζημίωση
Σοκαριστικό βίντεο: Γονείς «σπρώχνουν» το παιδί τους στις ρόδες αυτοκινήτου για να πάρουν αποζημίωση

Δεν χωράει ανθρώπου νους την απάτη που σκέφτηκαν δύο γονείς στην Κίνα οι οποίοι προτίμησαν να ρισκάρουν τη ζωή του παιδιού τους προκειμένου να εισπράξουν αποζημίωση από τροχαίο ατύχημα.

Το βίντεο είναι σοκαριστικό: Οι δύο γονείς φαίνονται να περπατάνε στο δρόμο μαζί με την οχτάχρονη κόρη τους όταν ξαφνικά και ενώ βλέπουν ένα αυτοκίνητο να πλησιάζει λένε στην κόρη τους να πέσει μπροστά στις ρόδες του.

Το μικρό κορίτσι ακολουθώντας τις οδηγίες των γονέων του πέφτει μπροστά στο αυτοκίνητο το οποίο το χτυπάει με τον προφυλακτήρα του. Με το που πέφτει η οχτάχρονη στο έδαφος οι δύο γονείς , αφού τη σηκώνουν, πλησιάζουν τον οδηγό και ζητούν αποζημίωση.

Ωστόσο ο οδηγός δεν χάνει την ψυχραιμία του καθώς έχει αντιληφθεί την απάτη και αμέσως καταγγέλλει το περιστατικό στις υπηρεσίες ασφαλείας. Μετά από έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν το βίντεο στο οποίο φαίνεται καρέ-καρέ η απάτη των γονέων.

προσοχή το ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ δεν υιοθετεί ειδήσεις απο τέτοιες ιστοσελίδες τύπου dailymail και διάφορες αλλες "έγκυρες" κατα πολλούς!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications