15 Μαρ 2017

Σοκαριστικό βίντεο: Γονείς «σπρώχνουν» το παιδί τους στις ρόδες αυτοκινήτου για να πάρουν αποζημίωση

Σοκαριστικό βίντεο: Γονείς «σπρώχνουν» το παιδί τους στις ρόδες αυτοκινήτου για να πάρουν αποζημίωση

Δεν χωράει ανθρώπου νους την απάτη που σκέφτηκαν δύο γονείς στην Κίνα οι οποίοι προτίμησαν να ρισκάρουν τη ζωή του παιδιού τους προκειμένου να εισπράξουν αποζημίωση από τροχαίο ατύχημα.

Το βίντεο είναι σοκαριστικό: Οι δύο γονείς φαίνονται να περπατάνε στο δρόμο μαζί με την οχτάχρονη κόρη τους όταν ξαφνικά και ενώ βλέπουν ένα αυτοκίνητο να πλησιάζει λένε στην κόρη τους να πέσει μπροστά στις ρόδες του.

Το μικρό κορίτσι ακολουθώντας τις οδηγίες των γονέων του πέφτει μπροστά στο αυτοκίνητο το οποίο το χτυπάει με τον προφυλακτήρα του. Με το που πέφτει η οχτάχρονη στο έδαφος οι δύο γονείς , αφού τη σηκώνουν, πλησιάζουν τον οδηγό και ζητούν αποζημίωση.

Ωστόσο ο οδηγός δεν χάνει την ψυχραιμία του καθώς έχει αντιληφθεί την απάτη και αμέσως καταγγέλλει το περιστατικό στις υπηρεσίες ασφαλείας. Μετά από έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν το βίντεο στο οποίο φαίνεται καρέ-καρέ η απάτη των γονέων.

προσοχή το ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ δεν υιοθετεί ειδήσεις απο τέτοιες ιστοσελίδες τύπου dailymail και διάφορες αλλες "έγκυρες" κατα πολλούς!!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Σοκαριστικό βίντεο: Γονείς «σπρώχνουν» το παιδί τους στις ρόδες αυτοκινήτου για να πάρουν αποζημίωση
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: