Δεν  Καταρρίπτεται !!!Γκιόλβας: «Είδα Ελληνική Περικεφαλαία 127.000 ετών στην Αυστραλία»
Καταρρίπτεται τα ellinikahoaxes: Γκιόλβας: «Είδα Ελληνική Περικεφαλαία 127.000 ετών στην Αυστραλία»

Ο Γεώργιος Γκιόλβας (1920 – 2003) θεωρείται από κάποιους ως ένας σπουδαίος επιστήμονας και εφευρέτης, ενώ από κάποιους άλλους, απατεώνας και καιροσκόπος. Σε αυτό το άρθρο του θα εξετάσουμε τον ισχυρισμό του περί πανάρχαιας περικεφαλαίας ηλικίας 127.000 ετών με ελληνική επιγραφή.

Αυτό που ακολουθεί είναι απόσπασμα μίας από τις ελάχιστες συνεντεύξεις που έδωσε ο Γεώργιος Γκιόλβας στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2003. Η συνέντευξη αυτή λέγεται πως δόθηκε για να «παίξει» στην τηλεόραση κάτι όμως που δεν συνέβη. Κατά καιρούς κυκλοφορούν διάφορα αποσπάσματα αυτής.

Ερώτηση: Μιλήστε μας ανοιχτά επιτέλους για την εξωγήινη καταγωγή των Ελλήνων και για την απο κωδικοποίηση των κειμένων του Αριστοτέλη, για την οποία όλοι συ ζητούν πως είστε ο κύριος γνώστης, φήμες που έφτασαν μέχρι τη ΝΑΣΑ…

Απάντηση: Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μου στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, ενημερώθηκα ότι έχει ανακαλυφθεί «περικεφαλαία» αστροναύτη, από ένα κράμα μετάλλου που κανείς δεν μπορεί να αναγνωρίσει, η οποία γράφει με αρχαία ελληνικά γράμματα:

«Έρχομαι από τη Μεγάλη Ελλάδα στη Μικρή Ελλάδα».
Έχει χρονολογηθεί με τον άνθρακα 14, ότι είναι ηλικίας 127.000 ετών. Ελληνικά γράμματα πριν από 127.000 χρόνια! Το είδα με τα μάτια μου. Από πού ήρθε αυτός; Πού είναι η «Μεγάλη Ελλάδα»;

Οι Έλληνες έχουν εξωγήινη καταγωγή από το Μ Λαγού, της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας.
Σ’ εκείνες τις αστρικές περιοχές έγινε ο «Πόλεμος των Άστρων», όπου το ελληνικό Μ Λαγού πολέμησε με τους στασιαστές του Α Λαγού, στον οποίο κατοικούν σατανάδες και όχι άνθρωποι. Έχουν ύψος 1.10, είναι τελεί ως άτριχοι και πρόκειται για ιδιαιτέρως μοχθηρά όντα.

Αυτοί είναι οι αληθινοί εχθροί της ανθρωπότητας και της διαστημικής Ελληνικής Σποράς. Εδώ ήρθαν οι επισκέπτες από το Μ Λαγού και έφτιαξαν τους ανθρώπους με βιολογικές μεταλλάξεις. Τους ακολούθησαν οι Μ Λαγού, όπου έφτιαξαν κι αυτοί εδώ κάποιες φυλές και υποχώρησαν αργότερα στην εσωτερική κοιλότητα της Γης.

Όλα αυτά τα αναφέρει ο Αριστοτέλης κώδικα, αν και είναι πολύ δύσκολο να αποκρυπτογραφηθούν, ούτε η ΝΑΣΑ δεν μπορεί… Ο ελληνισμός προέρχεται από άλλους πλανήτες. Την πρώτη εξελιγμένη ζωή στη Γη την δημιούργησαν οι Ελληνες από τα άστρα. Η ίδια η Αθηνά ήταν διακεκριμένος βιολόγος, οι «θεοί» των Ελλήνων έκαναν επεμβάσεις στο γενετικό κώδικα. Καταρρίπτεται σύµφωνα με ellinikahoaxes:

Τι ισχύει το hoax απο τα ellinikahoaxes

Είναι αλήθεια πως ο Γεώργιος Γκιόλβας έχει κάνει δεκάδες «τραβηγμένους» ισχυρισμούς περί εξωγήινης καταγωγής των Ελλήνων, υπερεξελιγμένων όπλων όπως το Μπέβατρον κτλ. Στο ανωτέρω δημοσίευμα διαβάσαμε πως ο ίδιος είδε στην Αυστραλία μια «περικεφαλαία» (κράνος αστροναύτη) με την επιγραφή «Έρχομαι από τη Μεγάλη Ελλάδα στη Μικρή Ελλάδα», ηλικίας 127.000 ετών. Η «περικεφαλαία», σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Γκιόλβα, είναι κατασκευασμένη από άγνωστα μεταλλικά κράματα και η ηλικία της προέκυψε έπειτα από ραδιοχρονολόγηση με άνθρακα 14. Πρέπει να διευκρινίσουμε ωστόσο πως δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο ισχυρισμός έγινε από τον ίδιο, δεδομένου πως απεβίωσε το 2003.

Ακόμη και αν δεχτούμε πως ο Γκιόλβας έκανε τον ισχυρισμό και πίστευε αυτό που έλεγε, αποτελεί άλμα λογικής δεδομένου πως ουδέποτε προσκόμισε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο (πχ μια φωτογραφία). Ο ισχυρισμός χωλαίνει για τον απλούστατο λόγο πως τα μέταλλα δεν χρονολογούνται με άνθρακα 14. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο, μπορούν να χρονολογηθούν οστά, σπόροι, όστρακα, ξύλα, κάρβουνο και όχι ανόργανα υλικά (αντικείμενα από πέτρα και μέταλλο). μπλα μπλα μπλα copy paste απο την wikipedia gr.....Από τα ανωτέρω προκύπτει πως ουδέποτε βρέθηκε «περικεφαλαία» με ελληνική επιγραφή ηλικίας 127.000 ετών και επομένως ο ισχυρισμός καταρρίπτεται..

H αλήθεια ειναι οτι γίνεται χρονολόγηση άπλα η τεχνική αυτη δεν βολεύει γιατι καταρρίπτει πολλά και επομένως δεν ειναι γνώστη!γιαυτό δεν την αναφέρει καν το wikipedia gr και λοιπές "έγκυρες πήγες", όμοιος γίνεται και με την τεχνική ανάλυσης γραμμικής DNA που βλέπεις τα πάντα! οπως οτι η ευρωπαϊκή φυλή δεν εχει καμια σχέση με την Αφρική κτλ! δεν την διδάσκουν καν σε σχόλες !γιατι χαλάει το παραμύθι της ελιτ!

Αν έψαχναν καλύτερα θα ειχαν βρει οτι υπάρχει μέθοδος τεχνικής χρονολόγησης με Ανθρακα-14 μετάλλων ηδη απο το 1950(αλλα μάλλον δεν ηταν αυτός ο σκοπός τους!),(The radiocarbon method was developed by a team of scientists led by the late Professor Willard F.. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙ: It follows from this that any material which is composed of carbon may be dated.Herein lies the true advantage of the radiocarbon method, it is able to be uniformly applied throughout the world. Included below is an impressive list of some of the types of carbonaceous samples that have been commonly radiocarbon dated in the years since the inception of the method:Metal casting ores....Using Radiocarbon Dating to Establish the Age of Iron-Based,και απο εδω που ειναι η φώτο πλήρη ανάλυση:Radiometric measurements of time),μάλλον ειναι ηλίθιοι στο University of Waikato , δεύτερο: στην Ελλάδα, απαγορεύεται να βγαλουν ακομα και φωτογραφίες σε αρχαιολογικά ευρήματα,πόσο μάλλον να γίνει χρονολόγηση! και λογικό ειναι ουδέποτε προσκόμισε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο! σε ποιους να δόσεις στοιχειά? σε αυτούς που τα καταστρέφουν εσκεμμένα για να μην μπορεί να γίνει ραδιοχρονολόγηση; τα σχεδια όπλου πάντως τα πήραν άλλοι!πιθανόν να ειναι απο αυτόν το όπλο λέιζερ των Ρώσων και τον Αμερικανών! αν δεν ειναι απο τον Tesla...Τέλος για την καταγωγή της ελληνικής φυλής,και τα αλλα που λεει που αυτο ενόχλησε στην ουσία , αλλα δεν ειχαν που να "πατήσουν" να το "καταρρίψουν" !.....ουδέν σχόλιο!οι πληροφορίες αυτές δεν ειναι για ολους οπως σωστά έλεγε ο Γκιόλβας γιαυτό εχουμε βάλει κατα καιρούς μερικά υπονοούμενα ..©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ! ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications