4 Μαρ 2017

Απίστευτο! κυνηγούν με λυσσά την Μαρίν Λεπέν τύπου Χ.Α ολο το παραδικαστικό κύκλωμα που γλείφει το σύστημα!

Απίστευτο! κυνηγούν με λυσσά την  Μαρίν Λεπέν τύπου Χ.Α ολο το παραδικαστικό κύκλωμα  που γλείφει το σύστημα!

Αυτή ειναι η μασονικη Ευρωπαϊκή Ένωση! πρώτα τους λενε "ναζι" αφου εχουν μολύνει τα μυαλά με ψεμματα, απο τα σχολεια οτι οι κακοί ηταν οι ναζι και οχι οι Εβραίοι που δημιούργησαν τον δεύτερο παγκοσμιο κατα της Γερμανίας! μαζί με τους εγκληματίες της ανθρωπότητας τύπου Τσώρτσιλ Στάλιν,και τι σύμπτωση μασόνοι και Εβραίοι πίσω απο αυτούς! και μετα τους κυνηγούν με δικαστές που γλείφουν Εβραίους! αυτο επικρατεί σε όλη την Ευρώπη χρονιά τώρα σε ολα τα μη δικά τους κόμματα! εδω είδαμε live τι ψέμματα έστησαν και πως δουλεύει το σύστημα κατα της Χ.Α!

Από τις γαλλικές ανακριτικές Αρχές -και με ανοικτό το ενδεχόμενο απαγγελίας κατηγοριών- κλητεύθηκε η επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν, στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση των βοηθών της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο το οποίο επικαλείται πηγές προσκείμενες στην υπόθεση.

Οι Αρχές ερευνούν αν κοινοβουλευτικοί βοηθοί του κόμματος της κ. Λεπέν, του Εθνικού Μετώπου, εργάζονταν και πληρώνονταν με ευρωπαϊκά κεφάλαια σε εικονικές θέσεις εργασίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Ροντόλφ Μποσελί, η υποψήφια του Εθνικού Μετώπου στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας, η οποία εμφανίζεται ως το φαβορί στον πρώτο γύρο της 23ης Απριλίου, επιβεβαίωσε σε επιστολή προς τους δικαστές ότι δεν θα ανταποκριθεί στην κλήτευση προτού ολοκληρωθεί η προεκλογική εκστρατεία.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Απίστευτο! κυνηγούν με λυσσά την Μαρίν Λεπέν τύπου Χ.Α ολο το παραδικαστικό κύκλωμα που γλείφει το σύστημα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: