Ξένες Φυλές Χωρίς Ελληνική Ιθαγένεια με πρώτους τους Εβραίους! απο το 1940
Ξένες Φυλές Χωρίς Ελληνική Ιθαγένεια με πρώτους τους Εβραίους! απο το 1940

Οι ιθαγενείς έως και πριν μερικές δεκάδες χρονιά δεν ειχαν κανει καμια πρόοδο! ζούσαν πρωτόγονα! λίγο αστείο να νομίζει κάποιος οτι υπήρχε περίπτωση αυτός ο λαος να φτιάξει κατι!σήμερα όλοι αυτοι οι κατώτεροι ετσι ειναι φύση τι να κάνουμε! ειναι αναμεσα σας!
Το 1920 την Ελλάδα, εκείνη την εποχή οι μειονότητες θεωρούνταν ξένοι, ενώ σήμερα αποκαλούνται Έλληνες πολίτες και καταναλωτές της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Στην παραποίηση των παλαιοτέρων στατιστικών της Εθνικής Υπηρεσίας Ελλάδος συμμετείχαν κυρίως τα μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ.(κομμουνιστες που σημαίνει Τούρκοι =βάρβαρες φυλές ), της Νέας Δημοκρατίας και ειδικά της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας από το 1974 και μετά προκειμένου να αυξηθούν οι πιστοί τους.

Πίνακας με ψευδή στατιστικά στοιχεία του 1928 και 1940 που παρουσιάζει τις Εθνικές Μειονότητες της Ελλάδος με συνολικό πληθυσμό 337.353 άτομα το 1940.Μειονότητες της Ελλάδος που θεωρούνται ξένοι και αυτοι, σύμφωνα με τα Θελήματα των Έλλην Θεών :
Αρβανίτες
Βλάχοι
Ιουδαίοι(Εβραίοι)
Μογγόλοι
Πομάκοι
Σαρακηνοί
Σλάβοι
Τσιγγάνοι

Αυτά το 1940! το 2008 ερευνήθηκαν οι ξένες φυλές της Ελλάδος που δεν είχαν Ελληνική Ιθαγένεια και ο πληθυσμός τους ήταν 3.200.000 άτομα με πλαστή Ελληνική υπηκοότητα, αυτα επίσημα γιατι ανεπίσημα ειναι πολύ μεγαλύτερο! το μπαστάρδεμα γίνεται πολλά χρονιά τώρα! και μαντέψτε όλοι αυτοι ειναι υπέρ τον εισβολέων λαθρο!

ΥΓ Η κατηγορία αίματος ΄Β» είναι Μογγολικής προέλευσης(βάρβαροι) ίδια με των Εβραίων και έχει μεταβιβαστεί σε όλους τους λαούς της Ευρώπης – και στους Έλληνες – από την εποχή της εισβολής των Μογγόλων στην Ευρώπη – καθότι είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι πριν από 850 χρόνια ΚΑΝΕΝΑΣ Ευρωπαίος ΔΕΝ είχε αίμα της ομάδας «Β» – και ως εκ τούτου οι σημερινοί σε όλη την Ευρώπη ΔΕΝ έχουν καθαρό και αμόλυντο αίμα όταν εχουν «Β» , ιδίως το αίμα των αρχαίων Ελλήνων 0! αυτο με βάση μονο το αίμα αν πάμε μιτοχονδριακού και γραμμική DNA οχι απο αυτα που βγάζουν επίσημα αλλα τα αλλα που κρύβουν αμέσως εξηγούν πολλά οπως λογού χάρη ζωώδες συμπεριφορά ορισμένων.

Για καταλάβει κανεις πόσο διαστρέβλωση γίνεται απο την ελιτ αρκεί να δει το μασόνο wikipedia με όρο φυλές τον ανθρώπων, Επιστημονικός ρατσισμός το γράφουν! δλδ ειναι ρατσισμός ο αυτοπροσδιορισμός; και η αυτογνωσία! εκεί στο εβραϊκό δόγμα οτι ημαστε όλοι ιδιοι, στην ίδια γραμμή και όλοι οι κομμουνιστες αριστεροι οι οποίοι ειναι τα "σκυλιά" των εβραιων(ειναι όλοι τους της ίδιας κατωτερης ράτσας, δεν υπάρχει Έλλην αριστερός κομμουνιστης ,εχουν κατι που τους συνδέει με τους Εβραίους οπως και ειναι αδίσταχτοι παντού και οχι μονο στην πολίτικη, δεν ξύπνησε ο άλλος μια μέρα και είπε να γίνω κομμουνιστης γεννήθηκε ετσι!), τι και αν βλέπεις τις διάφορες και εξωτερικά χρώμα κτλ! που να πάμε σε συμπεριφορές! αν έλεγε ο Χίτλερ ότι οι Γερμανοί είναι ανώτεροι επειδή η γη γυρίζει θα υποστήριζαν ότι η γη δεν γυρίζει; όλοι οι σπουδαίοι ερευνητές και η επιστημονική πρόοδο ηταν απο εκεί λέτε να έλεγαν αρλούμπες? φυσικά και οχι ας βγαλουν "ρατσιστή" τον Ησίοδο:

Το "Χρυσό" γένος ή χρυσή γενιά των λιγόζωων, «των ανθρώπων που έπλασαν οι αθάνατοι που τα Ολύμπια ανάκτορα κατέχουν...» [στίχοι 109-110, "Έργα και ημέραι", Ησίοδος].Η πρώτη φυλή ανθρώπων φτιάχτηκε από «χρυσό»,Golden race, aryan race ( ευγενείς). Βασικό χαρακτηριστικό τους ήταν η νοητική τους ανωτερότητα, καθώς ανακάλυπταν εφευρέσεις πολύ εύκολα και η ζωή τους ήταν ευχάριστη, με πλούσιες σοδειές.Οι περισσότεροι ήταν ευχάριστοι, ευγενείς και δίκαιοι. Οι ανώτεροι του Χρυσού Γένους συνήθιζαν να γευματίζουν με τους Θεούς και να διασκεδάζουν, με μια ζωή ανέμελη που τα σπαρτά ωρίμαζαν μόνα τους.Αργότερα υπερέβαλλαν στις κτιριακές τους κατασκευές, όπου τα κτίρια τους χτίζονταν τεράστια και ακαλαίσθητα σε σχέση με την αρμονία του φυσικού περιβάλλοντος. Από συνάντηση του Θεού Διονύσου και της Θεάς Αθηνάς γνωρίζουμε, ότι του είπε πως στη θέση της σημερινής Ακρόπολης των Αθηνών, ότι είχε ανεγερθεί ναός ύψους 1.500 μέτρων προς τιμήν της, το οποίο ήταν δείγμα της υπερβολής του Χρυσού Γένους. Επιπλέον είχαν αναπτύξει υπερτεχνολογία και διαστημόπλοια με τα οποία αποίκησαν το διάστημα. ( Ερώτηση κρίσεως ποιοι ειχαν αυτα τα χαρακτηριστικά έως το 1945? )

Πρώτα απο ολα με μια μάτια στο ίντερνετ με βάση αυτα που σχολιάζουν απο εδω και απο εκεί φαίνεται οτι δεν είμαστε όλοι ιδιοι,βλέπεις οτι πολλοι ειναι παντελώς ηλίθιοι, δεν εχουν επίγνωση ούτε για τα πιο άπλα πράγματα,και για να κανουν κατι πρέπει να το εχουν σπουδάσει! δλδ αυτα που δημιούργησαν άλλοι και οχι αυτοι! αντιγραφή υιοθέτηση (οτι τους ταΐζει το σύστημα) αυτοι ειναι οι λεγόμενοι "μορφωμένοι", δεν δημιουργούν κατι, όλες οι αλλαγές στον κόσμο δεν έγιναν απο αυτούς που κανουν οτι και οι προηγούμενοι γιατι ετσι έμαθαν!αλλα απο αυτούς που εκαναν την αλλαγή την δημιουργία απο το 0 ! με αλλα λογία οι κατώτεροι αφου δεν μπορουν να ανακαλύψουν ούτε τα πιο άπλα, ειναι εύκολα ελεγχόμενοι! Λοιπόν καθαρό το ελληνικό DNA ετσι? γιαυτό ειναι όλοι ευγενείς και δεν κοιτάει ο ένας να φάει τον άλλον!! αν ηταν όλοι Έλληνες γνήσιοι ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΌΤΑΝ ΚΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ! και δεν θα επικρατούσε αυτο το μπάχαλο, και όλοι θα ηταν ενωμένοι,γιαυτό πιο παλιά ηταν πιο αγνός ο κόσμος! , φαίνεται οι λεγόμενοι γενετιστές που βγαίνουν στα παράθυρα, ειναι όλοι τους αδίσταχτοι οπως τους αριστερούς ξευτελισμένα τομάρια Έλλην και αδίσταχτος δεν γίνεται! και πως θα ειχαν δούλους οι Εβραίοι να τους υπηρετούν?, γιαυτό δεν λεει κανεις τα αυτονόητα! το παίζουν και ειδικοί με σπουδές και πτυχία που τους έδωσε το σύστημα!και ειναι όρθια ζώα! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications