Η Λεπέν χάνει την ασυλία της για γελοίο θέμα! επειδή ανάρτησε την αλήθεια! φωτογραφίες του Ισλαμικού Κράτους!
Η Λεπέν χάνει την ασυλία της επειδή ανάρτησε την αλήθεια! φωτογραφίες του Ισλαμικού Κράτους!αυτη πως και δεν την λένε ναζίστρια οπως τον Τράμπ

Πανικόβλητοι οι αριστερό-κομμουνιστες δίποδα σκυλια των Εβραίων , κυνηγούν με λυσσά ολα τα εθνικιστικά κόμματα σε όλη την Ευρώπη!στο ελλαδισταν το είδατε live με την X.A!μεχρι και δικό τους χρήσιμο ηλίθιο σκάτωσαν! και έως και σήμερα ορδες πρακτόρων κανουν πλύση εγκεφάλου μέρα νύχτα,μέχρι ειδικές σελίδες facebook και ιστοσελίδες εχουν φτιάξει! τα σκυλια φυλάνε τα πρόβατα τους νεοελληνες!το facebook εχει γεμίσει ψεύτικα προφίλ κομμουνιστών να σχολιάζουν προπαγανδες παντού!μάλιστα με την προστασία τους μασόνοfacebook! ο νεοέλληνας κοιμάται όρθιος! όταν είχε την ευκαιρία ψήφισε SYRIZA και μετα κοροϊδεύει τους Αμερικάνους! εκείνοι έβγαλαν τον "ναζι" Τράμπ δεν τσίμπησαν με την αριστερή προπαγάνδα!

Πως και δεν την λένε "ναζίστρια" οπως τον Τράμπ? διαβάστε να γελάστε γιατι κατηγόρησαν: ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ Η ΛΕΠΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ISIS! Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε την άρση της ασυλίας της Μαρίν Λεπέν. Μάλιστα, σύμφωνα με τη νομοθέτη Λάουρα Φεράρα, που είχε αναλάβει τον φάκελο της υπόθεσης, η ψηφοφορία υπέρ της άρσης της ασυλίας της ακροδεξιάς πολιτικού ήταν… συντριπτική!

Η Λεπέν έχασε την ασυλία της επειδή ανάρτησε στο Twitter φωτογραφίες από τις ωμότητες που έχει διαπράξει το Ισλαμικό Κράτος!Η υποψήφια για την προεδρία της Γαλλίας στις φετινές εκλογές, «ανέβασε» το 2015 τρεις φωτογραφίες από τα «φρικιαστικά εγκλήματα» των τζιχαντιστών..

Μεταξύ αυτών ήταν και μία που εικόνιζε τον αποκεφαλισμό του Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ από τους τζιχαντιστές. Οι Ευρωβουλευτές, μετά από αίτημα των γαλλικών Αρχών που εξετάζουν την υπόθεση, αποφάσισαν ότι αυτές δεν συνάδουν με τον ρόλο της ως μέλους του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλίου.

Η Λεπέν έχει καταγγείλει τη δικαστική διαδικασία σε βάρος της υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για παρέμβαση στην προεκλογική εκστρατεία της. Οι δημοσκοπήσεις την φέρνουν να προηγείται στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών έναντι των κυριότερων αντιπάλων της, του σοσιαλφιλελεύθερου Εμανουέλ Μακρόν και του δεξιού Φρανσουά Φιγιόν.

Ταυτόχρονα όμως οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι δικαστικές έρευνες σε βάρος της δεν επηρεάζουν τους πιστούς ψηφοφόρους της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications