Ισλάμ..Έρχεται η παγκόσμια θρησκεία σιγά σιγά!
Ισλάμ..Έρχεται η παγκόσμια θρησκεία σιγά σιγά!

Βρήκα αυτο στο αυτοκίνητο μου!! Το ισλάμ είναι ειρήνη λέει το φυλλάδιο....και πρέπει να ενωθούμε για να έχουμε πίστη ελευθεριά ισότητα σεβασμό......
Έρχεται η παγκόσμια θρησκεία σιγά σιγά!

Το φυλλάδιο γράφει ψεύδη και ο λόγος είναι ότι.. Το Κοράνι “ευλογεί” στο 3:28 και στο 16:106 κάθε είδους ψέμα και απάτη, για την εξάπλωση του Ισλάμ.Μια θρησκεία που γράφει στα παλιά της τα παπούτσια και είναι πάνω από κάθε δημοκρατία,ανθρώπινα δικαιώματα,γυναίκες και gay rights..

Την ιδια ώρα οι πολιτικοί ηγέτες είναι κατώτεροι των περιστάσεων και το μέλλον ολόκληρης της Ευρώπης είναι ήδη δρομολογημένο προς τον ισλαμικό σκοταδισμό.

Σας παρουσιάζω με γρήγορη ματιά, κάποιες αποκαλυπτικές οδηγίες του Κορανίου·
1.Το Κοράνι στο κεφάλαιο 2 εδάφιο 1, απαγορεύει ρητά στους μωαμεθανούς να αμφισβητούν το Κοράνι.
2. Το Κοράνι “ευλογεί” στο 3:28 και στο 16:106 κάθε είδους ψέμα και απάτη, για την εξάπλωση του Ισλάμ.

3. Το Κοράνι με όλο το κεφάλαιο 8 “τα λάφυρα” επιτρέπει στους μωαμεθανούς να κλέβουν και να ληστεύουν τους κάφρους (έτσι βρίζει το Ισλάμ τους μη μωαμεθανούς).

4. Οι μωαμεθανοί σύμφωνα με το Κοράνι 8:12 έχουν αυστηρή υποχρέωση να τρομοκρατούν εμάς τους κάφρους.
5. Το Κοράνι στο 9:5 διατάζει τους μωαμεθανούς να εκπληρώνουν το “ιερό” καθήκον τους να σκοτώνουν τους κάφρους.
6. Το Κοράνι στο κεφ. 5 ΕΔ. 51 απαγορεύει στους μωαμεθανούς να έχουν για φίλους τους κάφρους.
7. Το Κοράνι στο κεφ. 23 εδάφιο 13 επιτρέπει στους μωαμεθανούς το βιασμό και στο 4, 23-24 να έχουν για σ#ξ όσες σκλάβες μη μωαμεθανίδες θέλουν.

8. Ο μόνος εγγυημένος τρόπος να πάνε στον “παράδεισό” τους οι μωαμεθανοί, είναι σκοτώνοντας κάφρους (Κοράνι 9:11) (στον παράδεισο τους περιμένουν κάθε “καλό” μωαμεθανό για τη σεξουαλική του απόλαυση, 72 παρθενοπόρνες και “αγοράκια που από μακριά θα φαίνονται σαν γυναίκες”.

9. Το Κοράνι διατάζει στο 9:29 όταν γίνουν οι μωαμεθανοί αρκετοί σε μια περιοχή, να δίνουν τρεις επιλογές στους κάφρους· 1. ή να γίνουν μωαμεθανοί 2. ή να πεθάνουν 3. ή, αν πρόκειται για Χριστιανούς και Εβραίους, να πληρώνουν απάνθρωπο χαράτσι.

10. Το Κοράνι διατάζει τους μωαμεθανούς στο κεφάλαιο 98 εδάφιο 6 να μη δείχνουν ποτέ έλεος στους κάφρους επειδή “είναι τα πιο σιχαμερά πλάσματα”!

Κάφρους ·( οι μωαμεθανοί ονομάζουν εμάς τους μη μωαμεθανούς κάφρους. Σύμφωνα με γλωσσολόγους η αραβική λέξη “κάφρος” (καφίρ στον ενικό, κουφάρ ή καφρίν στον πληθυντικό), αποτελεί τον πιο προσβλητικό χαρακτηρισμό της “ιερής” γλώσσας του Ισλάμ.

www.eglimatikotita.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications