17 Μαρ 2017

Ποιος ειναι ο ελεύθερος σκοπευτής που εκτελεί διαδοχικά τους ηγέτες στο Ισλαμικό Κράτος? η απάντηση θα εκπλήξει πολλούς!

Ποιος ειναι ο ελεύθερος σκοπευτής που εκτελεί διαδοχικά τους ηγέτες στο Ισλαμικό Κράτος? η απάντηση θα εκπλήξει πολλούς!

Μέτα το σχετικό ποστ εδω:Μυστηριώδης ελεύθερος σκοπευτής εκτελεί διαδοχικά τους ηγέτες στο Ισλαμικό Κράτος, που φαίνεται οτι το εχουν σύστημα καιρό τώρα να τους σκοτώνουν.

Ο Al Ansari έπεσε νεκρός από τις σφαίρες κάποιου ελεύθερου σκοπευτή όταν έστριβε τη γωνία σε δρόμο της Σύρτης στη Λιβύη.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Daniele Raineri υποστηρίζει πως οι τρεις τζιχαντιστές έπεσαν νεκροί από το ίδιο χέρι και θυμάται παράλληλα πως πέρσι το καλοκαίρι δολοφονήθηκε ο Husein al Karami, ένας ιεροκήρυκας του Ισλαμικού Κράτους με τον ίδιο τρόπο, μόλις το κεφάλι του βρέθηκε στο οπτικό πεδίο του μυστήριου ελεύθερου σκοπευτή…

Ποιος ειναι; μια υπόθεση που μπορεί να ειναι αληθινή, για πολλούς λογούς: δικός τους! οι χρήσιμοι ηλίθιοι και αναλώσιμοι τζιχαντιστές δηθεν ηγέτες... σιγά εντολες εκτελούν, θα ζητούν τα λεφτα που τους υποσχέθηκαν! με το να σκοτώνεις τον καθε στόκο χρήσιμο ανθρωποειδές που την εχει δει "ηγέτης", δεν πληρώνεις κανένα απο αυτούς τους χρήσιμους ηλίθιους! που συνήθως θα τους είχαν υποσχεθεί πιο πολλά λεφτα απο τα αλλα ζωα που εχουν μαζέψει και τα ποτίζουν χάπια ,για να ανατρέψουν εναν νόμιμα εκλεγόμενο πρωθυπουργό.

Διαβάστε περισσότερα

Οι χρήσιμοι ηλίθιοι οπως έλεγε ο Λένιν του συστήματος όταν δεν τους εχουν ανάγκη, τους εκτελούν! και για να μην ζητούν λεφτά και να μην λένε πολλά πολλά!αυτο δεν γίνεται μονο εκεί αλλα παντού! (Υπάρχει βέβαια και μια πιθανότητά να είναι απο τον στρατό της Συρίας)να υπενθυμίσω οτι η ίδια η cia σκότωσε με ένεση εκεινο το χρήσιμο κομμουνιστικο βλήμα τον Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, μόλις έγινε η δουλειά τους! το εχουν και ίνδαλμα τα εδω χρήσιμα ανθρωποειδή!κατι ανάλογο είχε γίνει στην Ρωσία πριν κατι χρονιά, απο εναν υπουργό πράκτορα που "έτρωγε" τα λεφτα απο την CIA στα λούσα , αντί να ανατρέψει τον Πούτιν, και τον σκότωσαν με "τροχαίο" ..

Η ίδια μοίρα περιμένει πολλούς χρήσιμους ηλίθιους , όταν δεν τους εχουν ανάγκη πια να ειναι ενα γρανάζι στο σύστημα, βλέπε κάτι δημοσιογράφους πράκτορες κτλ, μπορεί να μην τους σκοτώνουν, αλλα δεν εχουν να φάνε μετά,όταν σταματήσει η βρύση ! αναλώσιμα πιόνια του συστήματος όλη τους η ζωή, και ειναι γεμάτο εκεί έξω απο χρήσιμα ανθρωπόμορφα ζώα να τους αντικαταστήσουν με λιγότερα λεφτά... !©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ποιος ειναι ο ελεύθερος σκοπευτής που εκτελεί διαδοχικά τους ηγέτες στο Ισλαμικό Κράτος? η απάντηση θα εκπλήξει πολλούς!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications