29 Μαρ 2017

Και τώρα λένε: “Δεν προκύπτει σύνδεση του δράστη με το Ισλαμικό Κράτος”!

 Και τώρα λένε: “Δεν προκύπτει σύνδεση του δράστη με το Ισλαμικό Κράτος”!

Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο!

Μετά από εκατοντάδες δημοσιεύματα, δεκάδες συλλήψεις, την “ανάληψη της ευθύνης από το ισλαμικό κράτος” κι ένα κάρο ακόμα F@ck the News (αντί του fake news) Λονδίνο: Δεν προκύπτει σύνδεση του δράστη με το Ισλαμικό Κράτος σήμερα αποφάνθηκαν ότι ο φερόμενος τρομοκράτης δράστης δεν είχε καμία σχέση με το Ισλαμικό Κράτος:

Η βρετανική αστυνομία δεν έχει εντοπίσει καμία ένδειξη ότι ο Χαλίντ Μασούντ, ο οποίος σκότωσε τέσσερις ανθρώπους την περασμένη εβδομάδα στη Γέφυρα του Ουεστμίνστερ και στην είσοδο του βρετανικού Κοινοβουλίου, είχε οποιαδήποτε σχέση με το Ισλαμικό Κράτος ή την Αλ Κάιντα. Ωστόσο, είναι προφανές ότι είχε ενδιαφέρον για τον τζιχαντισμό. (ντόινγκ!)

Ο Νιλ Μπάσου, ο εθνικός συντονιστής της αντιτρομοκρατικής, ανέφερε επίσης ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Μασούντ ριζοσπαστικοποιήθηκε το 2003, ενώ βρισκόταν στη φυλακή. Είναι καθαρή εικασία να υπονοεί κανείς ότι έγινε κάτι τέτοιο τότε, προσέθεσε. (ντόινγκ-ντόινγκ! Πρώτα γράψανε με σιγουριά και μετά διαψεύδουν εαυτούς)

Ο 52χρονος Μασούντ είχε καταδικαστεί πολλές φορές στο παρελθόν για αδικήματα όπως βαριά σωματική βλάβη, κατοχή μαχαιριού και διατάραξη της κοινής ειρήνης. Δεν είχε καταδικαστεί ποτέ για αδίκημα σχετικό με την τρομοκρατία. (Όποιος έχει μαχαίρι στην κατοχή του την έβαψε! Τι να κάνω τα 6 κουζινομάχαιρα, πείτε μου;)

Η μέθοδος που επέλεξε για την επίθεση του βασίζεται σε «τεχνικές χαμηλής τεχνολογίας και χαμηλού κόστους, αντεγραμμένες από άλλες επιθέσεις» και απηχεί τη ρητορική των ηγετών του Ισλαμικού Κράτους όσον αφορά τη μεθοδολογία και τις επιθέσεις εναντίον αστυνομικών και πολιτών. Ωστόσο «σε αυτή τη φάση δεν έχω καμία απόδειξη ότι το είχε συζητήσει [σ.σ. την επίθεση] με άλλους» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Μπάσου. (μπαρδόν;)

«Ξέρω το πότε, το πού και το πώς διέπραξε τις ωμότητές του ο Μασούντ αλλά τώρα πρέπει να μάθω το γιατί» συνέχισε ο Μπάσου, κάνοντας έκκληση σε όποιος είχε σε επαφή μαζί του την ημέρα της επίθεσης να εμφανιστεί και να επικοινωνήσει με τις αρχές. Η Βρετανίδα υπουργός Εσωτερικών Άμπερ Ραντ είπε την Κυριακή ότι οι εταιρείες τεχνολογίας θα έπρεπε να συνεργάζονται με τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου και να σταματήσουν να παρέχουν «ένα μυστικό χώρο για τους τρομοκράτες για να επικοινωνούν» μέσω κρυπτογραφημένων μηνυμάτων.

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης λίγα λεπτά πριν εξαπολύσει την επίθεσή του ο Μασούντ έστειλε ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα. (Σύμφωνα με τα τόσο έγκυρα βρετανικά μέσα – άρα θα πρέπει να καταργηθούν τα κρυπτογραφημένα μηνύματα!)

«Διατυπώνονται πολλές εικασίες σχετικά με το πρόσωπο με το οποίο ήρθε σε επαφή ο Μασούντ πριν από την επίθεση. Το μόνο που λέω για αυτό το θέμα είναι ότι οι επικοινωνίες του Μασούντ εκείνη την ημέρα είναι βασικό τμήμα της έρευνας» κατέληξε ο Μπάσου.

Καταλάβαμε; Όλη η μούφα οδηγεί στο εξής πόρισμα/λύση/μέτρο: οι εταιρείες τεχνολογίας θα έπρεπε να συνεργάζονται με τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου! Όλα τα υπόλοιπα είναι για απλή κατανάλωση κοινωνικής μηχανικής: Πρόβλημα – Αντίδραση – Λύση.

πηγή nea.allnewz.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Και τώρα λένε: “Δεν προκύπτει σύνδεση του δράστη με το Ισλαμικό Κράτος”!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: