ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: «ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΩ…ΟΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΚΩ…ΟΒΡΑΙΟ…»
ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: «ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΩ…ΟΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΚΩ…ΟΒΡΑΙΟ…»

Στις επιθέσεις και την κριτική που δέχεται αναφορικά με τις ενέργειες της διοίκησης του δήμου για την προσέγγιση Τούρκων και Εβραίων τουριστών, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

Απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε από τον επικεφαλής της παράταξης «Εντάξει» Σταύρο Καλαφάτη σημείωσε ότι οι τουρίστες έρχονται μετά και από ενέργειες του δήμου και με προσωπικό του κόστος.

«Να σε ρωτήσω κάτι πολύ απλό, ποιος ανέβασε τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης; Πώς έρχονται οι Τούρκοι στη Θεσσαλονίκη; Δεν έρχονται για τα γλυκά μας τα μάτια, είδαν διάφορες ενέργειες και με προσωπικό κόστος, όχι κόστος σε χρήμα. Εμένα ρωτήστε πόσοι με παίρνουν τηλέφωνο και με βρίζουν, και κωλότουρκε και κωλοεβραίε. Πώς ήρθαν οι 100.000 Τούρκοι στη Θεσσαλονίκη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.

Κατά τη δευτερολογία του ο δήμαρχος κατηγόρησε τον Σταύρο Καλαφάτη, απαντώτας στην τοποθέτησή του, για κακή αντιπολίτευση. «Είσαι υποχρεωμένος να κάνεις αντιπολίτευση Σταύρο. Σας κατηγορώ για κακή αντιπολίτευση» ανέφερε χαρακτηριστικά.«Κινείστε μόνο για την παράταξή σας (τη ΝΔ). Το ίδιο λειτουργεί και ο ομόσταυλός σας ο κ. Τζιτζικώστας» σημείωσε.

Εμείς να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τον κύριο Μπουτάρη που τον παίρνουν τηλέφωνα και τον ταράζουν. Προτείνουμε να παραιτηθεί για να βρει την ηρεμία του και αυτός αλλά και εμείς….

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΤΗΛ.ΤΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΣΩ ΚΑΙ ΓΩ.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications