17 Μαρ 2017

ΑΣΦΥΞΙΑ στα κρατητήρια της ΕΛ.ΑΣ στην Κω «Δεν έχουν γίνει απελάσεις εδώ & 6 μήνες!» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΣΦΥΞΙΑ στα κρατητήρια της ΕΛ.ΑΣ στην Κω «Δεν έχουν γίνει απελάσεις εδώ & 6 μήνες!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρά τις διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου άρχισαν ήδη να επιστρέφουν στην Κω ( τόπος εισδοχής) οι παράνομοι μετανάστες των οποίων δεν εγκρίθηκαν τα αιτήματα ασύλου, ή συνελήφθησαν να έχουν ταξιδέψει με πλαστά έγγραφα προς την Ηπειρωτική Ελλάδα, με αποτέλεσμα να έχουν ‘’φρακάρει’’ τα κρατητήρια στα αστυνομικά τμήματα του νησιού , όπως μας πληροφορεί ο Α. Κυδωνάκης.

Οι κρατούμενοι μετανάστες μέχρι στιγμής στο αστυνομικό τμήμα της Κω είναι 62, όταν η δυναμικότητα προβλέπει μόνον 22. Η επιστροφή των κρατουμένων μεταναστών με μεταγωγές , γίνετε με γοργούς ρυθμούς τις τελευταίες μέρες , καθώς η απέλασή τους όπως εξηγεί ο κ. Κυδωνάκης , πρέπει να γίνει από τον τόπο εισδοχής, επισημαίνοντας ωστόσο ότι διαδικασίες απέλασης δεν έχουν διεκπεραιωθεί εδώ και 6 μήνες.

Εν τω μεταξύ η μεταφορά τους στην δομή του προαναχωρησιακού κέντρου δεν μπορεί να γίνει προς το παρών καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα και η στελέχωση των υπηρεσιών που απαιτούνται για την λειτουργία της κλειστής δομής.

Ο κ. Κυδωνάκης παραδέχεται ότι είναι καθημερινές οι συλλήψεις στο λιμάνι από το λιμεναρχείο αλλά και την ΕΛΑΣ παράνομων μεταναστών που επιχειρούν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα και διαβατήρια , τα οποία διακινούνται από διάφορα κυκλώματα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

ΑΣΦΥΞΙΑ στα κρατητήρια της ΕΛ.ΑΣ στην Κω «Δεν έχουν γίνει απελάσεις εδώ & 6 μήνες!» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: