27 Μαρ 2017

Τα Φθηνά Εισιτήρια Aegean-Olympic Air! Έχεις Βαλίτσα; ΘΑ Την Πληρώσεις Χρυσάφι!

Τα Φθηνά Εισιτήρια Aegean-Olympic Air! Έχεις Βαλίτσα; ΘΑ Την Πληρώσεις Χρυσάφι!

Το Μονοπώλιο με την έγκριση και προχωρήσει -συγχώνευση της Aegean με την Olympic Air, που ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, πληρώνουμε τώρα, αφού δεν υπάρχει ανταγωνισμός κυρίως στις τιμές των εισιτηρίων!

Ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι η δήθεν προσφορές της εταιρείας Aegean-Olympic Air σε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια online που υποτίθεται ξεκινούν απο 19 ευρώ, για να πετάξουμε σε επιλεγμένους εσωτερικούς προορισμούς καθημερινά! Μπούρδες!

Αγοράζοντας ενα φτηνό εισιτήριο (μέσο ίντερνετ) μόλις 130 ευρώ, με την επιστροφή μέσα, Κέρκυρα-Αθήνα, κάναμε το λάθος νά μη δηλώσουμε οτί έχουμε Αποσκευή-Βαλίτσα, που πρέπει να φορτωθεί-μεταφερθεί στο αεροπλάνο απο κάτω! Με αποτέλεσμα οταν φτασαμε στο γκισέ του check in να μας περιμένει μια όμορφη surprise! Που είναι μας λέει η υπάλληλος της εταιρείας το pass της Βαλίτσα σας; Μιλάμε τώρα για μια και μοναδική βαλίτσα! Πιό pass…..Πας Γιάννινα! Έχουμε εισιτήριο…δεν δικαιολογεί μια Αποσκευή-Βαλίτσα;

Απάντηση κυνική,ΟΧΙ, το εισιτήριο σας δικαιολογεί μόνο χειραποσκευή που μπορείτε να την μεταφέρεται μαζί σας, εντός του αεροσκάφους…..Οι επιβάτες οικονομικής θέσης επιτρέπεται να μεταφέρουν μία χειραποσκευή έως 8 κιλά με μέγιστες διαστάσεις 55 εκ. x 40 εκ. x 23 εκ. Άρα θα πρέπει να πληρώσουμε έξτρα! Πόσο….70 Ευρώ! 35 ευρώ το πήγαινε, 35 ευρώ το έλα, αν πληρώσετε με μετρητά…πληρωμή με κάρτα ειναι σχεδόν τα μισά!

Άρα έχουμε και λέμε 130+70=200! Απάτη το φτηνό και καλά προσφορά εισιτήριο, όταν με την Ryanair με την τιμή αυτή,έχει γυρίσει όλη την Ευρώπη! Γι Αυτό τους ενοχλεί που εχει ξεκινήσει η Ryanair πτήσεις με εσωτερικούς προορισμούς με τιμή 13 ευρώ και κάτω…… και ας μην δίνουν και καλά εν ώρα πτήσης ουτε νερό! Πάλι συμφέρει!

Αρθρο Σπύρος Πρίφτης email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τα Φθηνά Εισιτήρια Aegean-Olympic Air! Έχεις Βαλίτσα; ΘΑ Την Πληρώσεις Χρυσάφι!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats