25 Φεβ 2017

Τώρα ΒΟΥΛΙΑΞΕ σκάφος ΓΕΜΑΤΟ επιβάτες ανοιχτά της Κρήτης…

Τώρα ΒΟΥΛΙΑΞΕ σκάφος ΓΕΜΑΤΟ επιβάτες ανοιχτά της Κρήτης…

Στα 20 ναυτικά μίλια έξω από το λιμάνι της Σούδας, βούλιαξε ένα 13 μέτρων ιστιοφόρο που μετέφερε στα Χανιά 55 μετανάστες την Παρασκευή.

Το περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια της ρυμούλκησής του, μετά τον εντοπισμό του έξω από την Σαντορίνη την Παρασκευή από την Λιμενική αρχή Χανίων.

Να σημειωθεί πως το σκάφος είχε μεταφέρει συνολικά 55 μετανάστες, που βρέθηκαν από τις Αρχές να περπατούν στην παραλία του Τερσανά στο Ακρωτήρι.

Το πλοίο, σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, βρέθηκε στον πάτο της θάλασσας λόγω εισροής υδάτων. Μετά τις πληροφορίες ότι στο πλοίο επέβαιναν 3 άτομα τουρκικής καταγωγής, τελικώς οι επιβαίνοντες ήταν 2 και μέχρι στιγμής δεν έχουν διασταυρωθεί τα στοιχεία τους.

Ο ένας εκ των δύο δεν έχει μαζί τους χαρτιά, όμως θεωρείται πως πρόκειται για έναν Ρώσο και έναν Ουκρανό.

Οι δύο άνδρες έχουν παραδοθεί στην αστυνομική διεύθυνση Χανίων που διενεργεί την προανάκριση.

expresstime.gr
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τώρα ΒΟΥΛΙΑΞΕ σκάφος ΓΕΜΑΤΟ επιβάτες ανοιχτά της Κρήτης…
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: