Ερνέστο Τσε Γκεβάρα: άλλο ενα χρήσιμο κομμουνιστικο βόδι! για να κάνουν την Κούβα κομμουνιστικό κράτος!

Ο Ερνέστο Γκεβάρα ντε λα Σέρνα (Ernesto Guevara de la Serna, Ροσάριο, Αργεντινή, 14 Ιουνίου[1] 1928 – Λα Ιγκέρα, Βολιβία, 9 Οκτωβρίου 1967), γνωστός ως Τσε Γκεβάρα , ήταν Αργεντινός κομμουνιστής Μαρξιστής-Λενινιστής, ένας από τους αρχηγούς των ανταρτών στην Κούβα φώτο με πούρο απο τα εβραϊκά λεφτά! διπλά του ο επίσης κομμουνιστικο μόρφωμα και εγκληματίας της ανθρωπότητας Τσώρτσιλ , απο κάτω αλλα 2 ανθρωπόμορφα τέρατα!.

Συμμετείχε στο κίνημα της 26ης Ιουλίου που πέτυχε την ανατροπή του "δικτατορικού καθεστώτος" του Φουλχένσιο Μπατίστα στην Κούβα, αρχικά προσφέροντας τις ιατρικές γνώσεις του και αργότερα ως διοικητής των ανταρτών, ενώ υπήρξε μέλος της επαναστατικής κουβανικής κυβέρνησης προωθώντας ριζικές μεταρρυθμίσεις. Το 1965, πιστός στη νίκη της επανάστασης στην Κούβα, έφυγε με στόχο την οργάνωση νέων επαναστατικών κινημάτων στο Κονγκό και αργότερα στη Βολιβία, όπου τραυματίστηκε, συνελήφθη και δολοφονήθηκε. Όπως και ο Μάο Τσε Τούνγκ, ο Ερνέστο Γκεβάρα ανάπτυξε θεωρίες πάνω στη στρατηγική και την τακτική του μοντέρνου ανταρτοπολέμου και προσπάθησε να εφαρμόσει τις θεωρίες στην πράξη.

Η Όποια ομοιότητα με τον εδω Παπαδόπουλο και την δηθεν κακή χούντα , δεν ειναι τυχαια! πρόκειται για τα ίδια μορφώματα βλέπε το ανθρωπόμορφο κτήνος τον Βελουχιώτη (ο ποιος και αυτός κάπνιζε πουρά δεν υπάρχει φώτο όμως!), ειναι τα ίδια τα μορφώματα που εκφυλίζουν τα παντα και μετατρέπουν την Γη σε επίγεια κόλαση! τελευταία τα ίδια μορφώματα, παλεύουν να πάρουν την εξουσία απο τον διδάκτορα Ασάντ, που εχει εκλεγεί δημοκρατικά! αλλα τι σημασία εχει; αν δεν ειναι της φυλής τους κομμουνιστης αυτόματα ειναι δικτάτορας!βλεπε τι έκαναν στον Καντάφι που τους είχε και δωρεάν ρεύμα!ισλαμαμπαρατ η Λιβύη τωρα γύρισε στον μεσαίωνα!

Επί αιώνες το ίδιο κανουν σε όλη την Ευρώπη,η μοναδική αντισταση στην μασονικη λαίλαπα τον κομμουνισμό ηταν ο Χίτλερ! οποιος μελετήσει λίγο την ιστορια ακομα και απο το στόμα του λύκου την μασόνο wikipedia ,θα διαπιστώσει οτι σε όλη την ιστορία ειναι οι ιδιοι πρωταγωνιστές που αιματοκύλησαν την ανθρωπότητα χιλιαδες φόρες,αλλα πάντα με το που πάρουν τον έλεγχό παντού: οι κακοί δικτάτορες και οι "ναζι"τα κάνουν ολα! ετσι λενε μέρα νύχτα! στον ορίζοντα φαίνεται ενα σχέδιο κατάληψης του πλανήτη , απο μαυριδερά κομμουνιστικα ανθρωποειδή! με αρχηγούς τους Εβραίους!οι πρώτοι κομμουνιστες που εκαναν εισβολή στην Ιεριχώ!και απο εκεί σε ολο τον κόσμο, μαντέψτε τι κοινό εχουν όλοι οι κομμουνιστες! μαζί και αυτοι του ISIS!

Ο μέσος θνητός δεν εχει καν επίγνωση του τι γίνεται, μπροστά στα μάτια του! φαντάσου να του πεις και πιο ψαγμένα!ζουν σε στάνες /κράτη (ως ζωα κατα τους Εβραίους) με ψευδαισθήσεις στο Μάτριξ,βυθισμένοι στην σύντομη υλική ζωή τους, και την ματαιοδοξία τους, στα υλικά αγαθά λες και θα τα πάρουν μαζί τους , για 50-90 χρονιά και ξανά απο την αρχή,καλα θα κάνετε να ξυπνήστε απο το λήθαργο, οι άνθρωποι γιατι τα ζωα , ζωα θα μείνουν! αν ολα αυτα σας φαίνονται ως το κήρυγμα ενός ιερωμένου, να ενημερώσω και τους κομμουνιστες που το ειχαν απορία αν ειμαι δωδεκαθεϊστης,δεν ειμαι καμια επίγεια θρησκεία δημιουργία κάποιων! το φως δεν μπορεί να το νικήσει ο σκοταδισμός σας! να το σκοτώσει μπορεί αλλα οχι να το νικήσει! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (Σχετικές πληροφορίες για το σίχαμα Τσε Γκεβάρα(εχω καθε δικαίωμα να τους λέω ετσι καθώς γνωρίζω τι ειναι στα αλήθεια όλοι οι κομμουνιστες):Κλαίνε ολα τα κομμουνιστικα μορφώματα: Πέθανε ο κομμουνιστης Φιντέλ Κάστρο ένας αιθέρας λιγότερο!)

Post A Comment:

3 comments

spirosείπε...

Καλησπερα παρακολουθω το πολυ ενδιαφερον σας site εδω κ καιρο κυριως λογω των θεματων που τολματε να αναδειξετε , ομως σε αυτο το αρθρο ειστε φαουλ διοτι ξεκινατε μιλωντας για tse κ μετα κατηγορωντας τον χωρις κανενα τεκμηριο κ καταληγετε σε ενα ακυρο σε σχεση με τον τιτλο του αρθρου συμπερασμα.
Συγγνωμη αν κουρασα.Με εκτιμηση Σπυρος

george-aetosείπε...

Που δεν είδες τα στοιχειά? οτι εκαναν οι μαρξιστές εδω ΚΚΕ εκαναν και εκεί ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ !και δεν κανουμε καν ανάλυση του θέματος αλλα μια αναφορά μονο ! εκτενές έχουμε ασχοληθεί εδω:
http://www.aetos-apokalypsis.com/2016/11/kouva-pethane-o-fintel-kastro.html
Με όσα στοιχειά βρεθηκαν. ειναι γνωστο ποιοι ειναι πίσω απο τους κομμουνιστες παντα αλλα εχουν αποκρύψει στοιχειά.
Επίσης όλοι οι κομμουνιστες εχουν ενα κοινό! και φυσικά δεν ειναι φυσιολογικοί άνθρωποι! ο Χίτλερ ήξερε τι ειναι οι κομμουνιστες στα αλήθεια! και φυσικά δεν περιμενω να καταλάβουν οι πολλοι το συμπέρασμα!

spirosείπε...

Ευχαριστω για την απαντηση

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications