Από τα Χριστούγεννα ειχαν έτοιμο το βιντεο!και το ανέβασαν την κατάλληλη στιγμή! δήθεν αυθόρμητα! Αν θες μπορείς να είσαι και Σαύρα…!
Από τα Χριστούγεννα ειχαν έτοιμο το βιντεο!και το ανέβασαν την κατάλληλη στιγμή! δήθεν αυθόρμητα! Αν θες μπορείς να είσαι και Σαύρα…!

Χανιώτισσα είναι το κορίτσι και είπε να δει τι θα κάνει με την καριέρα της. Τι θα θέλατε να πει;; Πουλά ο αντιρατσισμός. Το video μάλλον είναι από τα Χριστούγεννα. Πίσω της έχει ακόμα τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, πότε ανέβηκε?στην Βουλή τι είχαμε; Είχαμε νέα τροποποίηση του νόμου για τις ιθαγένειες! τουλάχιστον πρέπει να δούλεψε η πλύση εγκεφάλου(ειδικά στους εύκολα χειραγωγήσιμους εκτός τους πλήρως ελεγχόμενους αριστερούς!) μην έδωσε τσάμπα λεφτά ο μπάρμπα soros! πάντως εχει τρελή προώθηση το video προπαγάνδα! μεχρι και οι γιαγιάδες θα το είδαν!που δεν ξέρουν τι ειναι ίντερνετ!

Προφανώς το video το είχαν έτοιμο από τα Χριστούγεννα και περίμεναν το timing. Είμαι G#y, Αλβανίδα και πρόσφυγας. Αυτό είναι ένα μήνυμα για ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες. Προσέξτε καλά!!!! Δεν είστε πλέον μόνοι !!! Εντός της Ελληνικής κοινωνίας, υπάρχει και μια άλλη κοινωνία. Είναι η δικιά μας κοινωνία.

Συνεχίστε να πληρώνεται τους φόρους σας, αλλά να ξέρετε ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει. Έχουμε κι εμείς δικαιώματα!! Είμαστε άνθρωποι της διπλανής πόρτας!! Μέσω του Youtube θα μπορούσε να σταλεί αυτό το μήνυμα. Μέσα στο Youtube η νεολαία παθιάζεται με τραγούδια, ταινίες, παραγωγές και fashion video. Κατάλαβε ο αναγνώστης; Όταν μας έχωναν στο δντ έιχαμε τις τσ##ντες ενός άλλου Κρητικού. Του Σειρηνάκη.

Ο λαός χάζευε ανέμελος τα μπουκάλια της Τζούλιαςχωρίς να έχει ιδέα τι έρχεται. Τώρα που χωθήκαμε στα μνημόνια και μας λεηλατούν, είναι διαφορετικός ο σχεδιασμός. Τώρα θέλουν να αλλάξουν βιαστικά βίαια τα χαρακτηριστικά της διαλυμένης χώρας. Μια πολυφυλετική Ελλάδα όπου όλοι θα λέγονται Έλληνες. Μια πολυπολιτισμική Ελλάδα όπου όλοι θα έχουν τις ίδιες ταξικές ανησυχίες

Ακόμα και οι τραβεστί. Στην πρώτη γραμμή για την προπαγάνδα τα δικά τους παιδιά. Τραγουδιστές, παρουσιαστές, ψυχολόγοι. .Ο Ψυχάρης του ΔΟΛ απλά δεν ήταν στους νέους σχεδιασμούς. Δεν τους έκανε. Ήταν αρκετά «συντηρητικός» και το μερίδιο της αγοράς του χρεωκοπημένου τύπου πρέπει να ελευθερωθεί με μια νέα κουλτούρα-υποκουλτούρα. Aνθρώπους χωρίς κανένα είδος ενδοιασμών, χωρίς καμία ηθική, εκείνους που θα πληρώνουν καλύτερα…..

ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ και έχουν και άποψη…ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΣΑΠΙΟ ΜΗΛΟ…..Μήπως καταλαβαίνετε που πήγαν τα δανεικά;;;ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Διαρτύρεσαι για την άθλια κατάστασή σου; Είσαι φασιστόμουτρο. Η αγάπη για την πατρίδα η την οικογένεια έχει κάποιο ίχνος προβοκατόρικου φασισμού που οδηγεί σεμπελάδες……Άλλωστε ο δρόμος της «Χρυσής Αυγής» δεν οδηγεί στην εξουσία αλλά στη φυλακή. Η εποχή μας είναι τόσοοο «g#yfriendly» που κανείς δεν θα εντυπωσιαστεί με τις βλακείες σου…..

Μπορεί η οικονομική κρίση να έχει επιφέρει δεινά στις ζωές των Ελλήνων ο σχεδιασμός όμως είναι σχεδιασμός………και αυτό το ξέρει αρκετά καλά ο Τσίπρας. Ο νέος μεγάλος τιμονιέρης δίχως φρένα! Η ελπίδα του κάθε αποτυχημένου… ούψιστος καθοδηγητής. Ο commandante της Ευρώπης που κλείνει μυστικά ραντεβού με τους gangsters της Ελλάδος. Eννοείται για «καλό σκοπό»……. όπως μάς λέει και ο Κούλης που δηλώνει απλά παρών για τη διαδικασία κτήσης ελληνικής ιθαγένειας από αλλοδαπούς.

Ο Τσίπρας και η τραγική «πρωτη φορά αριστερά» του θα μπει στις εγκυκλοπαίδειες ως το πολιτικό ολοκαύτωμα που κατέστρεψε ολοκληρωτικά την μεταπολιτευτική Ελλάδα…
μαζί με την «πρώτη φορά αριστερά» θα ακολουθήσει και η «πρώτη φορά δεξιά» που κατακρεούργησε τον πατριωτικό ψυχισμό των ελλήνων πολιτών.

Υπομονή..Αν δεν θέλετε να κάνετε εμετό ….και δυστυχώς δεν είναι δίπλα σας για να ξεράσετε πάνω της…μην δείτε το βίντεο!ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ…ΟΙ ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ …. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΕΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΟΞΑ… ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ…. Α Η Δ Ι Α

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Ας μην τρελλαθουμε κιολας. Το κοριτσακι αυτο ουτε Αλβανιδα, ουτε γκει, ουτε προσφυγας ειναι,(οπως λεει θαθελε να ειναι). Απλα ενα ΗΛΙΘΙΟ ΠΛΑΣΜΑ ειναι !!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications