Χαμός στο ελλαδιστάν απο ορδες λαθροεισβολέων  πολλές συλλήψεις για κλοπές σε όλη την χώρα
 Χαμός στο ελλαδιστάν απο ορδες λαθροεισβολέων  πολλές συλλήψεις για κλοπές σε όλη την χώρα

Ένα ζευγάρι πανάκριβα γυαλιά ηλίου… «γυάλισαν» στο μάτι μιας νεαρής αλλοδαπής που μπήκε παριστάνοντας την πελάτισσα σε ένα κατάστημα οπτικών στο Αγρίνιο και εκμεταλλεύτηκε την απασχόληση των υπαλλήλων με άλλους πελάτες για να τα βάλει στην τσέπη!

Η 31χρονη Ρουμάνα κατάφερε να διαφύγει για λίγες ώρες, αλλά τελικά εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνελήφθη ενώ κυκλοφορούσε φορώντας τα αξίας 259 ευρώ γυαλιά, που αποδόθηκαν στο κατάστημα. Η νεαρή αλλοδαπή οδηγήθηκε στην Ασφάλεια που ερευνά αν έχει ξαφρίσει και άλλα μαγαζιά.

*** «Άρωμα» γυναίκας είχε και η κλοπή που είχε γίνει σε βάρος ενός Έλληνα στην Τρίπολη, την περασμένη Πέμπτη. Ως δράστιδες ταυτοποιήθηκαν τρεις Ελληνίδες ηλικίας 21, 23 και 30 χρόνων, οι οποίες δεν εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια αναζητήσεων από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

*** Μπήκε από το παράθυρο του σαλονιού στο σπίτι ενός 65χρονου στην Κοζάνη και τον είδε… μπροστά του να βλέπει τηλεόραση! Ο δράστης τράπηκε σε φυγή από τον ίδιο «δρόμο», αλλά ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που εξιχνίασαν την υπόθεση οκτώ ημέρες μετά. Ο 27χρονος Ρουμάνος δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης υποβλήθηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για απόπειρα κλοπής.

*** Μέσα σε λίγες ώρες συνελήφθη ένας 42χρονος που είχε κλέψει το κινητό και το πορτοφόλι ενός 40χρονου με 480 ευρώ και προσωπικά έγγραφα στην Καλαμάτα. Όταν, όμως, τον εντόπισαν στη Μεσσήνη οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε., δεν βρήκαν πάνω του τα κλοπιμαία, αλλά κατασχέθηκαν 176 ναρκωτικά που κατείχε χωρίς συνταγή γιατρού. Ο 42χρονος δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ την προανάκριση ανέλαβε η Ασφάλεια.

*** Συνέλαβαν τον δράστη της διάρρηξης στο αυτοκίνητο ενός 59χρονου που είχε γίνει σε περιοχή της Ημαθίας, αλλά δεν βρήκαν στην κατοχή του το ράδιο-cd που «ξήλωσε» από το όχημα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας. Ωστόσο, ο 21χρονος Έλληνας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας κατηγορούμενος για κλοπή.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications