ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ;

Έχετε ακούσει τις φράσεις «Είμαστε αυτοί που περιμένουμε», και «Κανείς δεν έρχεται να μας σώσει». Όταν άκουσα για πρώτη φορά αυτές τις φράσεις, κάτι δεν αισθάνθηκα σωστά με τον τρόπο που παρουσιάστηκαν. Η απάντηση στο ερώτημα, «Έρχεται κανείς για να μας σώσει» είναι ένα ηχηρό ναι, και όχι ταυτόχρονα

  Υπήρξαν μερικοί άνθρωποι υπό πλύση εγκεφάλου που προσπάθησαν να πουν ότι η Γη δεν είναι ένας πλανήτης φυλακή. Αν τους πιστεύετε, μπορείτε να καταπιείτε την ιστορία πως η τρέχουσα κατάσταση της Γης πρόκειται για ένα θαυμάσιο σχολείο, όπου διδάσκονται τα μαθήματα και θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για την εμπειρία μας εδώ γιατί έχουμε υπογράψει για αυτό. Ναι, η Γη ήταν αυτό στο παρελθόν, αλλά αυτό το πρότυπο κατελήφθει. Μπορείτε να δείτε τόσο την αλήθεια όσο και το ψέμα στη δήλωση ότι η Γη είναι μόνο ένα σχολείο, ανάλογα με το τι χρονοδιάγραμμα αντιμετωπίζετε.

Ξετυλίγοντας την αλήθεια δεν είναι μόνο δύσκολο, αλλά και σοκαριστικό επίσης. Χρειάζεται ένα ορισμένο επίπεδο αντικειμενικότητας και «κατανόησης» για να είναι σε θέση κάποιος να χειριστεί την αλήθεια χωρίς να παρανοήσει ή να πάθει κατάθλιψη. Η πλειοψηφία του πλανήτη δεν έχει ιδέα ότι υπάρχει ένα πεδίο δυνάμεων γύρω από τον πλανήτη μας, που απλώνεται μέσα στο ηλιακό μας σύστημα και πέρα ​​από αυτό που όχι μόνο μας παγιδεύει αλλά είναι εκείνοι που εργάζονται για να μας υποδουλώσουν. Πώς θα μπορούσατε να το εξηγήσετε αυτό σε κάποιον που δεν είναι αρκετά ανοιχτόμυαλος για να πιστέψει στη ζωή σε άλλους πλανήτες, πόσο πολύ λιγότερο ότι αυτός ο πλανήτης καταλήφθηκε από μια μικρή ομάδα «Αρχόντων» ή τεχνητής νοημοσύνης σκεπτομορφές;

   Κατά την εκτίμηση του ζητήματος «Εμείς πρόκειται να σωθούμε;», το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αισθανθείτε το ερώτημα. Πώς σας κάνει να αισθάνεστε; Μήπως αυτό σας χτυπάει στο βάθος του στομαχιού σας όταν σκέφτεστε ότι έχουμε εγκαταλειφθεί εδώ χωρίς καμία βοήθεια, μόνο για να προφυλάξουμε τον εαυτό μας εναντίον ενός εχθρού που δεν μπορούμε να δούμε;

   Ενώ μερικοί άνθρωποι αισθάνονται μια κακή στρέψει στο ηλιακό πλέγμα τους με αυτή τη σκέψη, άλλοι αισθάνονται μια αίσθηση ενδυνάμωσης, μια γνώση ότι είναι εδώ για να βοηθήσουν στην απελευθέρωση της ανθρωπότητας. Ξέρουν ότι ξυπνώντας σε αυτό που οι ίδιοι είναι, ενώ η πλειοψηφία της ανθρωπότητας κοιμάται, θα πρέπει να είναι εδώ για ένα πολύ σημαντικό λόγο. Έτσι, ενώ είναι αλήθεια ότι είμαστε αυτοί που περιμένουμε και ότι προσφερθήκαμε να έρθουμε στη Γη για την εμπειρία, υπάρχουν και άλλοι που κινούν τα νήματα για να βεβαιωθούν ότι πρόκειται να είμαστε σε θέση να κάνουμε ό,τι ήρθαμε εδώ για να κάνουμε.

Η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος που ζούμε έχει προγραμματιστεί πριν από την κατάληψη του πλανήτη. Η Πηγή ή ο Δημιουργός αυτού του Σύμπαντος είναι όλη η γνώση, έτσι πώς δε θα γνώριζε τι επρόκειτο να συμβεί ή πώς θα διορθώσει μια τέτοια ανισορροπία; Υπάρχει ένα σχέδιο που λειτουργεί πέρα ​​από την πληρέστερη κατανόηση μας στην τρέχουσα συνείδησή μας το οποίο περιλαμβάνει βοηθούς έξω από τη Μήτρα (Μatrix) για να μας βοηθήσουν να βγούμε από την φυλακή που έχουμε παγιδευτεί μέσα για πολλούς κύκλους.

   Όλη η δημιουργία είναι κυκλική και ενώ έχει μια αρχή και ένα τέλος, αυτό γίνεται μόνο στο χώρο και το χρόνο. Δεδομένου ότι βρισκόμαστε στο χώρο και το χρόνο, βιώνουμε τους "έσχατους καιρούς", όπου οι κύκλοι της εμπειρίας έρχονται τώρα στο τέλος τους, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια νέα εμπειρία

   Δεν έχει μόνο το τέλος προγραμματιστεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά η ελευθερία της ανθρωπότητας έχει ήδη συμβεί στον μελλοντικό εαυτό μας έξω από το χρόνο. Κάθε δυνατότητα που έχει υπάρξει ως μια σκέψη έχει ένα χρονοδιάγραμμα όπου η σκέψη εκτυλίχθηκε και δημιούργησε ένα πιθανό μέλλον. Οι δημιουργοί μέσα μας βιώνουν συλλογικά την "πραγματικότητα" που βασίζεται σε επιλογές που γίνονται από το συνειδητό και το υποσυνείδητο επίπεδο της σκέψης. Αυτό είναι πραγματικά το πόσο ισχυροί είμαστε. Οι δυνατότητες που δεν έλαβαν υπόσταση ξεθωριάζουν μακριά από εμάς και οι δυνατότητες που σκοπεύουμε να κινηθούμε μαγνητίζονται όλο και πιο κοντά. Τελικά το οριστικό αποτέλεσμα εξακολουθεί να είναι το ίδιο, και το πώς φτάνουμε εκεί εξαρτάται από τους δημιουργούς (εμάς) που το βιώνουν.

   Οι βοηθοί μπορούν να κάνουν αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα και να φέρνουν μηνύματα εδώ στη Γη μέσω του πληρώματος εδάφους με τους οποίους έχουν μια ισχυρή σύνδεση. Παρά το γεγονός ότι πολλές φορές οι σκοτεινοί ήταν δύο βήματα μπροστά στο να παρεμβάλουν αυτά τα μηνύματα και να παρουσιάζονται αυτοί ως βοηθοί, προκειμένου να διαστρέψουν τα μηνύματα, πολλοί έχουν παραμείνει αληθινοί και σαφείς και έχουν καταφέρει να μοιράζονται το αρχικό μήνυμα.

   Οι βοηθοί δεν μπορούν να σπάσουν με εμάς το Συμπαντικό νόμο της επιλογής Ελεύθερης Βούλησης στον πλανήτη. Ωστόσο, η ελεύθερη βούληση μας έχει ληφθεί από εμάς με έναν παραπλανητικό τρόπο επειδή έχουμε εξαναγκαστεί τόσες πολλές φορές μέσα από την παγίδα της μετενσάρκωσης να παίρνουμε αποφάσεις ελεύθερης βούλησης για να υποφέρουμε σε διάφορες ζωές έτσι ώστε η συναισθηματική μας ενέργεια θα μπορούσε να συλλέγεται από εμάς. Οι αναμνήσεις μας έχουν εξαφανιστεί ξανά και ξανά και έχουν εισαχθεί ψεύτικες ζωές σε αξιολογήσεις της ζωής μας, που μας έκαναν να σκεφτούμε πως οι ψυχές μας χρειάζεται να εξισορροπήσουν το κάρμα με την μετενσάρκωση και την αποδοχή συμβολαίων πόνου και ασθένειας. Ναι, εμείς επιλέξαμε να έρθουμε εδώ, αλλά όχι, δεν είχαμε επιλέξει να υποδουλωθούμε απλά για να διδαχτούμε μαθήματα στην κόλαση.

Έτσι, η απάντηση στο αρχικό ερώτημα είναι ότι ναι, έχουμε πολλά μέλη της ψυχικής οικογένειας και άλλες ομάδες βοηθών που είναι εδώ βλέποντας από πάνω μας και αγωνίζονται για την ελευθερία μας, έξω από τα τείχη της φυλακής. Μερικοί έχουν την τεχνολογία που τους επιτρέπει να έρχονται και να φεύγουν μέσα από τους τοίχους της φυλακής, όταν χρειάζεται ή όταν μια παρέμβαση της πρωταρχικής οδηγίας παρουσιάζεται επειδή ένας Συμπαντικός νόμος έχει σπάσει (και πάλι) από τους καταπιεστές. Μερικοί ήταν αρκετά γενναίοι για να ενσαρκωθούν απευθείας σε ανθρώπινα σώματα, λαμβάνοντας τον κίνδυνο να μην είναι σε θέση να ξυπνήσουν από τον υπνωτικό λήθαργο.

Ο περιοριστικός παράγοντας είναι ότι μια κρίσιμη μάζα των ανθρώπων έπρεπε να ξυπνήσει και να ζητήσει βοήθεια, και να λάμψουν τα φώτα τους, τόσο φωτεινά ώστε το ποσό της ενέργειας της Πηγής θα μπορούσε να μετρηθεί στον πλανήτη. Χωρίς αυτή την κρίσιμη μάζα, θα μπορούσε να έχει συμβεί ένα άλλο χρονοδιάγραμμα του αποδεκατισμού και μετάλλαξης. Η Γη και η εμπειρία της ενσάρκωσης σε ένα ανθρώπινο σώμα πάνω της θα μπορούσε να μην ήταν μια επιλογή σε αυτό το χρονοδιάγραμμα, καθώς και όλη η εργασία που τέθηκε στη δημιουργία της ζωντανής βιβλιοθήκης θα μπορούσε να αντιστραφεί σε μια άλλη μορφή ενέργειας.

Η εργασία για μια ψυχή να στείλει πίσω μια πτυχή της ίδιας σε ένα ανθρώπινο σώμα και να «ξυπνήσει» κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορούσε να είχε γίνει χωρίς βοήθεια. Η ανθρωπότητα δεν θα μπορούσε να έχει αντέξει ακόμη σε αυτόν τον πόλεμο εναντίον αόρατων αρπακτικών χωρίς τη βοήθεια από όλα τα όντα που έχουν οι ίδιοι αφιερωθεί ως βοηθοί

Το συνολικό σχέδιο για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας πηγαίνει πολύ πέρα ​​από αυτόν τον πλανήτη και το ηλιακό μας σύστημα. Στην πραγματικότητα, οι καταπιεστές που είναι εδώ για την υποδούλωση της ανθρωπότητας ακολουθούν μόνο εντολές και δεν είχαν συνειδητοποίησει μέχρι τώρα ότι είναι δούλοι στην πραγματικότητα οι ίδιοι. Έχουν υπάρξει τόσο απασχολημένοι με το να αγωνίζονται για την επιβίωσή τους που έπεσαν στα ίδια κόλπα παγίδευσης που επιβεβαιώνουν πως οι ιεραρχικοί αφέντες τους χρησιμοποιούσαν για τον άνθρωπο.

Οι καταπιεστές έχουν παγιδευτεί και η συχνότητα της δόνησης τους δεν θα είναι σε θέση να διατηρηθεί όσο η Γη αυξάνει τη συχνότητα της. Αυτό που συμβαίνει στη Γη δεν μένει σε αυτό το ηλιακό σύστημα, αλλά επηρεάζει ολόκληρο το Σύμπαν. Αυτό ακούγεται πολύ σημαντικό, έτσι δεν είναι; Η κοινή λογική λέει ότι κάτι τόσο σημαντικό όσο η αύξηση της συχνότητας του συνόλου του Σύμπαντος και η απαλλαγή του από τον καρκίνο που το μαστίζει εδώ και αιώνες μετατρέποντας το πίσω σε μια ουδέτερη κατάσταση σίγουρα δεν είναι αποκλειστικά στα χέρια των ανθρώπων που έχουν κολλήσει σε ένα σάρκινο κοστούμι το οποίο ήταν σκόπιμα αποκομμένο από το Δημιουργό ψυχικά, σωματικά και πνευματικά.

Βρισκόμαστε στις τελευταίες ημέρες του πολέμου στη συνείδηση. Ένα κύμα ενέργειας της Πηγής έχει εκτοξευθεί από το κέντρο του Σύμπαντος που θα επηρεάσει κάθε κύτταρο στον πλανήτη. Η Πηγή θεραπεύει τον Εαυτό Της και τελικά θα είμαστε σε θέση να ζήσουμε χωρίς φονικά ένστικτα επιβίωσης. Η Πηγή είναι Αγάπη και οτιδήποτε χωρίς αγάπη θα μεταλλαχτεί. Τα παράσιτα θα διαλυθούν και μόνο εκείνοι που επιλέγουν να συνδεθούν με την Πηγή για την ενέργειά τους θα είναι σε θέση να υπάρχουν στο θεραπευμένο Σύμπαν.

Μη καταπίνετε την προπαγάνδα φόβου πως έχουμε αυτή την τεράστια ευθύνη να το κάνουμε αυτό μόνοι μας. Ναι, θα πρέπει να επιλέξουμε να είμαστε ένα μέρος του μετασχηματισμού, και ναι, είμαστε ισχυρά κλάσματα της Πηγής, και ναι θα έρθει μια στιγμή που θα είμαστε σε θέση να σταθούμε πλήρως με τις δυνάμεις μας όπως να θεραπεύουμε τα πάντα που είναι εκτός ισορροπίας. Ενώ κάνουμε τη μετάβαση σε εκείνο το σημείο, έχουμε έναν άπειρο αριθμό όντων που μας βοηθούν και περιμένουν να κληθούν για βοήθεια ώστε να είναι σε θέση να προβούν σε μια τεκμηριωμένη επιλογή προς την ελευθερία.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications