11 Φεβ 2017

Πέρασε χθες από τη Βουλή το νομοσχέδιο-έκτρωμα για την ιθαγένεια

Πέρασε χθες από τη Βουλή το νομοσχέδιο-έκτρωμα για την ιθαγένεια

"Πέρασε" χθες κατά τη διάρκεια ψηφοφορίας στη Βουλή το νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο τα παιδιά μεταναστών εφόσον φοιτούν σε ελληνικό σχολείο θα μπορούν αυτόματα να λάβουν την ελληνική ιθαγένεια, αυτο δεν εχει καμια σχέση που έβαζαν παράνομα και στην ζουλά σε σχολεία ορδες λαθρο μην ειστε καχύποπτοι! και έστελναν τα τάγματα χρήσιμων ηλίθιων διανοητικά ανάπηρων να λενε φασίστες ολους που αντιδρούν!!άσχετα που δεν μιλάνε καν Ελληνικά τα "καλά παιδάκια" λαθρο !.

Άγνωστο παραμένει αν αυτό ισχύει και για τους μεγαλύτερους σε ηλικία.

Πιο συγκεκριμένα, υπερψηφίστηκε χθες Πέμπτη κατά πλειοψηφία, το νομοσχέδιο «Ρύθμιση θεμάτων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας και άλλες διατάξεις», άρθρο του οποίου προβλέπει τη χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών ακόμη και πρώτης γενιάς!

Το νομοσχέδιο, όπως και αναμενόταν, είχε τη στήριξη όλων των αριστερών και κεντρώων παρατάξεων, με τη Χρυσή Αυγή να ψηφίζει "Κατα" και τη ΝΔ και την Ένωση Κεντρώων να δηλώνουν "Παρών".

Ακόμη και η Ελλαδική Εκκλησία τήρησε σιγή ιχθύος κατά τη διάρκεια των χθεσινών εργασιών της διοικούσης Εκκλησίας, σε ένα θέμα που επί πολλά χρόνια έβρισκε την Εκκλησία να είναι αντιμέτωπη με την πολιτεία.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πέρασε χθες από τη Βουλή το νομοσχέδιο-έκτρωμα για την ιθαγένεια
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats