25 Φεβ 2017

Μυστήριο με μαλλιαρό πλάσμα που ξεβράστηκε σε ακτή των Φιλιππίνων

Μυστήριο με μαλλιαρό πλάσμα που ξεβράστηκε σε ακτή των Φιλιππίνων

Ένα τεράστιο μαλλιαρό πλάσμα ξεβράστηκε στην ακτή του Μπαρανγκάι στις Φιλιππίνες, κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται τι ακριβώς είναι.Με τις φωτογραφίες να κάνουν το γύρο του κόσμου, ενώ στο σημείο όπου το «τέρας» βρέθηκε νεκρό, έσπευσαν ειδικοί, οι οποίοι ανέφεραν πως το πλάσμα έμοιαζε με… θαλάσσια αγελάδα.

Είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται κάτι τέτοιο, αν και σύμφωνα με την Daily Mail ντόπιοι στην Νότια Αφρική είχαν εντοπίσει ένα παρόμοιο το 1924 Σύμφωνα με τους επιστήμονες, τα πλάσματα αυτά μοιάζουν με ένα άλλο είδος που ονομάζεται manatees και τρέφονται με φύκια και άλλα φυτά της θάλασσας.

Εν τέλει, το λευκό, μαλλιαρό πλάσμα μεταφέρθηκε σε εργαστήριο ώστε να μελετηθεί και να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μυστήριο με μαλλιαρό πλάσμα που ξεβράστηκε σε ακτή των Φιλιππίνων
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: