Ο αριστερός Μουζάλας μετά τα επεισόδια, ξεσκεπάζει τα ψευδή των αριστερών και πάσης φύσεως χρήσιμων ηλίθιων: Δεν γίνεται απεργία πείνας στο Ελληνικό
Μουζάλας μετά τα επεισόδια, ξεσκεπάζει τα ψευδή των αριστερών και πάσης φύσεως χρήσιμων ηλίθιων: Δεν γίνεται απεργία πείνας στο Ελληνικό

Αριστεροφασίστες κομμουνιστές σε πανικό «αλληλοκαρφώνονται» απο μονοί τους, θα ηταν οτι καλύτερο να σφαχτούν(ετσι σκοτώνουν αυτοι) μεταξύ τους να γλυτώσει η χώρα!
Την δική του εκδοχή τόσο για τα επεισόδια όσο και για την ευρύτερη κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό με τους πρόσφυγες έδωσε ο υπουργός μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας σε συνέντευξη Τύπου μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν το πρωί.

Όπως υποστήριξε, «οι λεγόμενοι απεργοί πείνας απαγόρευσαν την είσοδο των φορτηγών που φέρνουν το φαγητό». Ακόμη, κατήγγειλε ότι οι ίδιοι που φωνάζουν ότι θέλουν γιατρούς εμπόδισαν διακομιδή ασθενούς στο Ασκληπιείο της Βούλας. «Την ώρα που φωνάζαν να πάνε τα παιδιά στο σχολείο, το 1/3 πηγαίνει στο σχολείο και σιγά σιγά θα μπουν όλα», πρόσθεσε.

Ο κ. Μουζάλας κατήγγειλε ότι αλληλέγγυες οργανώσεις παραβιάζουν με αυτόν τον τρόπο του νόμους του κράτους και υποστήριξε ότι αυτές υποκίνησαν τη σημερινή ένταση.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι τα πράγματα στον χώρο είναι ήρεμα και ότι στα επεισόδια συμμετείχαν όχι πάνω από 30 άνθρωποι, ενώ παρατήρησε ότι «υπήρξε μια προσπάθεια άσκησης βίας, όχι από την πλευρά της αστυνομίας».

Στο σημείο αυτό ο υπουργός διεμήνυσε ότι δεν θα επιτρέψει να «στηθούν χειραγωγημένα σκηνικά». Για την απόφασή του να επισκεφθεί το Ελληνικό είπε πως η κίνησή του αυτή «σηματοδοτεί ότι πονάμε τους φιλοξενούμενούς μας. Προσπαθούμε με τις δυνάμεις που έχουμε να απαλύνουμε ό,τι μπορούμε να απαλύνουμε».

«Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με πολλά λάθη, πολλές αδυναμίες και με πολλά καλά πράγματα που σε άλλες χώρες δεν είχαν (οι πρόφυγες). Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια χωρίς ιδεοληψίες», πρόσθεσε.

«Θα τιμάμε την έννοια του πρόσφυγα και του μετανάστη εφόσον εφαρμόζονται οι νόμοι. Όποιος αισθάνεται καταπιεσμένος σε αυτήν τη δομή είναι ελεύθερος να φύγει», σημείωσε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications