27 Φεβ 2017

Οι Λευκοί εξωγήινοι Θεοί των Μεσοαμερικανών [Βίντεο]

Οι Λευκοί εξωγήινοι Θεοί των Μεσοαμερικανών [Βίντεο]

Οι Λευκοί εξωγήινοι Θεοί των Μεσοαμερικανών

Πώς το ανθρώπινο είδος κατάφερε να επιβιώσει μέσα στον χρόνο; Μήπως καταφέραμε να περπατήσουμε αυτό το μονοπάτι της ζωής χωρίς καμία βοήθεια, ή στην πραγματικότητα καθοδηγούμασταν από ορισμένες δυνάμεις που ήταν πρόθυμες να μας βοηθήσουν να αναπτυχθούμε και να ευημερήσουμε κατά τη δική τους εικόνα;

Σύμφωνα με πολυάριθμους θρύλους και δοξασίες, οι «Λευκοί Θεοί» ήρθαν στη Γη και βοήθησαν την ανθρωπότητα να αναπτύσσεται και να ευημερεί, προσφέροντας γνώση με πολλούς τρόπους. Ο Quetzalcoatl πιστεύεται ότι ήταν ένας από τους πρώτους «λευκούς Θεούς» που επισκέφθηκαν τον πλανήτη μας. Ήταν ένας από τους σημαντικότερους Θεούς και ήταν γνωστός ως «Kukulkan» στους Μάγια, «Gucumatz» στην Γουατεμάλα, και «Ehecatl» στο Μεξικό.

Με βάση την Μεσοαμερικανική λαογραφία ο Quetzalcoatl είναι αυτός που δημιούργησε τον κόσμο και όλη την ανθρωπότητα, και θεωρήθηκε ως ο Θεός του ανέμου και της βροχής. Είναι επίσης γνωστός για την τέχνη τον πολιτισμό και την δόμηση και θεωρήθηκε ως ο οργανωτής της κοινωνίας σε εκείνο το σημείο του χρόνου. Στο Κεντρικό Μεξικό, θεωρήθηκε ο Θεός της μάθησης, της γεωργίας, της επιστήμης και των τεχνών.

Θεωρούνταν επίσης ο προστάτης Θεός των εμπόρων, όταν ο ίδιος κατάφερε να ανακαλύψει το καλαμπόκι με τη βοήθεια ενός γιγάντιου κόκκινου μυρμηγκιού που τον οδήγησε σε ένα βουνό γεμάτο δημητριακά και σπόρους. Θρύλοι τον ονομάζουν και σαν «Θεό της Αυγής»και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους πιστεύεται ότι είναι από έναν πολύ μακρινό πλανήτη…

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι Λευκοί εξωγήινοι Θεοί των Μεσοαμερικανών [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats