Η πλήρη άγνοια της πραγματικότητας! Know Your Enemy
Η πλήρη άγνοια της πραγματικότητας! Know Your Enemy

Αυτό που γίνεται σημερα ξεπερνάει και τα πιο τρελά όνειρα των Έβραιων!οχι μονο εχουν πλήρη άγνοια για το τι γίνεται αλλα ειναι και παντελώς άσχετοι σε ενα Ματριξ!
Ένα δείγμα τι γίνεται, πλήρη άγνοια της πραγματικότητας! τι και αν τους λες οτι η γερμάνια ειναι υπό κατοχή απο το 1945 και δεν ειναι κράτος καν! σε μια εποχή που εχουν και ίντερνετ φαντάσου πιο παλιά πόσο εύκολο ηταν να κανουν πολέμους οι Εβραίοι! οπως λενε και οι ιδιοι: "Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς την τρομερή δύναμη των διεθνών τραπεζιτών, έχουμε βυθιστεί σε πολέμους χωρίς αριθμό Χριστιανών. Οι πόλεμοι έχουν ιδιαίτερη αξία για τους Εβραίους, αφού οι χριστιανοί σκοτώνουν ο ένας τον άλλον και έτσι Θα δημιουργηθεί χώρος για τους Εβραίους. !!(1869: Ραβίνος Reichorn στην κηδεία του Ραβίνου Simeon Benludah)

"... Το Ισραήλ έχει κερδίσει το Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Έχουμε επωφεληθεί από αυτό και ήταν μια ικανοποίηση για εμάς. Ήταν επίσης απόλυτη εκδίκηση μας για το χριστιανικό κόσμο ».(Εβραίος Πρέσβης της Αυστρίας στο Λονδίνο, Count Mensdorf, 1918) ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ? πως είπατε? ο κακός Χίτλερ άρχισε τον πόλεμο? χαχα! γίνεται πιο ζωα ακομα μπορείτε!! ώστε να μείνουν μονο οι Εβραίοι οι έξυπνοι! αν και ζουν αναμεσα σας χιλιαδες Εβραίοι 3-4 διαλογής ηδη! η να το πω αλλιως πάσης φύσεως αδίσταχτος!!! οι Έλληνες ηταν και ειναι (όσοι εχουν μεινει) ευγενές φυλη!

Σε μια αριστερή ιστοσελίδα εκτός που τους δουλεύουν, μαλιστα ειναι τοσο αδίσταχτοι που τα ψεμματα τους αναιρούν το ενα το άλλο αλλα ποιος θα το προσέξει? μέρα νύχτα τους δουλεύουν και αυτοι εκεί!Παρουσιάζοντας ως μεγα ευεργέτες τους μασονους και τους τέκτονες οι οποίο έφεραν τον μεσαίωνα στην Ευρώπη και τον σκοταδισμό! ως διαφώτιστες! ακουσον άκουσον! γιαυτό τους ειχαν εξορύξει και κυνηγήσει απο την Ευρώπη 47 φόρες! συν τόσες αλλες που τους ειχαν σκοτώσει πριν προλάβουν να φύγουν!εσεις ξέρετε μονο μια! αυτη του Χίτλερ και αυτη λάθος φυσικά!

Και εκαναν λεει λαμπρές επαναστάσεις!οπως γράφουν Ελευθεροτέκτονες πατριώτες !ουαου! για να πάρουν την εξουσία, και να κανουν αυτο που ξερουν!εκτός να σφάζουν σαν άγρια θηρία ανθρώπους και να βιάζουν ώστε να γεννηθούν νεα ανθρωπόμορφα τέρατα οπού και να κοιτάξεις στην αληθινή ιστορια τα ίδια εκαναν! ! χώρισαν όλη την Ευρώπη σε κομμάτια /χώρες και μετα τους εβαζαν να αλληλοσκοτώνονται! όταν όλη η ΕΥΡΏΠΗ ΉΤΑΝ ΕΝΑ! ΜΙΑ ΦΥΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ! ΠΟΥ ΔΙΈΛΥΣΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!! Γένεσις Εβραίοι: θα τους αλλάξουμε την γλωσσά για να μην καταλαβαίνει ο ένας τον άλλων και να τους κατακτήσουμε! , η ηλιθιότητα της μάζας με ξεπερνάει αφου κανουν share τα ψέμματα τους!εκτός και αν τα 1500 share ειναι μονο της κομμουνίστικης φυλής, που σημαίνει όλοι οι συνειδητοί αριστεροι κομμουνιστες συγγενείς με την εβραίικη φυλη! τέρατα ζουν ανάμεσα σας! για όσους μπορουν να το καταλάβουν!Δείτε το βίντεο τι έκανε μια εβραϊκή αίρεση μεχρι να πάρουν τον έλεγχο σε όλη την Ευρώπη Ελευθεροτέκτονες πατριώτες !!!! ο όρκος ισχύει και σήμερα! μπορεί να εχουν τον ίδιο και οι μασόνοι για τι δημοκρατία μιλάτε λοιπόν?

Κάτι που δεν διδάσκουν στα εβραϊκά σχολεια, και δεν εννοώ αυτα στο Ισραήλ!! Αν δεν ηταν οι Γερμανοί (ναζι) να βοηθήσουν την Ελλαδα να απελευθερωθεί απο την τουρκοκρατια το 1821 όλη η Ελλαδα τουρκιά θα ηταν σημερα! υπήρχε κάπου και σχετικό έγγραφο της γερμανικής βοηθείας στην επανάσταση! στο ίντερνετ το οποίο περίεργος εξαφανίστηκε! (οπως έλεγε και εκεινο το ανθρωπόμορφο κτήνος ο Άρης ο Βελουχιώτης τα φυσικά σύνορα της Ελλάδος δεν είναι πέραν από τον Όλυμπο) και τι εκαναν λέτε? Τον Μάρτιο του 1822 έσφαζαν οι Εβραίοι σαν κρέας σε σφαγείο τους Έλληνες στη Χίο! που εκαναν επανασταση κατα των Τούρκων εβραιων! έσφαζαν! κλασική εβραϊκή τακτική και στην γερμάνια όταν μπήκαν! τους ειχαν μανία που ελευθέρωσε την Ελλαδα απο την τουρκοκρατία! και τον εαυτό της απο την εβραϊκή πανούκλα! συν οτι ηταν η μονή περιοχή που δεν ειχαν εξαπλωθεί τόσα πολλά σκυλια τους! και τους πήρε χαμπάρι ο Χίτλερ! γιαυτό πρώτη τους δουλειά ηταν να βιάζουν οσες ειχαν μεινει ζωντανές! για να γεννηθούν δούλοι τους! και κατώτεροι ζωώδες άνθρωποι!! δεν χρειάζεται καν να αναφέρω τι γενοκτονίες και σφαγές έγιναν στην Ελλαδα με το που ειχαν ελεύθερο το πεδίο απο τους "κακούς ναζι" 1945-1950!!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications