Χιμπατζίδες σκοτώνουν με βασανιστικό και φρικιαστικό τρόπο άλλο χιμπατζή  τους κομμουνιστες μου θυμίζει! (βίντεο)
Χιμπατζίδες σκοτώνουν με βασανιστικό και φρικιαστικό τρόπο άλλο χιμπατζή  τους κομμουνιστες μου θυμίζει! (βίντεο)

Απίστευτα βασανιστήρια έκαναν γορίλες σε άλλο γορίλα δείχνοντας έτσι ότι τελικά δεν είναι μόνο ο Άνθρωπος μια ρατσα ανθρωποειδών που έχει τέτοια ελεεινά ένστικτα.

Την άγρια φύση στα… χειρότερά της κατάφεραν να καταγράψουν επιστήμονες, δίνοντας στη δημοσιότητα τη σοκαριστική δολοφονία πρωτοφανούς σκαιότητας και τον κανιβαλισμό ενός χιμπατζή από την ίδια του τη φυλή.

Ο Foudouko πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή, αλλά και με φρικτά βασανιστήρια που αδυνατεί να συλλάβει ακόμα και ο πιο αρρωστημένος ανθρώπινος νους, τις ιεραρχικές και δικτατορικές του τάσεις κατά τη διάρκεια της ηγεμονίας του.

Η ωμή βία που έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε ένα παιχνίδι εξουσίας στη φύση πραγματικά σοκάρει, αφού οι οι χιμπατζήδες είναι το μόνο γνωστό είδος, εκτός των ανθρώπων, που μπορεί να δημιουργήσει ενεργές κοινότητες με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Απίστευτα βασανιστήρια έκαναν γορίλες σε άλλο γορίλα δείχνοντας έτσι ότι τελικά δεν είναι μόνο ο Άνθρωπος που έχει τέτοια ελεεινά ένστικτα.

Την άγρια φύση στα… χειρότερά της κατάφεραν να καταγράψουν επιστήμονες, δίνοντας στη δημοσιότητα τη σοκαριστική δολοφονία πρωτοφανούς σκαιότητας και τον κανιβαλισμό ενός χιμπατζή από την ίδια του τη φυλή. Ο Foudouko πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή, αλλά και με φρικτά βασανιστήρια που αδυνατεί να συλλάβει ακόμα και ο πιο αρρωστημένος ανθρώπινος νους, τις ιεραρχικές και δικτατορικές του τάσεις κατά τη διάρκεια της ηγεμονίας του.

Η ωμή βία που έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε ένα παιχνίδι εξουσίας στη φύση πραγματικά σοκάρει, αφού οι οι χιμπατζήδες είναι το μόνο γνωστό είδος, εκτός των ανθρώπων, που μπορεί να δημιουργήσει ενεργές κοινότητες με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Δείγμα πως σκοτωνουν οι κομμουνιστες Μογγολικές Σημιτικές φυλές:Ο Άρης Βελουχιώτης άρπαξε το κεφάλι του παιδιού από τα μαλλιά, το στήριξε στο γόνατό του, και του έκοψε τον λαιμό. Στην συνεχεία to πέταξε κάτω στην σκάλα και με κλωτσιές το έβγαλε στο πεζοδρόμιο.Όσοι συνελαμβάνοντο ως αντικομμουνισταί την εποχήν εκείνην, ωδηγούντο εις στρατόπεδα συγκεντρώσεως, υπεβάλλοντο σε φρικώδη βασανιστήρια και εξετελούντο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications