H ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
H ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Οι γενετικές επεμβάσεις των στασιαστών της 4ης Αποστολής υπό τον Κρόνο, διαφοροποίησαν τον αρχικό άνθρωπο της Γης μεταλλάσσοντας τον γενετικό του κώδικα, με αποτέλεσμα τον περιορισμό της συχνότητας των δονήσεων του και της ποιοτικής υποβάθμισης του, ώστε να καταστεί πειθήνιο όργανο τους. Τον ρόλο του θεματοφύλακα της διατήρησης του υποβαθμισμένου ανθρώπου, συνέχισαν οι θρησκείες των αποστατών (ο Ιουδαϊσμός και οι παραφυάδες του, Χριστιανισμός, Μουσουλμανισμός κλπ).

Οι στασιαστές του Κρόνου δημιούργησαν στα εργαστήρια τους ένα κατώτερο είδος ανθρώπου, σε αντικατάσταση του αρχικού τέλειου και ανώτερου ανθρωπίνου είδους, με την απενεργοποίηση των 10 από τους 12 ελίκων του γενετικού του κώδικα, αφήνοντας μόνον 2 ενεργούς, αυτούς που θεώρησαν πως είναι απαραίτητοι για την επιβίωση του κατώτερου είδους που δημιούργησαν. Τους αποσυναρμολογημένους έλικες τους κωδικοποίησαν και τους "κλείδωσαν" (είναι αυτό που οι επιστήμονες ονομάζουν "περιττό" DNA). Το αποσυναρμολογημένο αυτό υλικό, προοριζόταν για την πληροφόρηση και την πνευματική ικανότητα του ανθρώπου, ώστε να βρίσκεται σε επαφή και επικοινωνία με τους θεούς και τους ουράνιους αδελφούς του.

Φάνηκε όμως πως έκαναν κάποια λάθη οι αποστάτες του Κρόνου, κάποιες λεπτομέρειες τους διέφυγαν, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται νοητικά ανώτεροι άνθρωποι, ημίθεοι και σοφοί, κάτι που δεν έπρεπε να συμβαίνει λόγω της διπλής σπείρας που είχε απομείνει και η οποία έπρεπε να είχε περιορίσει τους ανθρώπους στην ελεγχόμενη ζώνη που δημιούργησαν. Αυτό τους ανησύχησε και δημιούργησαν γύρω από τον πλανήτη ένα αδιαπέραστο περίβλημα χαμηλών συχνοτήτων, για να ελέγχουν και να διατηρούν τις συχνότητες του γενετικού κώδικα των ανθρώπων στο επίπεδο που ήθελαν.

Αυτό το περίβλημα, εμπόδιζε την διείσδυση από το σύμπαν των υψηλών συχνοτήτων φωτός, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν άνθρωποι ικανοί να πάρουν και να αφομοιώσουν τις πληροφορίες τόσον υψηλού επιπέδου, εφ' όσον ο γενετικός τους κώδικας ήταν "κλειδωμένος". Αν και η παλιά δομή παρέμενε στα κύτταρα των ανθρώπων, εντούτοις χρειαζόταν "κωδικός πρόσβασης" από λεπτοφυείς κραδασμούς αβρογενούς ουσίας, οι οποίοι δεν έφταναν ποτέ στον προορισμό τους.

Η φυσιολογική αποκατάσταση του βιολογικού ανθρώπου, έπρεπε να γίνει από τους "Υιούς του Δακτυλίου Φωτός της Λύρας" μετά την ήττα και την απομάκρυνση των αποστατών. Εν τούτοις η πλήρης βιολογική αποκατάσταση των ανθρώπων δεν έγινε, γιατί δόθηκε άμεση προτεραιότητα στην ανάπτυξη της αθάνατης ψυχής και της ανώτερης ανθρώπινης συνείδησης, ώστε η ανθρωπότητα να έχει πιο ομαλή μετάβαση στην ενεργό ζωή των αστρικών κοινωνιών.

Το 1972, αστρική αποστολή από τον 4ον πλανήτη του Σειρίου άρχισε να υλοποιεί το σχέδιο διάσωσης της ανθρωπότητας. Διέλυσε το ισχυρό πλέγμα χαμηλών συχνοτήτων που είχαν κατασκευάσει οι "Υιοί του Σκότους" γύρω από την Γη και στην συνέχεια εγκατέστησαν σε απόσταση 600.000 χλμ γύρω από τον πλανήτη σταθμούς υψηλής συχνότητας που ακτινοβολούν με ροές ενεργειών υψηλών συχνοτήτων λεπτοφυούς φωτός αβρογενούς ουσίας, οι οποίες ενεργοποιούν τις ανθρώπινες συνειδήσεις και τα βιοενεργειακά κέντρα του ανθρώπου (τσάκρας). Η ακτινοβόληση αυτή αποσκοπεί στην σταδιακή αποκατάσταση των αποενεργοποιημένων ελίκων του γενετικού κώδικα και τούτο άρχισε να διαφαίνεται με την γέννηση ανθρώπων με υπεραυξημένη νοημοσύνη (παιδιά ίντιγκο).

Το 1989 ολοκληρώθηκε η κατασκευή ενός ισχυρότατου ενεργειακού διχτυωτού πλέγματος επάνω από ολόκληρο τον πλανήτη, το οποίο εμποδίζει την εισχώρηση ενεργειών χαμηλών συχνοτήτων που αποστέλλουν οι αποστάτες. Το πλέγμα αυτό χρησιμοποιείται για την διατήρηση της ισορροπίας στη γη και τον έλεγχο του επιπέδου της Πνευματικής Ακτίνας η οποία καταφθάνει στον πλανήτη από το τρισδιάστατο Διαστρικό Κέντρο του γαλαξία.

Για την ολοκλήρωση του προγράμματος αυτού, χρειάζεται και η ενεργοποίηση της ανθρώπινης συνείδησης η οποία θα επιταχύνει την διαδικασία. Με τον τρόπο αυτό, θα υπάρξουν οι στοιχειώδεις προϋποθέσεις για να οργανωθεί μια ουράνια επιχείρηση, με ελάχιστες απώλειες χρόνου, ώστε να βελτιωθεί και να αποκατασταθεί νοητικά και πνευματικά η ανθρωπότητα σαν σύνολο.. Από τα κείμενα της "Λευκής Αδελφότητας Φωτός

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications