Εκτάκτως στο νοσοκομείο «Αττικόν» ο  μοναδικός που την πλήρωσε και για ολους τους άλλους ως εξιλαστήριο θύμα! Τσοχατζόπουλος!
Εκτάκτως στο νοσοκομείο «Αττικόν» ο Τσοχατζόπουλος

Στο νοσοκομείο “Αττικόν” εισήχθη εκτάκτως, το βράδυ της Δευτέρας, ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος με φλεβικό έλκος στα πόδια.

Ο πρώην υπουργός, που θα παραμείνει στο νοσοκομείο για νοσηλεία, αναμένεται να καταθέσει νέο αίτημα αποφυλάκισης επικαλούμενος σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία αποτυπώνονται, σύμφωνα με τους συνηγόρους του, σε πόρισμα που θα κατατεθεί στο δικαστήριο.

Τις επόμενες ημέρες το δικαστήριο αναμένεται να εκδώσει την απόφασή του για την τέταρτη κατά σειρά αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του πρώην υπουργού.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος (Απόστολος - Αθανάσιος Τσοχατζόπουλος) είναι Έλληνας πολιτικός μηχανικός και πρώην πολιτικός. Υπήρξε για πολλά χρόνια βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ με συνεχείς παρουσίες σε κυβερνήσεις από το 1981 μέχρι και το 2004, ενώ το 1996 έθεσε υποψηφιότητα για τη θέση του πρωθυπουργού ύστερα από την παραίτηση του Ανδρέα Παπανδρέου. Στις 11 Απριλίου 2012 συνελήφθη με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και στις 7 Οκτωβρίου 2013 καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 20 ετών.

Όλοι οι άλλοι του ΠΑΣΟΚ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ! και δεν λέμε οτι ηταν αγγελούδι και αυτός, αλλα ξέρετε ποιος την πληρώνει πάντα! και ποιοι ειναι οχι μονο έξω, αλλα το παίζουν και υπουργοί!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications