22 Φεβ 2017

Αρχαίος εξωγήινος πολιτισμός; Το απίστευτο πείραμα της CIA με το ταξίδι στον Άρη

Αρχαίος εξωγήινος πολιτισμός; Το απίστευτο πείραμα της CIA με το ταξίδι στον Άρη

Αίσθηση προκαλεί ένα από τα έγγραφα που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της η CIA, στο οποίο περιγράφεται ένα από τα πιο περίεργα πειράματα που διεξήγαγε ποτέ η υπηρεσία.

Τις δεκαετίες του 1970 και 1980, Αμερικανοί επιστήμονες μελετούσαν τις δυνατότητες των ανθρώπων με «ιδιαίτερα πνευματικά χαρίσματα» (psychic), στα πλαίσια του λεγόμενου «Stargate Project».

Επιθυμία τους ήταν να χρησιμοποιήσουν τον ανθρώπινο νου για να κατασκοπεύσουν τους αντιπάλους της αμερικανικής κυβέρνησης, στόχος που, σύμφωνα με τον αμερικανικό στρατό, δεν επιτεύχθηκε.

Ωστόσο, αυτοαποκαλούμενα μέντιουμ, όπως ο Γιούρι Γκέλερ, ισχυρίζονταν για χρόνια ότι διετέλεσαν Αμερικανοί κατάσκοποι. Υπενθυμίζουμε ακόμα ότι έγγραφο της CIA που βγήκε φέτος στην δημοσιότητα απέδειξε ότι ο Γκέλερ είχε περάσει επιτυχώς μια σειρά από δοκιμασίες, χωρίς όμως να αποδεικνύεται ότι ο άνδρας χρησιμοποιήθηκε πράγματι σε παρακολουθήσεις.

Ένα άλλο έγγραφο της CIA με τίτλο «εξερεύνηση του Άρη» και ημερομηνία την 22η Μαΐου του 1984 παρουσιάζει επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σε αυτό θα βρει κανείς την καταγραφή ενός πειράματος που στόχο είχε να διαπιστωθεί κατά πόσο ο ανθρώπινος νους μπορεί να ταξιδέψει στον χωροχρόνο και κατά πόσο υπήρξαν αρχαίοι εξωγήινοι πολιτισμοί στο ηλιακό μας σύστημα.

Οι επιστήμονες ζητούν από το υποκείμενο της έρευνας να γυρίσει βαθιά πίσω στον χρόνο και συγκεκριμένα στο 1 εκατ. π.Χ.. Του είχαν δώσει συγκεκριμένη τοποθεσία πάνω στον πλανήτη Άρη και του ζητούσαν να περιγράψει όλα όσα μπορούσε να δει. Μπορεί το πείραμα να μην καταλήγει σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα, καθώς είναι σχεδόν αδύνατο να αποδειχτεί η αυθεντικότητα αυτού του νοητικού ταξιδιού, όμως η περιγραφή του υποκειμένου είναι απολαυστικές.

Το άτομο, σύμφωνα με το έγγραφο, είδε εγκαταλειμμένες πόλεις και μνημεία, αλλά και ψηλόλιγνους ανθρώπους να κρύβονται σε πυραμίδες-καταφύγια που τους προστάτευαν από την βροχή και τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Ο πλανήτης τους είχε πληγεί -πιθανότατα- από κάποιον κομήτη που προκάλεσε ακραία καιρικά φαινόμενα. Κάποιοι από τους άνδρες είχαν καταφέρει να μεταναστεύσουν σε άλλους πλανήτες.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αρχαίος εξωγήινος πολιτισμός; Το απίστευτο πείραμα της CIA με το ταξίδι στον Άρη
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: