16 Φεβ 2017

Πίσω στην σπηλιά τους οι αγρότες στη Μακεδονία! έδωσε εντολή ο τσοπάνης (πρόεδρος)που πάντα και παντού υπάρχει ένας να ελέγχει τα κοπάδια κιτς κιτς!

Πίσω στην σπηλιά τους οι αγρότες στη Μακεδονία!

Καλά έλεγαν οι "κακοί ναζι" Γερμανοί που δούλεψαν στην Ελλάδα και έφεραν τον πολιτισμό! αμέσως μετα την απελευθέρωση απο την τουρκοκρατια, που βοήθησαν να γίνει οι ιδιοι(αυτο δεν σας το είπαν στα σχολεία), συνάντησαν μια χώρα με τρομερή φτωχιά και επιδημίες και – κυρίως– με έναν λαό που δεν είχε καμία σχέση με τους Έλληνες του Hölderlin, του David και του Winckelman!κατα τα αλλα όλοι απόγονοι αρχαίων!καθαρό το ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA! τους είδαμε τι εκαναν οι ελληνόφωνοι τουρκομογγολοι το 40 κατα των βορείων Ελλήνων, και τι κάνουν έως σήμερα.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ΑΠΕ, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Καστοριάς των δημητριακών και κτηνοτροφικών προϊόντων του Νομού, Δημήτρης Μόσχος, μέλος της συντονιστικής επιτροπής μπλόκων Δυτικής Μακεδονίας, «αύριο το πρωί στις εννέα βάζουμε μπρος τις μηχανές των τρακτέρ μας και φεύγουμε από τους δρόμους. Γυρνάμε στα χωράφια μας». Υπενθυμίζεται ότι το μεγαλύτερο μέρος της Δυτικής Μακεδονίας συντάσσεται με την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων Ελλάδας, ενώ όπως μας υπογράμμισε ο κ. Μόσχος «το γεγονός ότι αποχωρούμε δεν σημαίνει ότι σταματάμε τις κινητοποιήσεις μας. Απλώς, θα έχουν άλλη μορφή».

Εξαίρεση στη Δυτική Μακεδονία, αποτελεί το μπλόκο που στήθηκε στον κόμβο Μανιακίου, επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Φλώρινας. Όπως είπε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής του συγκεκριμένου μπλόκου, Στέλλιος Δερμετζίδης «εμείς παραμένουμε αμετακίνητοι στη θέση μας και κλιμακώνουμε. Ήδη από τις 16.00 είναι κλειστή η εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Φλώρινας στο κόμβο Μανιακίου και δεν πρόκειται να ανοίξει μέχρι να γίνει η γενική συνέλευση της συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας-πιθανόν αύριο το βράδυ-, που θα καθορίσει και το επόμενό μας βήμα». Ο ίδιος, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο οι αγροτοκτηνοτρόφοι να μεταβούν από τον κόμβο Μανιακίου στο τελωνείο της Νίκης, στα σύνορα της Ελλάδας με την πΓΔΜ και να προχωρήσουν σε αποκλεισμό.

«Το απόλυτο μηδέν στη συνάντηση με Δραγασάκη»

Σχολιάζοντας την συνάντηση που έγινε στην Αθήνα, υπό τον αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, ο κ. Δεμερτζίδης είπε «προέκυψε το απόλυτο μηδέν. Δεν καταλαβαίνουν αυτά που λέμε και δεν προβληματίζονται για το αύριο του πρωτογενούς τομέα».

Σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας, το μέλος της συντονιστικής επιτροπής, Δημήτρης Καμπούρης, κτηνοτρόφος από τα Σύλλατα Χαλκιδικής ανέφερε ότι αύριο στις 10 το πρωί ξεκινά η αποχώρηση των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα από τα πράσινα φανάρια (πριν τη διασταύρωση του αεροδρομίου Μακεδονία), επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής. Το συγκεκριμένο μπλόκο στήθηκε στις 30/1 και πλαισιώνονταν από αγρότες και κτηνοτρόφους του Νομού Χαλκιδικής και αρκετών περιοχών της ανατολικής Θεσσαλονίκης, ενώ υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη στιγμή είχαν προχωρήσει στον επ αόριστον αποκλεισμό του σημείου και στα δύο ρεύματα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ την αποχώρησή τους αύριο το πρωί, αποφάσισαν και οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του μπλόκου του Προμαχώνα, που από τις 25/1 στρατοπέδευσαν στον κόμβο Σιδηροκάστρου έξω από τον Λευκώνα, επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Σερρών. Υπενθυμίζεται ότι οι αγρότες και κτηνοτρόφοι στο σημείο, επιχείρησαν πολλές φορές να μεταβούν στο τελωνείο του Προμαχώνα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα αποχώρησαν οι αγροκτηνοτρόφοι από τα διόδια των Μαλγάρων.

Παραμένουν στα μπλόκα τους οι αγρότες και κτηνοτρόφοι στο τελωνείο των Ευζώνων, στον κόμβο στο Χέρσο, που οδηγεί στο τελωνείο της Δοϊράνης και στον κόμβο Δερβενίου. Το τι μέλλει γενέσθαι θα το αποφασίσουν στη γενική συνέλευση της συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας, πιθανώς αύριο το βράδυ.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Πίσω στην σπηλιά τους οι αγρότες στη Μακεδονία! έδωσε εντολή ο τσοπάνης (πρόεδρος)που πάντα και παντού υπάρχει ένας να ελέγχει τα κοπάδια κιτς κιτς!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΔΙΑ.ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΤΗΛΕΦΩΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΝΤΕ ΝΤΕ ......ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΑΠΟΚΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ.ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΣΟΠΑΝΗ ΑΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΝΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΓΓΟΥΡΙ.ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΕΔΩ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.ΚΑΙ ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΖΑΝΕ ΨΗΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ.ΚΑΝΑΝΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗ ΡΑΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.
ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΣΥΝΤΕΚΝΕ ΣΟΥ ΛΕΩ!ΩΦΟΥ ΩΦΟΥ ΩΦΟΥ
ΞΕΝΙΑ

+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: