Από μια πανέμορφη κοπέλα, Μεταμορφωθηκε σε ενα Τρομακτικό «ΤΕΡΑΣ».
Από μια πανέμορφη κοπέλα, Μεταμορφωθηκε σε ενα Τρομακτικό «ΤΕΡΑΣ».

Η Carol Bryan απο την Φλοριντα απο πολύ μικρή ηλικία θεωρούνταν μια πολύ όμορφη κοπέλα. Στα 20 της πολιορκούνταν απο πολλούς νεαρούς και στη κυριολεξία δεν ήξερε ποιόν να διαλέξει. Μετά τα 30 όμως ο χρόνος ήταν σκληρός μαζί της…Οι πρώτες ρυτίδες άρχισαν να εμφανίζονται και η ψυχολογία της άρχισε να πέφτει.

Από μια πανέμορφη κοπέλα, Μεταμορφωθηκε σε ενα Τρομακτικό «ΤΕΡΑΣ».

Έτσι λοιπόν αποφάσισε να κάνει botox κατι που οι περισσότερες φίλες της ήδη έκαναν. Δυστηχώς όμως γι’ αυτήν τα πράγματα Δεν πήγαν όπως θα ήθελε.

Τα αποτελέσματα μετά απο σειρά επεμβάσεων ήταν αυτά…

Το 2013 έφτασε στο σημείο να δείχνει έτσι…

Για καλή της τύχη όμως ο dr. Jarrahy μετά απο πολλές επεμβάσεις κατάφερε να την επαναφέρει κατα ένα ποσοστό στην αρχική της μορφή.

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΗΜΗ ΗΤΑΝΕ;;;;ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΗΤΑΝ.ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΟΜΩΣ Ο ΝΑΡΚΙΣΙΣΜΟΣ.ΔΕΝ ΤΙΣ ΛΥΠΑΜΑΙ.ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ!ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ,ΜΥΤΗ,ΣΤΗΘΟΣ,ΓΛΟΥΤΟΥΣ,ΜΗΡΟΥΣ,ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ .ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ.ΑΦΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ.ΑΛΛΟΣ ΜΑΛ@ΚΑΣ.
ΞΕΝΙΑ

Unknownείπε...

Το ακόμα πιο ωραίο φίλτατε ανώνυμε είναι ότι ενώ κάνουν όσα πολύ σωστά αναφέρεις,και ακόμα περισσότερα,θέλουν να τις ''αγαπήσουν'' για την ψυχή τους.
Δυστυχώς ή ευτυχώς το φαίνεσθαι είναι σημαντικότερο του γίγνεσθαι και ήδη έχουν αρχίσει να φαίνονται οι συνέπειες.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications