9 Φεβ 2017

Ανατροπή δεδομένων για τον σκελετό που βρέθηκε σε παραλία στο Ηράκλειο

Ανατροπή δεδομένων για τον σκελετό που βρέθηκε σε παραλία στο Ηράκλειο

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν σκύλος άρχισε να σκάβει στο σημείο που βλέπετε... Οι ιατροδικαστές συμπληρώνουν τα κομμάτια στο παζλ του μυστηρίου...

Σε γυναίκα νεαρής ηλικίας ανήκει τελικά ο ανθρώπινος σκελετός που βρέθηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής από περαστικό λίγα μέτρα από την παραλία του Κοκκίνη Χάνι στο Ηράκλειο. Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγουν οι ιατροδικαστές που προσπαθούν με τα σύγχρονα μέσα της επιστήμης να φωτίσουν την υπόθεση. Έτσι η αρχή σκέψη για σκελετό άντρα ανατρέπεται.

Η αστυνομία ανοίγει τώρα φακέλους εξαφάνισης γυναικών των τελευταίων είκοσι ετών προκειμένου να συμπληρώσει τα κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης.

Φρικτό θαμμένο μυστικό
Την περασμένη Κυριακή, σκύλος παίζοντας, άρχισε να σκάβει αποκαλύπτοντας ένα ανθρώπινο κρανίο. Αμέσως ο ιδιοκτήτης του σκύλου ενημέρωσε τις αρχές και οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο, αποκάλυψαν έναν ανθρώπινο σκελετό. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές εξετάζουν δύο ενδεχόμενα. Είτε πρόκειται για θύμα εγκληματικής ενέργειας που θάφτηκε εκεί, είτε για κάποια γυναίκα που πνίγηκε και αφού την ξέβρασε η θάλασσα, η σορός της σκεπάστηκε απο τα χώματα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ανατροπή δεδομένων για τον σκελετό που βρέθηκε σε παραλία στο Ηράκλειο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats