16 Φεβ 2017

Αλύπητο ξύλο για μια βότκα- Στο έλεος κακοποιών παρέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ την Ελλάδα [βίντεο]

Αλύπητο ξύλο για μια βότκα- Στο έλεος κακοποιών παρέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ την Ελλάδα [βίντεο]

Εφιαλτικές ώρες πέρασε στα χέρια των ληστών που παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού του και εισέβαλαν μέσα ο ηλικιωμένος Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος

Τα σημάδια από την πρωτοφανή αγριότητα με την οποία του επιτέθηκαν οι ληστές - εισβολείς στο σπίτι του είναι έκδηλα στο πρόσωπο του Παναγιώτη Θεοδωρακόπουλου.

Ο ηλικιωμένος άνδρας πέρασε εφιαλτικές ώρες στα χέρια των δύο ληστών, οι οποίοι σκαρφάλωσαν τη μάντρα του διόροφου σπιτιού, ύψους δύο μέτρων και παραβιάζοντας την κεντρική πόρτα, βρέθηκαν μέσα στο διαμέρισμα του κ.Θεοδωρακόπουλου.

«Με χτυπούσαν αλύπητα», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ ο κ.Θεοδωρακόπουλος. Τα μάτια του είναι μαυρισμένα από τις γροθιές που δέχθηκε. Όση ώρα έμειναν μέσα στο σπίτι οι ληστές δεν σταμάτησαν να τον χτυπούν και να του ζητούν χρήματα. τελικά, οι δράστες, μη βρίσκοντας κάτι άλλο, ξέσπασαν τη βιαιότητά τους πάνω στο κορμί του ηλικιωμένου ανθρώπου και πήραν ένα.... μπουκάλι βότκα.

Για τον κ.Θεοδωρακόπουλο, όμως, είχαν περάσει οι πιο εφιαλτικές στιγμές της ζωής του. Σημειώνεται ότι οι ηλικιωμένοι είναι τα πλέον ευάλωτα θύματα ληστών - εισβολέων και μπαίνουν πολύ συχνά στο στόχαστρο όχι μόνο ληστών, αλλά και απατεώνων.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αλύπητο ξύλο για μια βότκα- Στο έλεος κακοποιών παρέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ την Ελλάδα [βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats